Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 ja sam prihvatio da zene ne valjaju jos poodavno Eto, i sad ti je lakše, brate moj. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Eto, i sad ti je lakše, brate moj. kako ce mi biti lakse bojana, covijek sa tobom ne moze ni da se pokaci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 kako ce mi biti lakse bojana, covijek sa tobom ne moze ni da se pokaci Naravno da ne može. Za to treba dvoje, a ja volim brata svoga. Znaš, danas nisi dobre volje, a sjutra već neće biti tako, sunce moje drago. kordun је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 u kom smislu se uplasi sebe? nije samouvjerenost i odlucnost gordost ako ispadas u pravu ma nije poenta to što ispadneš u pravu (to se podrazumeva ) nego što shvatiš da koliko got mislio da sve može na kraju zaključiš da ipak ne može ..... a onda se uplašiš jer ti se promeni slika o samom sebi koju si do tada imao .... pa se onda upitaš šta još imaš da otkriješ Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 U crkvu sam poslednji put zakoračio pre 8 godina, a raskrštenicu sam dobio od udruženja Ateisti Srbije. a reci mi jel su ti ateisti srbije udahnuli moc da kontrolises zaljubljivanje, da to drzis pod kontrolom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Zašto bi ih prevazilazila? One se prihvataju. upravo ti o tome pricam... će vidiš i sama... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 ma nije poenta to što ispadneš u pravu (to se podrazumeva ) nego što shvatiš da koliko got mislio da sve može na kraju zaključiš da ipak ne može ..... a onda se uplašiš jer ti se promeni slika o samom sebi koju si do tada imao .... pa se onda upitaš šta još imaš da otkriješ pa brate nikood ljudi nije savrsen, ali je pozeljno moci mnogo, ja za sebe znam da mogu mnogo i koristim to citav zivot, nisam ja kriv onima koji nisu takvi, ja nema sta da se sebe plasim, ako mozes mnogo, od tebe se mnogo i ocekuje, veca je i odgovornost, ako se svega toga pridrzavas, cega ima da se plasis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 upravo ti o tome pricam... će vidiš i sama... Kad me stigne zrelost, i život ubaci u mašinu? Neka...uživam u ovom mom snu, i lijepo je meni. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 jedino objasnjenje je da nije okusio zaljubljenost, zato ne zna sta prica I ja to mislim...no ima vremena...zaljubiće se naš Muramasa pa neće znati gde mu je glava...gde d... kordun је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 nego što shvatiš da koliko got mislio da sve može na kraju zaključiš da ipak ne može ..... a onda se uplašiš jer ti se promeni slika o samom sebi koju si do tada imao .... pa se onda upitaš šta još imaš da otkriješ Откриваш, како може, у чему је у ствари сва драж драж...али то тек после четрдесете Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 brate kordun ajmo iz početka: ti si ovakav neko je onakav, nije problem u ovakav i onakav nego što ti misliš da možeš i sa onakvim a onda shvatiš da ipak ne možeš. iz toga zaključiš da si samo mislio da poznaješ sebe Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Bio, a onda sam shvatio da je to obična biohemijska reakcija koja se može ugasiti kao da je nije ni bilo, ili sprečiti. cijeli zivot ljudski ti je niz biohemijskih reakcija, tako je uspostavljeno, izmedju ostalog i to je, ali nisu u pitanju samo reakcije, ima nesto iznad krvi i mesa, a to je ljudska dusa, bez nje ti ne bi bio covijek, vec visok kompleks agresivne organske materije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 brate kordun ajmo iz početka: ti si ovakav neko je onakav, nije problem u ovakav i onakav nego što ti misliš da možeš i sa onakvim a onda shvatiš da ipak ne možeš. iz toga zaključiš da si samo mislio da poznaješ sebe vidi nesto, ja ljudima postavljam granice, svakom dam njegovo mjestu u svom zivotu, jako dobro znam sta mogu, sta ne mogu, ljudi oko mene to isto odlicno znaju sta ja mogu sta ne mogu, zato ja nemam te probleme, a inace startam sa ljudima uvijek pozitivno, pruzam ruku, bez straha. mozda sam ja balav za tebe, ali aj nikad slicne probleme nisam imao, ja tacno znam sta ne mogu da izdrzim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Sta je za vas bitnije, biti u pravu ili sacuvati drugog i navesti ga da sam promeni ponasanje? Pretpostavka: Radi se o socijalizovanim bicima kojima je stalo do vasih osecanja. Primer:- Jel vidis da sam bio u pravu?- to je recenica koja salje poruku ti si glup ja sam pametan i kako sam ja u pravu ti moras mene da slusas i da prihvatas sve moje stavove, misljenja, osecanja - ja se osecam lose kada ti to uradis zato sto ... - govorim o tome kako se ja osecam i kako je necije ponasanje delovalo na mene pa se osoba ne oseca direktno napadnuto Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 granice....ima to svojih prednosti Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука