Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 I oni su dio svijeta. Кратос је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Linija manjeg otpora, izbegavas odgovor. Jesam ja ovde potpisala neki ugovor da cu na svako pitanje odgovarati? I na svaku provokaciju tek od dokonih ljudi (ne mislim ovde na tebe)... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу А шта желе онда? Пут око света? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Jesam ja ovde potpisala neki ugovor da cu na svako pitanje odgovarati? I na svaku provokaciju tek od dokonih ljudi (ne mislim ovde na tebe)... А шта ако постигнеш да се људи сморе и престану да ти одговарају? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Nego el znaš kakve estetske standarde imaju afrikanci ili recimo latinosi? Имају неки много добар ISO. RYLAH, Ayla , Кратос and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Имају неки много добар ISO. Istim jezikom govorimo,@@Juan, zato i cijenim tvoje mišljenje. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne znam ali meni je neki estetski standard da žena bude istetovirana,makar neka mala i intimna tetovaža i da je izbušena bar na pupku minimum,može i obrva,neki pirsing.To je baš atraktivno i keksi. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Jesam ja ovde potpisala neki ugovor da cu na svako pitanje odgovarati? I na svaku provokaciju tek od dokonih ljudi (ne mislim ovde na tebe)... Petljaš sad druge ljude samnom. Mene zanima zašto se neko lepo obuče i ide medju ljude da bi bio sam sebi lep i poželjan. Ja to malo drugačije radim. Жика and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne znam ali meni je neki estetski standard da žena bude istetovirana,makar neka mala i intimna tetovaža i da je izbušena bar na pupku minimum,može i obrva,neki pirsing.To je baš atraktivno i keksi. Od sloge si, ognjem izgorio kakav si (neeeee)!!! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Od sloge si, ognjem izgorio kakav si (neeeee)!!! Šta ću kad imam sofisticiran ukus i visoke standarde. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Имају неки много добар ISO. To je stari ,iskonski prastandard lepote i estetskog doživljaja koji seže sve do Edenskog vrta. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Petljaš sad druge ljude samnom. Mene zanima zašto se neko lepo obuče i ide medju ljude da bi bio sam sebi lep i poželjan. Ja to malo drugačije radim. Rekla sam to iz iskustva druzenja sa zenskim polom. Nemaju svi takve namere. Ja sam imala priliku da upoznam neke manekenke i devojke koje se bave modom ili je vole i gust im je da budu dobro sredjene, nije im uvek namera da posto-poto privuku nekoga. Neko prosto ima odredjene estetske standarde, voli da izgleda lepo, da se sredi, nasminka i lepo obuce. Licno sam uvek za umereniju varijantu u oblacenju, ali sam davno prevazisla neofitsku fazu. Ne mislim npr. da na 35 stepeni, zena treba da seta sa dugim rukavima i maramom. Kako ti to radis, sta si hteo da kazes? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Rekla sam to iz iskustva druzenja sa zenskim polom. Nemaju svi takve namere. Ja sam imala priliku da upoznam neke manekenke i devojke koje se bave modom ili je vole i gust im je da budu dobro sredjene, nije im uvek namera da posto-poto privuku nekoga. Neko prosto ima odredjene estetske standarde, voli da izgleda lepo, da se sredi, nasminka i lepo obuce. Licno sam uvek za umereniju varijantu u oblacenju, ali sam davno prevazisla neofitsku fazu. Ne mislim npr. da na 35 stepeni, zena treba da seta sa dugim rukavima i maramom. Kako ti to radis, sta si hteo da kazes? Ja sam pomalo introvertan , tako da se šetam u iscepanim patikama, mrzi me da odem u kupovinu, a da mi je stalo šta drugi misle otišao bih odma. E sad, kako to da se lepo osećaš zbog sredjenosti ako nema drugih očiju da te gledaju? Svako se sredi pa ode medju ljude, prija pažnja, prija tudji pogled, svako ima za cilj da privuče nekoga . Ta priča ne prija mi muška pažnje, nije mi za cilj da izazovem kod njih ovo ili ono, nije tačna. To je opet gradjenje neke slike o sebi u tudjim očima, odnosno, prazna priča. Kako mi reče jedna, ja nosim minić kao da samo kajiš nosim, toliko je kratak, ali to meni lepo stoji i nije vulgarno, ovakvo ili onakvo. Meni su te priče smešne, ispadne pola zadnjice a svi smo mnogo fini. Zašto neko ima potrebu da opravdava svoje oblačenje. Znači da se obukao da bi privukao pažjnu, kada se opravdava, opet privlači pažnju. Ja kad hoću sam sebi da se svidjam, skinem se go u svom stanu. Neću sigurno odelo da obučem i budem sam u stanu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ja sam pomalo introvertan , tako da se šetam u iscepanim patikama, mrzi me da odem u kupovinu, a da mi je stalo šta drugi misle otišao bih odma. E sad, kako to da se lepo osećaš zbog sredjenosti ako nema drugih očiju da te gledaju? Svako se sredi pa ode medju ljude, prija pažnja, prija tudji pogled, svako ima za cilj da privuče nekoga . Ta priča ne prija mi muška pažnje, nije mi za cilj da izazovem kod njih ovo ili ono, nije tačna. To je opet gradjenje neke slike o sebi u tudjim očima, odnosno, prazna priča. Kako mi reče jedna, ja nosim minić kao da samo kajiš nosim, toliko je kratak, ali to meni lepo stoji i nije vulgarno, ovakvo ili onakvo. Meni su te priče smešne, ispadne pola zadnjice a svi smo mnogo fini. Zašto neko ima potrebu da opravdava svoje oblačenje. Znači da se obukao da bi privukao pažjnu, kada se opravdava, opet privlači pažnju. Ja kad hoću sam sebi da se svidjam, skinem se go u svom stanu. Neću sigurno odelo da obučem i budem sam u stanu. Ne bih rekao, evo ja ne treniram da bi me neko vidio niti idem na bazene ili negdje drugo, nosim uvijek siru garderobu, mislim ne vidim da bas imam nekakve koristi od toga da li ce mi neka djevojka reci zgodan si ili ne. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Ne bih rekao, evo ja ne treniram da bi me neko vidio niti idem na bazene ili negdje drugo, nosim uvijek siru garderobu, mislim ne vidim da bas imam nekakve koristi od toga da li ce mi neka djevojka reci zgodan si ili ne. Ne bih rekao, svesno ili nesvesno, svima je važno kako izgledaju. To što neko to manje ili više ističe, individualna stvar. Ayla , Sanja Т. and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука