Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa baš sam lepo bio obučen.Trenerka i majca na bretele.Bila velika vrućina. :D

Na šta obraćaju pažnju?Na ruke i ramena?

Eto, ja pink liberalka ne vidim sablazan od atlet majice, posebno pri fizičkom radu po vrućini.  :stadaradim:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Jesam.

Hoćeš.

Da. :smeh1:

Сада си ти у улози наивне девојке. :))) Просто не видиш шта ту није у реду, а теби прија да се тако облачиш ;)  Те жене што имају покварену машту,просто нису како треба :)

Подели на овим сајтовима

Ти си зелена,пусти мене ;)  ( реко Кордун ) :)

Ako troluješ da pokažeš kako je to kad ti neko stalno meri centimetre odeće bez obzira na nameru i namenu i sudi ti po tome, neću da se mešam.

Ako bi svima da zabraniš majice bez rukava pri radu po vrućini, ne mogu da se složim. :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ako troluješ da pokažeš kako je to kad ti neko stalno meri centimetre odeće bez obzira na nameru i namenu i sudi ti po tome, neću da se mešam.

Ako bi svima da zabraniš majice bez rukava pri radu po vrućini, ne mogu da se složim. :)

Оно прво,знаш да сам шнајдер ;)

Управо због тога што се женама исто приговара, а они шеткају у бретелицама, још као, то није ништа...па није ни нама ништа кад жена тако шета.

Подели на овим сајтовима

E moji balkanci, busate se u dlakave grudi balkanske a ovamo zena vam zavodi red na gradilistu

Poslednja vremena došla bato!!!

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Оно прво,знаш да сам шнајдер ;)

Управо због тога што се женама исто приговара, а они шеткају у бретелицама, још као, то није ништа...па није ни нама ништа кад жена тако шета.

Meni ne smeta.Neka se svako oblači kako mu odgovara i u čemu se najbolje oseća.neko voli da bude provakativan neko voli da ne upada u oči.Sto ljudi sto ćudi.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Meni ne smeta.Neka se svako oblači kako mu odgovara i u čemu se najbolje oseća.neko voli da bude provakativan neko voli da ne upada u oči.Sto ljudi sto ćudi.

Знам да теби не смета, причам са тобом, не о теби  :mazenje:  :pivo:

Подели на овим сајтовима

generalno zene nisu toliko vizuelni tipovi kao muskarci, normalno da ima poremecenih zena, ali su u manjini, stoga nije isto kad zena prvocira tijelom i kad to cini muskarac, tako tvrde psiholozi i to jeste tako, zena ne mora da zavodi muskarca, on se sam zavede, kod zena nije bas tako i glupo je povlaciti paralele...

zenama je jos uvijek zabranjen pristup na svetu goru, to je sto posto zbog toga sto monasi na svetoj gori ne valjaju, zene su inace sasvim ok, problem je u muskim glavama....

ovaj forum je pukao skroz, desetak ljudi tu sa foruma radi ruglo od nejga, to je moj utisak i to su mi rekli mnogi, ukljucujuci i neki iz administracije

Подели на овим сајтовима

ovaj forum je pukao skroz, desetak ljudi tu sa foruma radi ruglo od nejga, to je moj utisak i to su mi rekli mnogi, ukljucujuci i neki iz administracije

И саће испасти да сам ти ја то реко зашто што носиш кокарду!

Подели на овим сајтовима

И саће испасти да сам ти ја то реко зашто што носиш кокарду!

ti si javno rekao da ti je dosta foruma, necu da imenujem ko mi je to rekao, neko je sa kim imam svakodnevan privatni kontakt, a nisi ti, sa crvenima se ja ne druzim, crveni su dijelom odgovorni

Подели на овим сајтовима

ti si javno rekao da ti je dosta foruma, necu da imenujem ko mi je to rekao, neko je sa kim imam svakodnevan privatni kontakt, a nisi ti, sa crvenima se ja ne druzim, crveni su djelom odgovorni

Ех не знаш ти какав је Бићанић. Сад ће да те истресе из гаћа док не признаш ко је у питању!

Подели на овим сајтовима

zenama je jos uvijek zabranjen pristup na svetu goru, to je sto posto zbog toga sto monasi na svetoj gori ne valjaju, zene su inace sasvim ok, problem je u muskim glavama....

S jedne strane prozivate pedere zbog toga sto ne zele da se bore protiv svoje prirode i to cinite do te mere da su gurnuti u red gradjana petog reda.

S druge strane vi bi radije da pokrijete zenu od glave do pete nego da se izboite sa pozudom koju u vama bude goli delovi zenskog tela zbog cega se ne osecate dovoljno "bogougodno"...

Licimuri... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nije dobro podsticati nastranost. Treba pokušati sa lečenjem kod onih koji to žele.

Izazivanje požude i jeste ono što se želi postići provokativnim oblačenjem, tj. svlačenjem.

Pa sto se ne boris protiv te pozude? Isto ocekujes od gejeva pa bi mogli npr i tvoj primer da vidimo

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...