kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ево ова није лоша: nemoj me vredjati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Samo ako bi unapred propisao svim ljudima u svakoj klasi sta smeju da trose za koji period vremena. Ali protiv toga bi se svi pobunili i od toga ne bi bilo nista, ako bi pak to sproveo nekom silom sami ljudi tog sistema bi sve vise i vise smatrali taj sistem neprijateljskim pa ti ni zbog toga ne bi bilo dugo to carstvo. eelktronika brate, ides u soping i imas digitalni limit, neke kategorije nisu otkljucane za sve klase Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ovde je tako. Bas su nas pre dva dana istresli za 20.000$, jos smo i platili teti da im to lepo obracuna i ubaci u sistem . Inace, ovde su sve cene u neto iznosu i onda tek na kasi platis punu cenu tako da nema sanse da izgubis svest o tome koliko te "sisaju", ako nista drugo... Ево спремамо се за плаћање пореза ових дана, кад то погледаш смучи ти се живот... florenntina and kordun је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Mi smo komunistička zemlja, ne priliči nama da nedeljom ne radimo. Baš naprotiv, nedeljom treba najviše da se zapne! Seča drva, košenje, riljanje, kopanje, prskanje... To je sve lenjinougodno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ево спремамо се за плаћање пореза ових дана, кад то погледаш смучи ти се живот... moras brate uplatiti za haarp program Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 a sta vi ocekujete u eshatonu, da cete svi biti ranga bogorodice... ja ocekujem u najmanju ruku da mi ovi administratori nose u kantama vodu, da imam za oprati noge, jer zaista vam kazem, ko je ovdje malen, kod oca ce biti velik, idemo dalje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 U Beču samo Turci rade nedeljom! Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Hajde da pustimo nedelju. Nego generalno, grešiš da nege regulacije ne doprinose boljitku i kvalitetu života radnika. Upravo doprinose. Ja to tvrdim iz sopstvenog iskustva. Ali ti to posmatraš u ekstremu i apokaliptično. I ispada da je svaka regulacija za tebe katastrofa. U našem trenutnom stanju nije katastrofa, već pomaže ljudima. Postoje nijanse, i nivoi, nije sve u ekstremu. Pa jesi išla pred vladu dok si bila ovde i zahtevala sve to? A i tamo imaš regulacije, pa evo da te posavetujem da ideš pred njihovu vladu i buniš se jer i tebi otimaju. Pa kako vam pomaze kad u Srbiji masa ljudi nije ni prijavljena a kamoli da im se postuje radno vreme, nedelja, godisnji odmor ili placa prekovremeni rad i sl.? Kad sam bila u Srbiji, radila sam u finansijama i pomagala ljudima savetima (iz teorije i prakse) kako da plate sto manje poreza. Takodje sam podrzavala svaku inicijativu te vrste (bio je protesta poreskih obaveznika ako se secas) kao i jedinu politicku partiju u Srbiji koja se zalagala za smanjenje poreza. Ukratko, sve sto sam mogla uraditi kao pojedinac u Srbiji, uradila sam i opet bih bez obzira koliko nije dalo rezultate posto smo bili manjina. Sto se tice stanja ovde, u potrazi sam za nacinima kako da legalno smanjim porez za koji su nas odrali pre par dana a politicki ne mogu jos da se angazujem jer nemam drzavljanstvo. I pored toga, stupila sam preko meetup-a u kontakt sa ljudima koji imaju slicno misljenje i nastavicu da razvijam taj odnos i ucestvujem u svim zakonskim inicijativama koje idu u tom pravcu. Dakle, kao sto vidis, trudim se koliko mogu jer se tako osecam a vi ako verujte da ce vam obavezna neradna nedelja bolje pomoci, onda se zalazite za to-sta da ti kazem drugo. Btw. kako se ti boris za postovanje radnog vremena, nedelje ili minimalnog odmora? Imas zakon ali se ne sprovodi. Sta konkretno radis/predlazes? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 eelktronika brate, ides u soping i imas digitalni limit, neke kategorije nisu otkljucane za sve klase Kao sto rekoh, imao bi revoluciju za maksium prar decenija takvog sistema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 nemoj me vredjati Не вређам брате, Боже сачувај. Ти си мени посебно драг овде, ваљда због браде. Зато исправљам, опомињем. kordun је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 a sta vi ocekujete u eshatonu, da cete svi biti ranga bogorodice... ja ocekujem u najmanju ruku da mi ovi administratori nose u kantama vodu, da imam za oprati noge, jer zaista vam kazem, ko je ovdje malen, kod oca ce biti velik, idemo dalje.... kordun је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 a sta vi ocekujete u eshatonu, da cete svi biti ranga bogorodice... ja ocekujem u najmanju ruku da mi ovi administratori nose u kantama vodu, da imam za oprati noge, jer zaista vam kazem, ko je ovdje malen, kod oca ce biti velik, idemo dalje.... Hristos je jasno rekao da se zadbijanje Carstva odvija po cistim kapitalistickim principima. Koliko energije ulozis da savladas svoje negativne strasti toliko ce se blagodati izliti na tebe. Nema tu "pravedne" preraspodele nego radi pa zaradi filozofija. Deja Vu and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Kao sto rekoh, imao bi revoluciju za maksium prar decenija takvog sistema. ja mislim brate da bi to bilo posteno, vjerovatno ne bi proslo u ovom svijetu jer svi mi hocemo vise nego li zasluzujemo, ne bas svi ali velika vecina. niej to za ovaj svijet, sve je onako kako i treba da bude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Ne znam, to sam ja vise tako glasno razmisljao i ne bih da izvlacim bilo kakve zakljucke ali ako je tako kao sto kazes cudno mi je sto su bas toliko ocito bogatiji od Evropljana. Kako se stvara taj visak vrednosti ako oni uglavnom gube vreme na mnogo vise sati bez ucinka?Има ту много фактора, али мислим да пуки број радних сати није један од њих. Нисам рекао да је све што се ради у Европи боље. Амери су отворенији, вољнији да ризикују, гледају мање у прошлост, а више у будућност, далеко лакше пробају и прихватају нове ствари итд. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Hristos je jasno rekao da se zadbijanje Carstva odvija po cistim kapitalistickim principima. Koliko energije ulozis da savladas svoje negativne strasti toliko ce se blagodati izliti na tebe. Nema tu "pravedne" preraspodele nego radi pa zaradi filozofija. ali bas to je pravedna raspodjela, koliko se potrudis, toliko i dobijes, koliko tvoj trud i ti sam vredis tolika ce ti biti i placa, postenije brate ne moze, nema preprodaje,nasljedjivanja, nema slobodnog trzista i manipulacija, najidealnija ekonomija bi bila na tom principu, samo se moraju zastititi nesposobni ljudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука