Џуманџи Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Сигуран сам да познајете барем једну жену која по описима драгог вам брата кордуна спада у дроље и моралне наказе. Ако вам не смета његово срамно писање, а сметају вам они који га критикују, онда будите доследни, па тим женама следећи пут кад их видите реците шта мислите о њима. Ово је скроз фер. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 "па тим женама следећи пут кад их видите реците шта мислите о њима." То такви не смеју да ураде. Они су велике дасе само преко тастатуре, то "м" од морала видело није. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 I'm out, уживајте. ”Не могу да будем део теме на којој се све жене које знам називају моралним наказама и већина у томе не види никакав проблем” Хуану Ривс Goku, Anika, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 A dal je žena drolja i moralna nakaza nije stvar oblačenja nego karaktera.Mnoge koje su spolja ,,fino,, obučene su daleko veće droljetine od onih koje se ,,slobodnije,,oblače iz mog ličnog iskustva.Spolja gladac unutra jadac. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 "па тим женама следећи пут кад их видите реците шта мислите о њима." То такви не смеју да ураде. Они су велике дасе само преко тастатуре, то "м" од морала видело није. Ово се односило на оне који "бране" Кордуна. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 I'm out, уживајте. ”Не могу да будем део теме на којој се све жене које знам називају моралним наказама и већина у томе не види никакав проблем” Хуану Ривс хм... не знам баш где нађе везу између овог цитата и целе приче овде... У сваком случају, има нас који се не слажемо да би требало говорити о било којој жени са епитетима са којима смо се сусрели. Дакле, не генералиши. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу. Где будале верују да су успешне у аутима својих очева, и где очеви имају мало моћи и покушавају да докажу да сте нико и ништа. Где људи лажно изјављују да верују у Бога са чашом ракије у руци, и са мањком било каквог разумевања своје религије. Где се љубомора сматра срамотном, а скромност је мана. Где су људи заборавили на љубав, али трагају за савршеним партнером. Где момци троше новац својих родитеља у ноћним клубовима, имитирајући примитивне звукове, а девојке се збот тога заљубљују у њих. Где се мушкарци и жене већ одавно не разликују, и где се све то назива слободом избора, али они који изаберу другачији пут бивају жигосани као ретардирани насилници? Koliko se samo strana napisalo o droljama, a sta je sve jos gospodin Rivs rekao, trajace ova tema dugo, dugo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Zene koje se oblace u crno i svake nedelje idu na liturgiju su za mene drolje. Izvinjavam se to je moje misljenje. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Овај пост изнад сам намерно одобрио у нади да ће Клауд сам да схвати себе и своје речи. Сајт поуке.орг се ограђује од било какве везе са горе наведеним речима. @Клауд Знаш Клауде, паралела између Кордуновог и твог коментара није нимало иста овде. Али не желим да даље улазим у било какву дискусију јер ми дођеш као неки недозрели клиња коме није пружена довољна количина пажње. Sanja Т., Neša_, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Овај пост изнад сам намерно одобрио у нади да ће Клауд сам да схвати себе и своје речи. Сајт поуке.орг се ограђује од било какве везе са горе наведеним речима. @Клауд Знаш Клауде, паралела између Кордуновог и твог коментара није нимало иста овде. Али не желим да даље улазим у било какву дискусију јер ми дођеш као неки недозрели клиња коме није пружена довољна количина пажње. I ja se takodje ogradjujem od objavljenog komentara koji je napisan u sarkasticnom tonu sto ne znaci da ne postoje ljudi koji tako razmisljaju... Al iz nekog razloga to su zli ljudi... Kordun je ok. @nikola i ti meni dodjes ko... Ma salim se, dovoljno sam zreo da znam da ne smem moderatoru da uputim bilo kakvu uvredu, ma koliko on smatrao da je ok da sebi daje za pravo da vredja mene. To na njegovu dusu ide пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Добро, људи, лагано, нема потребе за оптужбама, јасно је да свако другачије реагује на поједине речи, битан је вајб којим је нешто изречено, а не сама реч као таква, све зависи од асоцијације. И наравно, од личне скале. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 битан је вајб којим је нешто изречено, а не сама реч као таква ?! Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 ?! Шта ти није јасно? Зар ти немаш никакве личне градације и оквире? Баш све псовке, увреде, похвале звуче исто, зависно само од категорије у коју спадају? Гарантовано би Кордун пре платио девојци (коју назива овим или оним) такси да иде кући, него неки који би, уз "Лепотице, баш си драга", чекао да се напије довољно да може да је приведе. То је барем мој утисак о Кордуну, иако се у многим стварима не слажем са њим ни 2%). Драшко, Данче*, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 "Такси, 'ај вамо, е, 'ај вамо, хајван.'Ајде, матере ти, вози ову дрољу кући, ја плаћам. Дрољо, тејк кер, си ју!"Не знам заиста која ово не би вољела. Зна се ваљда, са ким си (на "прст у д**е") чувао овце а са ким ниси, ко ти је пријатељ коме можеш рећи у било којој прилици да је ретард, а коме не.Какав уопште може постојати вајб према коме бих ја (на примјер) тебе почастио неким таквим епитетом а да он ето није битан, с обзиром да се нити познајемо, нити смо се нешто нарочито "сретали" на темама? Свака ријеч има своје значење и суштину, невезано од асоцијације. Дроља исто тако, зна се шта значи. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Nazalost, od ovakvog vređanja sve pocinje. Klaude, vernik ne vernik svaka ti cast Drolja nikada ne moze biti receno slatko, gde nema postovanja prema coveku ma kako se oblacio, gde vernik hriscanin ne moze da vidi lik Boziji u svakom coveku, to je njegov problem. Nazalost, kao druatvo smo previse oguglali na uvrede, od malih nogu nauceni da ne talasamo. Reci za nekog da je drolja iz bilo kog razloga je uvreda, a onima kojima je to slatko verovatno imaju problem u svom zivotu da su morali da oguglaju na nasilno okruzenje pa ubedili sebe da je to ok. Nije ok nikoga zvati pogrdnim imenima nikad. Inace klaudova i kordunova izjava su identicne. Govoriti bez uvijanja i masnica se mora bez vređanja, jer nasa licna sloboda je omeđena slobodom drugog, a svako vređanje je atak na licnost. Braniti stav se moze i drugacijim recnikom, a svaki covek je podjednako vredan ma kako se oblacio. Sanja Т., ВИЛМА, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука