kordun Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Cekaj polako... Zalazaes se za diktaturu jer smatras da bi to Srbima najvise odgovaralo? Ako je tako, zasto ti nisi otisao kao Srbin u Severnu Koreju nego si otisao u EU? zato sto mi se ne svidjaju korejanke, seksualno me ne privlace, nisam ti ja od te civilizavcije, ja sam u njemacku otisao zbog poslovnih ponuda, mislim da se do kraja godine selim u rusiju isto zbog poslovnih ponuda i zbog jedne ruskinje, za diktaturu sam u svako doba dana i noci... pa kako koga zapadne, dosta mi ovih strucnjaka, neznalica sa samopouzdanjem, ima ih previse. u svakom sistemu moze da se lijepo zivi, al treba da se zapne. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Dođem na temu "Koalcija DVERI-DSS", počnem da čitam od poslednjeg posta, kad ono Kordun piše o Korejankama... Зосима, Рапсоди, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Dođem na temu "Koalcija DVERI-DSS", počnem da čitam od poslednjeg posta, kad ono Kordun piše o Korejankama... pa kad od ovih ekonoma moras i korejom da se bavis, oni su sterilni kad su nacionalni interesi u pitanju, danas je kultura konzumentizma preca od svega drugog na svijetu, sve drugo se gura pod tepih, samo daj vise para i kad bude vise para opet nije dosta, daj jos... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 pa kad od ovih ekonoma moras i korejom da se bavis, oni su sterilni kad su nacionalni interesi u pitanju, danas je kultura konzumentizma preca od svega drugog na svijetu, sve drugo se gura pod tepih, samo daj vise para i kad bude vise para opet nije dosta, daj jos... Tako je, umesto da kao prave patriote, poput npr. tebe, odu u neslobodnu i groznu Nemacku i odande, sa bezbedne distance, pricaju iscrpljenim i napacenim Srbima kako je Srbija super slobodna i dobra zemlja u kojoj se moze sve ako hoces, samo "treba da se zapne" i da je jedino sto im jos nedostaje na svu tu muku - jedan diktator! Izvini, ali ja tvoje pisanje mogu razumeti samo kao jednu salu, doduse poprilicno "neslanu" za moj ukus, ali ipak salu. Nadam se da sam u pravu? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Гастабајтери + Имигранти ,до вашег мишљења, а везано за Србију, нам је стало ко до лањског снега... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 Данас пролазим Славијом, и наравно са билбордова се смешкају п.странке њихове наде и њихови слогани. Мало ме је разочаро билборд Двери и њихов слоган #срећа. Искрено мало ми смешно, ко коме сме и може да нуди срећу као гаранцију победе... Што речи Оби у шали, за нову верзију сајта / ко да су им радили ови са Мегатренда / Заиста #срећа делује мало неозбиљно, незрело, јефтино. Ајде да су ставили # са нама ка срећи , са нама ка победи правих вредности, ми и ви заједно ка срећи, или тако нешто али #срећа.....ха.. Иначе су ок, Боле вади ситуацију, тако да то # срећа ретко ко и примети... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 On 10.4.2016. at 0:13 PM, Зосима said: Гастабајтери + Имигранти ,до вашег мишљења, а везано за Србију, нам је стало ко до лањског снега... Говори у своје име. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 On 4/9/2016 at 8:39 PM, Рапсоди said: Vi kažete " Radulović je dobar jer se jedino on zalaže za smanjenje moći političara, pre svega u ekonomiji " . Čista propagandna žvaka...dok ne dođe na vlast... pa na neku kartu, šatro drugačiju mora da igra. A kada dođe/ ako dođe/ biće po onoj narodnoj / Šećerom te hrani dok te ne namami a kad namami i leba zabrani /. Dveri su već druga priča... "Ваши су лоши јер ће вас преварити након што дођу на власт, али наши неће нас преварити. Кад вам кажем." Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 2 minutes ago, Ћириличар said: али наши неће нас преварити Неће вас..али оће нас.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 On 4/9/2016 at 9:02 PM, kordun said: ja imam potpuno suprotno misljenje od tebe, glavni problem u srbiji je sto je vlast razbijena, umjesto koncentrisana, nema nista bez diktatora kod srba, mi nismo narod za drugaciji vid vlasti, nismo mi svabe sklone autoritetu, potpuni promasaj je ovaj politicki sistem za nas ko god da je na vlasti, svejedno je, ti i radulovic bi to jos dodatno pogorsali. sa srbima treba ko i sa vojskom, a u vojsci nema demokratije ni u domacinskoj kuci, zna se ko je glavni baja. ja da se sta pitam, prvo bi vama zenama oduzeo pravo glasa, oduzeo bi vam pravo rada, jes da bi jako nastetio potrosackom drustvu, al bas me boli uvo za njim, ionako je u pitanju strast i ljudska prokletinja. За националисту, страшно подцјењујеш своју нацију, као и сви националисти који овако говоре. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 3 minutes ago, Рапсоди said: Неће вас..али оће нас.... Кол'ко видим, вас не може ни ЦИА преварити, а камоли неки несрећни Радуловић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 On 4/9/2016 at 9:02 PM, kordun said: ja da se sta pitam, prvo bi vama zenama oduzeo pravo glasa, oduzeo bi vam pravo rada, jes da bi jako nastetio potrosackom drustvu, al bas me boli uvo za njim, ionako je u pitanju strast i ljudska prokletinja. Забога, уништио би све тржне центре у Србији. Ко ће куповати онолике ципеле и крпице? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 6 minutes ago, Ћириличар said: вас не може ни ЦИА преварити, а камоли неки несрећни Радуловић Признајеш за Радулчића да је несрећан .....шта ће нам несрећни на челу државе, да и нас унесрећене још више унесреће.. А то за ЦИУ, или је лаж да уруши кредибилитет Двери, а ако је истина, пре ће ДВЕРИ ЦИУ оправославити него што ће ЦИА, ДВЕРИ поткупити.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 On 09 April 2016 at 9:17 PM, kordun said: u koje sisteme? dje ti zivis pa imas vece slobode nego u srbiji, ja nigdje na svijetu nisam vidio vecih sloboda nego kod nas dole, ali bukvalno!!! zivim u eu, imam firmu i ne spavam nocima od raznih briga, rokova, obaveza, vise radim za drzavu i druge nego za sebe, danas sam napisao otkaz jednom radniku jer me drzava na to natjerala! sta prosipate suplje price sa televizije, dajte pokazite konkretno sta ste u zivotu stvorili u tim zapadnjackim slobodama, obrazujte me, pomozite mi, dok nisam kupio lovacku pusku pa kreno da sa njom rjewsavam pitanja sloboda Ово је апсолутно тачно. Србија је једина земља где можеш да радиш шта год хоћеш. Прави рај, поготово за криминалце и њихове политичаре. Комунисти су дошли да ту идеју да направе да смо сви лопови, да нико не поштују правила, како би они могли да краду на велико, а не да крадукају ко сви остали, ко што каже Веља. Једина земља где се подразумева да сви крадуцкају. Нама не треба слобода, имамо је и превише. Слобода само за поштен свет, а за криминалце затвор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 12, 2016 Пријави Подели Написано Април 12, 2016 10 minutes ago, Ћириличар said: Забога, уништио би све тржне центре у Србији. Ко ће куповати онолике ципеле и крпице? nisam milosrdan u svakoj situaciji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука