Дуња Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 пре 6 минута, Таша рече 'Ajd sto su nam zatvorili sve butike i trzne centre nego ni online shopping-a nema. Apstinencija, gledamo i nista ne kupujemo. A reklame sa popustima samo pristizu. Moracu da promenim mail i da im zavaram trag, ne moz' se izdrzi vise. Teror. O tom' sam baš mislila. Sasvim moguć scenario: Ne mogu da kupujem haljine --------> nagli pad imuniteta ---------> imunokompromitovanos' ---------> ova preteća viruščina. Epilog da ne spominjem, da ne stežem srca mnogima. Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 пре 1 минут, Дуња рече Teror. O tom' sam baš mislila. Sasvim moguć scenario: Ne mogu da kupujem haljine --------> nagli pad imuniteta ---------> imunokompromitovanos' ---------> ova preteća viruščina. Epilog da ne spominjem, da ne stežem srca mnogima. Kaze se aljine. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 5, 2020 Пријави Подели Написано Април 5, 2020 Molim da se u naslov unesu i neopravdano nespomenuti cvetovi... ???⚘? ...ili neću da se igram. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 18 hours ago, Дуња said: cvetovi https://www.instagram.com/mihanomomosa/?hl=sr Дуња је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 4 часа, Марина Савковић рече https://www.instagram.com/mihanomomosa/?hl=sr Ne možem dotvorim. Baci fotku. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Bruka "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 obožavam marame, ešarpe na glavi kao modni detalj... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 15, 2020 Пријави Подели Написано Мај 15, 2020 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 23, 2020 Пријави Подели Написано Мај 23, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 23, 2020 Пријави Подели Написано Мај 23, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 28, 2020 Пријави Подели Написано Мај 28, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука