Kaludjerovic Sreten Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 moguce, ali ako je tako ko general je kriv sto niej zastitio taj narod od ubica, kao general je to mogao i morao da obezbedi. ja da sam general vojnici pod mojom komandom ne bi ubijali zarobljenike a da za to ne odgovaraju, to sto posto, to nije ljudski! slazem se. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Ruku na sekiru da ne bi mogli više da se bore - ovo kad ne mogu da se drže kao zarobljenici - i pustiti da idu kud žele. Ubistvo je uvek greh. nije ubistvo uvijek greh, ubistvo u borbi, kada si u ratu i u borbi branis svog bliznjeg niej i ne moze biti greh, to su specijalne okolnosti, mnogi ratnici su svetci, nas knez lazar je kao ratnik otisao medju svete. ne zaboravi i da srpski patrijarh ima opciju da pozove narod u rat. ali ubijanje bespomocnog, zarobljenog, ne samo da je greh, nego je dno dna. ti ljudi kad se predaju cine to da ostanu zivi, prestaju biti borci tada, odlazu oruzje i potcinjavaju se onome ko ih je zarobio, oni su bespomocni, veliki je greh ubiti bespomocnog, veceg i nema vjerovatno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 А Шеки оде на слободу,људи моји. Са једне стране, нека је разбуцао Трибунал, али са друге... стварно је невин за неке од оних ствари? Читам на Кликсу како развијају теорије да постоји политичка воља иза Хага да се осуде само Срби изБиХ, а не из Србије. А лају и реже на Хаг исто као и ми. Исти ламенти и уздаси над хашком неправдом, псовање Трибунала, безнадежно одмахивање уз опаску "Америка жели да Република Српска постоји", док ја слушам од наших само како Америка и Европа раде о глави Српској. Шта рећи? Коју послуку порати? Балкане мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука