Tumaralo. Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 То ће се можда покушати искористити, међутим има ту отежавајућих околности. Прва је што цела ова европска гунгула са муслиманима Изетбеговићу и дружини уопште не иде у прилог и због чега они тренутно, а чини ми се и још задуго, морају да ћуте. Ne nadaj se mnogo... Vezano za napad u Briselu CNN je optuzio Evropljane jer "nisu dovoljno ucinili da se muslimani osecaju dobrodoslo". Pa su se ovi razneli od muke pretpostavljam... Nema tu nikakve gungule.. Evropljani su polumrtvi.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 А што се тиче полумртвих Европљана, кажи то Мађарима, Чесима, Словацима и Пољацима, а Бога ми и Аустријанцима и Немцима. Европљани су се жешће утроњали а страх нужно води на акцију, што ће се и десити како се температура буде дизала. Европа је континент нација, никакве интернационалистичке мултикултуралне ЦК директиве из Брисела ту неће помоћи. Ја бих да сам на месту муслимана припремио зелене траке. Češi proti Islámu Poland Rises Against Islam - Fr.Miedlar addresses the March For Independence, 11 Nov 2015 (Eng subs) Poland vs Islam | POLISH POWER ! Poland Demonstration Against Immigrants and Islam / Polska demonstracja przeciw islamu immigrantow DinduMuffin 150thousPeople!(HD)Poland Rises Against Islam/March Of Independence2015/MarszNiepodległości (ENG SUB) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Rusija iz 2016 se drasticno razlikuje od Rusije 2007. Postoji stalni medjunarodni krivcni sud koji je osnovan medjunarodnim sporazumima razlicitih zemalja. Opstruise se njegovo stvaranje ali ce on ipak da zazivi protivno volji Amerike. Tada Srbija treba da pred tim sudom pokrene riviziju svih postupaka. Pogotovo treba da pokrene pitanje Sreberenice i laznog i nepostojeceg genocida. A do tada treba swvi silama da udaramo na Haski tribunal i da pred medjunarodnom javnoscu iznosimo sve. Ma kakvi Griso. Prije ce SAD priznati Krim nego dozvoliti reviziju balkanskih ratova. Drugim rijecima, najdalje dokle se eventualno moze otici je da se SAD i Rusija dogovore oko obostrane korsiti od cega Srbija nece imati koristi naravno. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 E pa docice vreme kada njih vise niko nece pitati za dozvolu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 To je ovaj sud ali pitanje da li pred njim postoji mogucnost revizije? http://projuris.org/jurisdikcija3f.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ево га један релативно свежи холандски документарац о Сребреници. http://www.vpro.nl/speel.WO_VPRO_1254460.html Наравно, направљен је да оправда холандску страну (”ми нисмо знали, Амери нису хтели да нам кажу”), те га треба узети с резервом, али садржи неке занимљиве информације. Интересантан је. Холанђани није требало ни да чувају ту енклаву ако нису знали да не могу да имају ту ваздушну подршку. Имају и своју авијацију и могли су то да ураде. Не можеш да заштитиш једноставно, ако немаш супериоран firepower... Младићеви су пролазили поред холандских војника, узимали Бошњаке и одводили их, а ови су само стајали поред. Гледао сам неки други документарац, норвешки, у ком кажу да су Клинтон, Изетбеговић и још неки жртвовали Сребреницу (знајући да ће бити масакр кад ови буду освојили) да би имали изговор за НАТО интервенцију после тога, која би цео рат завршила. Већина (~ 6500) од тих 8000 је убијена наредних пар дана након пада Сребренице, кад су се повлачили према Тузли. У борбама дакле, нису били заробљени и стрељани. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ЦНН ко ЦНН, шта би они друго говорили. А што се тиче полумртвих Европљана, кажи то Мађарима, Чесима, Словацима и Пољацима, а Бога ми и Аустријанцима и Немцима. Европљани су се жешће утроњали а страх нужно води на акцију, што ће се и десити како се температура буде дизала. Европа је континент нација, никакве интернационалистичке мултикултуралне ЦК директиве из Брисела ту неће помоћи. Ја бих да сам на месту муслимана припремио зелене траке. Tako je bilo sve do druge polovine 20og veka. Medjutim posle dva krvava rata Evropa postade Evropa gradjana. Poslednji pokusaj da Evropa postane (ili ostane) Evropa nacija bio je De Golov. Strah ne vodi nuzno na akciju, moze da vodi i u dekadenciju. Seks, droge i rokenrol do smaka sveta, zivi od danas do sutra itd. Evropa je izabrala tu opciju. Pogledaj stopu fertiliteta i bice ti jasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Мало је мучно, тешко и лицемерно причати о било каквим злочинима и било чијој кривици у институцији која је пустила Чермака, Готовину, Маркача, Дивјака, Орића, албанске злочинце, а није ни гонила Изетбеговића, Туђмана и масу других крвника, који су директно криви за све што се дешавало. Сигурно да ни наша кривица није мала у свему томе (овде не мислим на наше злочине него на нашу невиђену глупост током целе те једне деценије), ал је много сад солити памет да се овде ради о правди. Што је најгоре, међународна заједница овако селективним приступом правди није решила апсолутно ништа, само је посејала горчину са једне стране а примитивно сеирење са друге стране, а тиме је посејала семе за неке будуће сукобе. Да није било оваквих ствари, могли бисмо мирно и хладне главе да гледамо у своје двориште и бавимо се онима у својим редовима који су нас све укаљали, и како смо уопште дозволили да дођу у позицију да наређују такве ствари. Овако се бавимо само ужасном и крајње лицемерном и циничном неправдом. Да, па сада нам је веома тешко колективно држати равнотежу између праведног приступа да злочинци морају бити кажњени са једне стране, и бијеса на лицимјерство Хага са друге стране. А да се поклопимо по ушима и помиримо са свим тим, јер смо мали и небитни за велике силе, ни то не можемо себи допустити. Још што смо сами себи сто пута пуцали у ногу само отежава ситуацију. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 А кад погледаш мало боље, Срби протерани из Сарајева, Хрватске, великих делова БиХ, Косова, а нико за то никада није одговарао. Молим лијепо, што рекао један господин Сенадим ( о коме сам раније писао негдје на форуму ):"А, то је друго. Срби су сами отишли." Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ма тако је и сад, кажем ти, погледај средњеевропске народе, то је оно што историчари зову процесима дугог трајања који су дубинска подлога историјског развоја и последње уточиште у егзистенцијалној угрожености. Ма не, управо ће бити обратно. Европа је по мом схватању дубински конзервативна целина, без обзира што јој је мејнстрим интернационалистички и офарбан у дугине боје. А ако ништа друго, Европљани имају организована друштва, висок стандард, што није неважно, јер може бити окидач да се тај "земаљски рај" брани од "варвара са Истока". Мислим, капирам ја твоју склоност за песимистичне пројекције, али биће ту још много џумбусања. Европски демони су само били заспали на неко време, али кад се пробуде, а већ се буде и биће све буднији како (ако) се температура буде дизала...шта је за Европу да јој се с времена на време појави неки Наполеон, Вилхем, Адолф... ovako i ja mislim Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 cuo sam da su 400,500 pronadjenih grobnica,u kojima nisu svi ljudi pobijeni,nego su nastradali na neki drugi nacin,a oni udarili pricu 7000 ljudi ubijeno, zalosno .... preuvelicavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 cuo sam da su 400,500 pronadjenih grobnica,u kojima nisu svi ljudi pobijeni,nego su nastradali na neki drugi nacin,a oni udarili pricu 7000 ljudi ubijeno, zalosno .... preuvelicavanje i 500 je mnogo i strasno, znas li koliko je 500 ljudi, 20 punih razreda... nasli su oko 2000 tijela u masovnim grobnicama, normalno da svi ti ljudi nisu izginuli u streljanju, svi su sakupljeni i zajedno sahranjeni na nekoliko lokacija, ali najvise je tih straljenih, postavlja se pitanje k oje to uradio i sta je mladic o tome znao, dal je to uradio neko mimo vlasti republike srpske za svoj neki racun, za neku svoju kombinaciju, postoje i takvi tragovi, a mladic je kao oficir kriv sto nije zastitio taj narod tamo kada je oslobodio taj srebreniscki prostor, takva mana tako visokom oficiru se ne moze tolerisati, ja bi mu licno sudio da me neko pita, sramota da jedan srpski general takve stvari dozvoljava, bruka. zbog necije lakomislenosti i nonstalatnosti etiketirana cijela srpska vojska i sire... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 i 500 je mnogo i strasno, znas li koliko je 500 ljudi, 20 punih razreda... nasli su oko 2000 tijela u masovnim grobnicama, normalno da svi ti ljudi nisu izginuli u streljanju, svi su sakupljeni i zajedno sahranjeni na nekoliko lokacija, ali najvise je tih straljenih, postavlja se pitanje k oje to uradio i sta je mladic o tome znao, dal je to uradio neko mimo vlasti republike srpske za svoj neki racun, za neku svoju kombinaciju, postoje i takvi tragovi, a mladic je kao oficir kriv sto nije zastitio taj narod tamo kada je oslobodio taj srebreniscki prostor, takva mana tako visokom oficiru se ne moze tolerisati, ja bi mu licno sudio da me neko pita, sramota da jedan srpski general takve stvari dozvoljava, bruka. zbog necije lakomislenosti i nonstalatnosti etiketirana cijela srpska vojska i sire... mislim da je neko to fino iskesirao i sad to placa Mladic i Karadzic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 mislim da je neko to fino iskesirao i sad to placa Mladic i Karadzic. moguce, ali ako je tako ko general je kriv sto niej zastitio taj narod od ubica, kao general je to mogao i morao da obezbedi. ja da sam general vojnici pod mojom komandom ne bi ubijali zarobljenike a da za to ne odgovaraju, to sto posto, to nije ljudski! Dragi and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука