Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 I ne vjeruješ sebi, @@dragisa? Edit - ihaaaaaaa (što bi rekla djeca ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 мудрих ljubim ruke (što tipkaju) madam.... ovo 40 mi baš bljak Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 мудрих Kako mudrih kad ne vjeruje sebi, Snežana...ne pomaži. ljubim ruke (što tipkaju) madam.... ovo 40 mi baš bljak Neka, de. Ne podilazi, prestaće da boli to 40, za koju godinu, i biće ti drage. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Tu je i vaš Bog apsolutno nemoćan, jer ja prvo imam filter koji racionalno proceni devojku po jasnim kreiterijumima, pa tek onda dozvoli zaljubljivanje, ako sve prođe. Svemoguć Bog može da napravi gotovo savršenu sopran boginju kakvu bih poželeo, ali ako mi kaže da je prepodobna i da ide na liturgiju ili vidim verska obeležja, prekidam kontakt. nije tebi lako, esi li iso u crkvu da ti poniste krstenicu, znam jednog konja koji jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 I ne vjeruješ sebi, @@dragisa? Edit - ihaaaaaaa (što bi rekla djeca ) paaa kad čovek nema strahova i kad sve može.... onda se kasnije malo uplaši sebe Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Ne vidim logiku, ali kad iskusniji kaže, daj da vjerujem. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 i biće ti drage. jel to iz iskustva? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 paaa kad čovek nema strahova i kad sve može.... onda se kasnije malo uplaši sebe u kom smislu se uplasi sebe? nije samouvjerenost i odlucnost gordost ako ispadas u pravu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Kako mudrih kad ne vjeruje sebi, Snežana...ne pomaži. Рачунам да више верује Богу него себи, стога "мудрих". Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 jel to iz iskustva? Naravno. Sve što kažem, govorim iz iskustva. Ne bi imalo smisla drugačije. Zato me zbunjuje tvoj odgovor, jer danas sam sigurnija nego juče. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Ne vidim logiku, ali kad iskusniji kaže, daj da vjerujem. kada misliš da svaku razliku možeš da prevazidješ a onda skapiraš da nisi baš toliki Gandi... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Tu je i vaš Bog apsolutno nemoćan, jer ja prvo imam filter koji racionalno proceni devojku po jasnim kreiterijumima, pa tek onda dozvoli zaljubljivanje, ako sve prođe. Svemoguć Bog može da napravi gotovo savršenu sopran boginju kakvu bih poželeo, ali ako mi kaže da je prepodobna i da ide na liturgiju ili vidim verska obeležja, prekidam kontakt. Nije samo naš Bog..Bog je sviju nas..prije ili kasnije biće svima jasnije... ma igraj svoju igru opusti se uhvati ritam.... Pazi da ti ne poverujem....racio i zaljubljivanje....kao da zaljubljivanje traži dozvolu.... E sad voleti....je nešto sasvim drugo... Zašto se mudrački mozgovi mute ? Santa Marija della Salute ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 kada misliš da svaku razliku možeš da prevazidješ a onda skapiraš da nisi baš toliki Gandi... Zašto bi ih prevazilazila? One se prihvataju. kordun је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Zašto bi ih prevazilazila? One se prihvataju. ja sam prihvatio da zene ne valjaju jos poodavno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Nije samo naš Bog..Bog je sviju nas..prije ili kasnije biće svima jasnije... ma igraj svoju igru opusti se uhvati ritam.... Pazi da ti ne poverujem....racio i zaljubljivanje....kao da zaljubljivanje traži dozvolu.... E sad voleti....je nešto sasvim drugo... Zašto se mudrački mozgovi mute ? Santa Marija della Salute ... jedino objasnjenje je da nije okusio zaljubljenost, zato ne zna sta prica Дијана. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука