Чунга Лунга Написано Јул 10, 2020 Пријави Подели Написано Јул 10, 2020 Одлично! Шминка леву (погрешно) и десну (исправно) половину лица истом шминком и тако указује на грешке које правимо и зашто нам шминка не изгледа како треба. Иначе, цео канал јој је одличан, има баш много корисних ствари и све покаже на себи и остави у опису клипа таксативно наведено шта је све редом од производа користила. Такође, опише (скоро) сваки производ, за кога (тип коже, тен, итд) је добар, за кога не. Лично сам много научила (ништа нисам знала о шминкању до пре месец дана) пратећи овај канал. Углавном, препорука! Светлана90, Smaragdni kamičak, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јул 18, 2020 Пријави Подели Написано Јул 18, 2020 Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 Pa ti imaj miran san... Smaragdni kamičak and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 11, 2020 Пријави Подели Написано Август 11, 2020 Bruka! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 14, 2020 Пријави Подели Написано Август 14, 2020 Stephanie Rew Jecić је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 30, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2020 ? J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Октобар 1, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2020 pre sam za neku suptilniju varijantu "kamička" još kada se upari sa haljinom top Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 https://www.instagram.com/p/CJkqceLldXf/?igshid=14maq6yoo4vnb "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 12, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2021 Twitter: @stenasta Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Мај 15, 2021 Пријави Подели Написано Мај 15, 2021 pinterest:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јун 5, 2021 Пријави Подели Написано Јун 5, 2021 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Јун 6, 2021 Пријави Подели Написано Јун 6, 2021 Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Јун 11, 2021 Пријави Подели Написано Јун 11, 2021 Znam da im nije doba godine, ali sam jako zimogrožljiva. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Јул 7, 2021 Пријави Подели Написано Јул 7, 2021 Što bi se reklo sve će da smisle da uzmu pare @Smaragdni kamičak sanja84 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Август 11, 2021 Пријави Подели Написано Август 11, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука