Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па ја то сигурно не бих потрошила, тај ваучер.

Само стручном, медицинском особљу дозвољавам да ми уради третман, причам о професионалцима и провереним људима. Нема шансе неком обичном козметичару, курсисти да дозволим да ми барата око лица.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Anika рече

Па ја то сигурно не бих потрошила, тај ваучер.

Само стручном, медицинском особљу дозвољавам да ми уради третман, причам о професионалцима и провереним људима. Нема шансе неком обичном козметичару, курсисти да дозволим да ми барата око лица.

Nije to tako strasno ... 

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Arsenija рече

Nije to tako strasno ... 

Важи, иди. Немој ништа да нас питаш.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

39 minutes ago, Tvrtko рече

Jel' ovo neki egipatski fazon?  :blush:

Ne slušaj Ronalda baš u potpunosti. Vrat ti je taman kako treba. Ja kad ti kažem.  :)

Nego treba mi cela fotografija, da ti uradim portret.

Pa ne treba slusati Ronalda nego sebe, ja nisam ni davao nikakve savjete:)Medjutim posto se ti razumijes i crtas portrete, vjerovatno imas dobro oko, pa bi mogla tebe da poslusa:)

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, Anika рече

Важи, иди. Немој ништа да нас питаш.

Stvarno nije strasno ... 

Meni su jednom malo vise stanjili obrvice , u vreme ono kad sam ih cupala ... Ali mislim da je mozda nekim ljudima zaista potreban kozmeticar koji ce im samo definisati obrve ili ... frizer koji ce im dati savet kako da se ofarbaju ili osisaju ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

41 minutes ago, Arsenija рече

Stvarno nije strasno ... 

Meni su jednom malo vise stanjili obrvice , u vreme ono kad sam ih cupala ... Ali mislim da je mozda nekim ljudima zaista potreban kozmeticar koji ce im samo definisati obrve ili ... frizer koji ce im dati savet kako da se ofarbaju ili osisaju ...

Arso, pitala si za tretmane lica i ja sam ti rekla, necemo ici u off...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Arsenija рече

Ove vrucine nisu humane , covek ne moze blegocestivo da se obuce ... Naime , mora da se svuce , hteo ne hteo ... 

Podviznistvo :D kako popovi :)

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, Arsenija рече

...ovde zene tajnim metodama cupaju svoje bogomdane trepavice i ugrdajuju " savrsene " - svilene ... 

To izgleda tako neprirodno, trepavice stignu do pola čela. Užas

Подели на овим сајтовима

20 hours ago, Arsenija рече

...ovde zene tajnim metodama cupaju svoje bogomdane trepavice i ugrdajuju " savrsene " - svilene ... 

:D Ne znam nijednu zenu koja cupa trepavice... jao Arso, to one samo nadogradjuju, nista ne cupaju... moze posle sve lepo da se skine bez problema, samo ako se to uradi strucno :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...