Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Santi, jesu pouzdani, a ipak su jeftiniji od npr. Vichy i slicnih. Ja sam koristila AquaPorin kremu i super mi je bila, a cini mi se da sam leti i neku njihovu zastitnu kremu koristila i nisam imala nikakvih problema. Inace mi je koza hipersenzitivna i ne trpi nikakve komercijalne kreme. Za tu Balea sa vocnim kiselinama sam dobila preporuku od kozmeticarke, ali je nisam probala. Neka je smesna cena, oko 300 din. Inace, ja bih na njenom mestu povremeno stavljala neke maske za lice, a mozda i neki dobar serum s vitaminima. :) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Evo, ovo bih isprobala...

11091881-1044588741676502.jpg

Sve preporuke za ovu kozmeticku kucu, odlicni su, isprobala, uverila se.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

E da, kad smo vec kod kozmetike, moram da pohvalim ovaj proizvod, odlican je, ima u 6 nijansi.

vichy-mineral-blend-gypsum-30ml.jpg

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2019. at 9:21, Anika рече

Expand  

Sta si sve probala od njih? 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2019. at 9:21, Anika рече

Expand  

Takođe. Linija effaclar mi je spasla lice. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 19. 11. 2019. at 17:24, Лапис Лазули рече

Sta si sve probala od njih? 

Expand  

E Lapis, ja se vise i ne secam svih naziva, ali uglavnom kreme za lice i gelove. Effaclar duo sam isprobala npr. Evo sad vidim da je i Santi napisala za effaclar. U medjuvremenu sam presla na nesto drugo, ali sve pohvale za ovu kozmetiku, nema greske. Jedna od najboljih koje sam isporobala...Svi ovi proizvodi sadrze termalnu vodu i ko ima osetljivu kozu odlicni su, jako prijatni, bez nekih mirisa i stetnih sastojaka. Ako si dobra sa apotekarkom, mozes da je zamolis da ti da uzorke i onda ces najbolje videti. Imaju kreme i gelove za sve tipove koze, tako da sve zavisi sta kome odgovara. :) 

Uriage je isto odlicna linija, tenutno koristim njihov gel za umivanje. Ovaj dole.

uriage-hyseac-gel-za-pranje.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...