Рапсоди Написано Март 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2016 A kakvu korist ocekujes da bi Srbiji sada neka licnost poput Seselja ili organizacija poput Obraza donela? Sta mislis da bi to oni, za razliku od drugih, uradili dobro ili bolje? Ili zasto mislis da su potrebni Srbiji? Можемо само да хипотетишемо да ли би или не би неку корист Србији и какву / материјално благостање , духовну корист, царство небеско .......или нешто друго / донеле личности попут Шешеља или Образа. Не знамо док не пробамо. Све смо пробали и испробали и сви се показаше мање више исти. Остали су Двери . Радикалима не бих дала глас / али личност др.Шешеља поштујем / и за њега бих лично ако затреба дала и живот / бар мислим, али на терену можда бих била слаба / Мислим да су потребни као равнотежа .................. Образ је потребан као равнотежа............. Навијачи су потребни као равнотежа ...................... Не улазим у етичност поступака истих .................. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Нисам разумела питање, ко вам брани слободу избора............. Различита схватања слободе у одређеном историјском тренутку морају да се сударе. Pa nekako mi je tvoj prethodni post zazvucao fatalisticki u smislu da je Bog sve unapred uredio i odredio a nase je samo da to pasivno prihvatimo u smislu npr. Ova vlast nam je data od Boga i ko smo mi tu sad da nesto zahtevamo, menjamo itd. To sto nista ne valja nije nasa odgovornost nego Bozije dopustenje i zato to treba prosto da prihvatimo kao takvo. Ja se nekako s tim ne slazem. Ako je Bog dao coveku toliko slobodu da cak moze da izabere da ne bude s Njim, zasto mu ne bi dao slobodu da npr. bira vlast. U tom smislu sam pisala/pitala... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Можемо само да хипотетишемо да ли би или не би неку корист Србији и какву / материјално благостање , духовну корист, царство небеско .......или нешто друго / донеле личности попут Шешеља или Образа. Не знамо док не пробамо. Све смо пробали и испробали и сви се показаше мање више исти. Остали су Двери . Радикалима не бих дала глас / али личност др.Шешеља поштујем / и за њега бих лично ако затреба дала и живот / бар мислим, али на терену можда бих била слаба / Мислим да су потребни као равнотежа .................. Образ је потребан као равнотежа............. Навијачи су потребни као равнотежа ...................... Не улазим у етичност поступака истих .................. Radije bih pisala o konkretnim predlozima i idejama nego o Seselju, Obrazu, Radulovicu ili Dverima, zato sam i pitala sta konkretno predlazu/nude ti koji su nam potrebni za ravnotezu. Kako konkretno misle izbalansirati Srbiju, sta kazu? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Pa nekako mi je tvoj prethodni post zazvucao fatalisticki u smislu da je Bog sve unapred uredio i odredio a nase je samo da to pasivno prihvatimo u smislu npr. Ova vlast nam je data od Boga i ko smo mi tu sad da nesto zahtevamo, menjamo itd. To sto nista ne valja nije nasa odgovornost nego Bozije dopustenje i zato to treba prosto da prihvatimo kao takvo. Ja se nekako s tim ne slazem. Ako je Bog dao coveku toliko slobodu da cak moze da izabere da ne bude s Njim, zasto mu ne bi dao slobodu da npr. bira vlast. U tom smislu sam pisala/pitala... Не знам из ког дела мог поста си протумачила да је Бог све унапред уредио..................не размишљам у том смеру. Наравно да човек има потпуну слободу при избору власти као и слободу избора да ли ће бити са Њим или не. Ту се у потпуности слажемо. Само што неке изборе у животу човек прави мислећи да је слободан а није. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Kako konkretno misle izbalansirati Srbiju, sta kazu? Ја сам страначки неопредељена, нисам члан ниједне странке, а симпатизер сам Двери и њима ћу дати глас. Самим постојањем већ балансирају. О програмима странака имаш на њиховом сајту, све детаљно по било ком питању..........па ако те интересује........ закорачиш. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Не знам из ког дела мог поста си протумачила да је Бог све унапред уредио..................не размишљам у том смеру. Наравно да човек има потпуну слободу при избору власти као и слободу избора да ли ће бити са Њим или не. Ту се у потпуности слажемо. Само што неке изборе у животу човек прави мислећи да је слободан а није. Izgleda da sam pogresno razumela ovu tvoju recenicu "E sad neko postoji u određenom istorijskom vremenu po volji Božijoj ............a neko po dopuštenju ........ " ali sad si mi razjasnila https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Ја сам страначки неопредељена, нисам члан ниједне странке, а симпатизер сам Двери и њима ћу дати глас. Самим постојањем већ балансирају. О програмима странака имаш на њиховом сајту, све детаљно по било ком питању..........па ако те интересује........ закорачиш. Pa ok, ako smatras da je dovoljno da neko postoji da bi ga podrzala na izborima, sta da ti kazem. Tvoja sloboda i tvoja odgovornost, ja to postujem iako se uopste ne slazem. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Ej, ovo balansirnje me sad podseti na jednu pesmu koja nema bas veze sa temom i ovom nasom prepiskom ali moram da podelim s tobom, super je stvar... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2016 florenntina је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2016 balansirnje Боље да прећутим о каквом сам балансирању / равнотежи / мислила........ипак је боље Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Боље да прећутим о каквом сам балансирању / равнотежи / мислила........ипак је боље Pa ...."balansiran k'o nova guma, ima stan u centru, zdravu jetru i jos 101 kvalitetu"... Hahhahaha, sorry na off ali stvarno obozavam ovu stvar i inace celi album mi je odlican.Iako ih nisam nesto slusala kao mladja, sada mi bas prijaju pa ih cesce pustim. Odoh ja malo da prosetam do one muzicke teme da se malo ispevam pa cu posle da svratim opet https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 да систем буде такав да их ограничи и спречи да чине лоше ствари. Potrebno je da se u potpunosti otkloni nasilje (oporezivanje kao nasilno otimanje - kradja, nametanje regulacija, nametanje vlasti, itd), a to se nasiljem ne moze uraditi. Nema nista bez Anarki in d Ju Kej Ali... Sasa Radulovic ima odlican pravac bez obzira na to: ovo sto on hoce je hiljadu puta bolje od komunisticke ruine koje Srbija nije prestala da bude od 1945. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Избор будуће гарнитуре на предстојећим изборима зависи доста од зрелости нарада као гласача / уколико наравно нису избори намештени, што се код нас ретко дешава / Е сад реално је очекивати да Двери неће имати баш неку шансу на предстојећим изборима, али су се померили на листи, што је опет врло оптимистично јер говори да је и народ као маса / колективна свет / узнапредовала ка бољитку.Не може то преко ноћи. Према народу и власт. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Да се тема не убуђа...па ако неко има коментаре...изволте... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Избор будуће гарнитуре на предстојећим изборима зависи доста од зрелости нарада као гласача / уколико наравно нису избори намештени, што се код нас ретко дешава / Е сад реално је очекивати да Двери неће имати баш неку шансу на предстојећим изборима, али су се померили на листи, што је опет врло оптимистично јер говори да је и народ као маса / колективна свет / узнапредовала ка бољитку.Не може то преко ноћи. Према народу и власт. Slazem se da realno Dveri nemaju neke sanse пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука