Џуманџи Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Типс енд трикс, молићу Олимп је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Не бити "хришћанин" питао ме један форумаш нешто, не бих да кажем који да људи не би...., не сећам се ни питања, а хтео сам да одговорим "како треба", али ме је предухитрио да одговорим и да не будем "хришћанин" то је то мислим све друго је фол Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Типс енд трикс, молићу Pa gdje si Dzu, sta ima? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Eh, pa ako Hristove reči nisu dovoljne, di ćemo naći tips & tricks? Драшко and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Контам, но, питам невезано за веру и наше "хришћанске" ставове, како тад? Оно, како се смирити у себи? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ово претходно је одг. Драшку. Pa gdje si Dzu, sta ima? Вид' га овај што се одомаћио.. Eh, pa ako Hristove reči nisu dovoljne, di ćemo naći tips & tricks? Немам појма, слаба сам. Ronald and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Контам, но, питам невезано за веру и наше "хришћанске" ставове, како тад? Оно, како се смирити у себи? Ne znam koliko si matora, ali ono, kad puno puta vidiš da nisi u pravu, da su ti sudovi bili sumanuti, da su te stereotipi i predrasude odveli na stranputice, i kada ti bude drago zbog toga i opustiš se, jer shvatiš da se nećeš spasti iznalaženjem savršenog sistema osude sebe i drugih, već bacanjem u ambis Božije milosti. Џуманџи, 3006, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ово претходно је одг. Драшку. Вид' га овај што се одомаћио.. Немам појма, слаба сам. Nisam mnogo, ne pijem alkohol, slab sam domacin:-) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ne znam koliko si matora, ali ono, kad puno puta vidiš da nisi u pravu, da su ti sudovi bili sumanuti, da su te stereotipi i predrasude odveli na stranputice, i kada ti bude drago zbog toga i opustiš se, jer shvatiš da se nećeš spasti iznalaženjem savršenog sistema osude sebe i drugih, već bacanjem u ambis Božije milosti. То стоји, но, скоро сам седела са (за мене) старијим људима и те приче "за мушкарца је добро ово, створио сам оно, пазио сам оца а добићу исти део као и остали" ми је било толико... Не умем да опишем. ...... Можда сам само заташкавала до сада, али на тим причама сам "пукла". Као, о чему ви, људи, аман? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 али на тим причама сам "пукла". Као, о чему ви, људи, аман? to nije farisejstvo, to je gnuŠanje i otpor.. "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Мсм, Ок, можда сутра и моји проблеми буду слични, можда сам претерано све то схватила. Не'ам појма... Није хришћанство за свакога Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 to nije farisejstvo, to je gnuŠanje i otpor.. Јесте, Драле... Оно, "не желим да будем као " ови"; чиме се они баве у тим годинама" и сл. мисли... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Мсм, Ок, можда сутра и моји проблеми буду слични, можда сам претерано све то схватила. Не'ам појма... Није хришћанство за свакога Ono što si ti meni napisala tamo...mogu i ja tebi da kažem ljudi smo, opusti se nijedna duhovna vrlina se ne dostiže preko noći a ovo što ti doživljavaš je reakcija na .....sad kako da kažem ono što mislim dovoljno sam u svojim g.... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Јесте, Драле... Оно, "не желим да будем као " ови"; чиме се они баве у тим годинама" и сл. мисли... nisam to primetio kod tebe "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 nisam to primetio kod tebe Нисам ни ја Енивеј, иде пост, надам се да ће тема заживети... Ово што сам писала су само смернице, дакле: како камен са грешника нациљати на грех? Ronald and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука