Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Таша рече

'Ajd sto su nam zatvorili sve butike i trzne centre nego ni online shopping-a nema. Apstinencija, gledamo i nista ne kupujemo. A reklame sa popustima samo pristizu. Moracu da promenim mail i da im zavaram trag, ne moz' se izdrzi vise. 

Teror. 

O tom' sam baš mislila. Sasvim moguć scenario: Ne mogu da kupujem haljine --------> nagli pad imuniteta ---------> imunokompromitovanos' ---------> ova preteća viruščina. Epilog da ne spominjem, da ne stežem srca mnogima. :0212_rolleyes:

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дуња рече

Teror. 

O tom' sam baš mislila. Sasvim moguć scenario: Ne mogu da kupujem haljine --------> nagli pad imuniteta ---------> imunokompromitovanos' ---------> ova preteća viruščina. Epilog da ne spominjem, da ne stežem srca mnogima. :0212_rolleyes:

Kaze se aljine.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

1ad6eaf20406bb832c297c86d5b88878.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

fantastican-svet-cipela-i-tasni-.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

obožavam marame, ešarpe na glavi kao modni detalj...

MARAMA-KAO-SAVREN-UKRAS-NA-GLAVI7.jpg     

marama.jpg

MARAMA-KAO-SAVREN-UKRAS-NA-GLAVI3.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...