Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

„Не могу да будем део света где мушкарци облаче своје жене тако да покажу све што би требало да буде драгоцено. Где не постоји образац части и достојанства, и где се не можемо ослонити на оне који кажу ‘Обећавам’.

Где се мушкарци и жене већ одавно не разликују, и где се све то назива слободом избора, али они који изаберу другачији пут бивају жигосани као ретардирани насилници?

Ја бирам свој пут, али штета је што не налазим разумевање у људима међу којима сам највише желео да га пронађем…”

http://zelenaucionica.com/ne-mogu-da-budem-deo-sveta-gde-zene-ne-zele-decu-a-muskarci-ne-zele-porodicu/?lng=cir

Ako neko ne cvrkuće milo mom uhu, ne doživljavam ga kao nasilnika. Različiti smo i treba da shvatimo tu različitost i da je volimo.

Odvajam surovu iskrenost od malicioznosti...pa i neke maligne pojave iz okruženja na kraju opravdam kao posledicu neke traume....ko će ga znati. 

Подели на овим сајтовима

Свака ријеч има своје значење и суштину, невезано од асоцијације. Дроља исто тако, зна се шта значи.

Убудуће не бих да одговарам због прве две реченице у овом пост-у, али да ово прокоментаришем пошто је мени упућено: јасно, никакве везе асоцијације немају, тако је и Хитлер тумачио да треба убијати Јевреје, но, хајде да будем фер па да кажем да би ме шлог стрефио да мени Христос каже "иди од мене, сотоно", док Петру то није посебно сметало, чак Га се због тих речи није одрекао, него због страха.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

хајде да будем фер па да кажем да би ме шлог стрефио да мени Христос каже "иди од мене, сотоно", док Петру то није посебно сметало, чак Га се због тих речи није одрекао, него због страха.

Aмин због овог дијела, лијепо речено, заиста.
Али да будемо фер до краја, ко је од нас Христос и ко има право називати некога другог дрољом? Заиста мислиш да је то упоредиво са овим? 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

@Ayla, добра си. Баш си оно... Добра.

(извини, узех те као пример, па, ето, нек' се овде објасни шта имплицира ово што сам написала, шта бих радила :) )

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

[quote name="cloudking" post="1426118" timestamp="1457961816"

@nikola i ti meni dodjes ko... Ma salim se, dovoljno sam zreo da znam da ne smem moderatoru da uputim bilo kakvu uvredu, ma koliko on smatrao da je ok da sebi daje za pravo da vredja mene. To na njegovu dusu ide

Слатка моја душице, ево слободно реци, олакшај своју душу, обећавам да ћу те и даље поштовати као човека (јес да си понекад напоран) и наравно, одобрићу пост - под условом да нема псовки или да је баш, баш непримерен.

Реци Ниџи, све му реци!

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Слатка моја душице, ево слободно реци, олакшај своју душу, обећавам да ћу те и даље поштовати као човека (јес да си понекад напоран) и наравно, одобрићу пост - под условом да нема псовки или да је баш, баш непримерен.

Реци Ниџи, све му реци!

Necu, veci sam covek od toga... ili kako bi ti reko "nedozreli klinja" :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Реци Ниџи, све му реци!

PS. Cinizam nikad ne stoji lepo na hrsicaninu... cisto da znas...

Подели на овим сајтовима

PS. Cinizam nikad ne stoji lepo na hrsicaninu... cisto da znas...

Драги мој Клаудићу... 

Истина је да не почињем увек овако моје обраћање теби, међутим, желим да знаш да сам ретко када циничан или ироничан, и ако јесам обично то нагласим. Али... да не дужимо. Опростићеш ми, надам се. Са друге стране, нисам лицимер, кажем шта ми смета. А ти волиш да нападнеш, а да и не видиш кога си напао, ни зашто. Мислим, свако има своје разлоге, али...

А сад за вређање... да... страшно, а ти бебац, а ја бараба. Стварно ме срам било.. (ироничан, али некако позитивно - ти си мени надасве симпатичан као лик, јес да ме повремено запрепастиш). 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

@Ayla, добра си. Баш си оно... Добра.

(извини, узех те као пример, па, ето, нек' се овде објасни шта имплицира ово што сам написала, шта бих радила :) )

Oh...vrlo hrabro, draga moja @@Џуманџи, vrlo hrabro.  :))) 

(uživala bi sa mnom na nekoj usamljenoj obali, u pogledu na sunce koje se u moru gasi...garant :bighug:)

Подели на овим сајтовима

Драги мој Клаудићу... 

Истина је да не почињем увек овако моје обраћање теби, међутим, желим да знаш да сам ретко када циничан или ироничан, и ако јесам обично то нагласим. Али... да не дужимо. Опростићеш ми, надам се. Са друге стране, нисам лицимер, кажем шта ми смета. А ти волиш да нападнеш, а да и не видиш кога си напао, ни зашто. Мислим, свако има своје разлоге, али...

А сад за вређање... да... страшно, а ти бебац, а ја бараба. Стварно ме срам било.. (ироничан, али некако позитивно - ти си мени надасве симпатичан као лик, јес да ме повремено запрепастиш). 

Za nekog ko je retko kad ironican, vec cetvrti post zaredom pocinjes sa "dragi moj Klaude"... ;)

Подели на овим сајтовима

Za nekog ko je retko kad ironican, vec cetvrti post zaredom pocinjes sa "dragi moj Klaude"... ;)

Да ме познајеш уживо, или да ме мало боље пратиш видео би да то "драги/драга" је код мене учестала појава. И да ту нема ироније :) 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

... vec cetvrti post zaredom pocinjes sa "dragi moj Klaude"...  ;)

Nije Klaude, nego Klaudiću...oblačiću...tepa ti čovjek, ne budi srca kamenoga.
Dajte malo veselije, ako treba po jedan Snickers, i šaltajte raspoloženje.
Vratimo se temi...je li vrijeme baš naopako? Da nije i cijenjeni glumac prestrog? Imao je i on teških momenata, nakon tuge koja ga je zadesila. Imao je padova i kompromitujućih situacija. Bio je meta zbog svojih poroka, ali eto... mijenjaju se ljudi. 

Подели на овим сајтовима

ма бре, где наопако, него ми тако навикли. Свакако има много више изазова и да су појединци ипак добили права достојна човека, али то не значи уједно и смак света. Ово је заправо и добро време - сви су слободни, бар у овом делу света где ти је слобода колико-толико загарантована, да буду они који јесу. Они који желе да буду моралисти, ето им морала, они који желе да буду распусници, ето прилике и да се "распуштају", они који не желе брак, децу, породицу - па одлично, не морају је имати, не морају бити несрећни људи и не дај Боже родитељи. 

Подели на овим сајтовима

Слушај ти Никола и ти Ајла, немо да ми дирате Клаудића и да ми узимате форе......ја имам ексклузиву да га тако зовем :smeh1:  .............шта ме копирате :))):))) .........је ли опет правио проблме.............ја тек дошла па ме мрзи да читам уназад. И Кордуна да оставите на миру..............Клаудић и Кордун два најзанимљивија лика на естради..........према томе ...........немој да ја овде изведем један  ђиу ђицу....... :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...