Jump to content

Коалиција Двери - ДСС

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6. 4. 2016. at 12:01, cloudking рече

12963442_10153877724045660_3302465374909

Ekonomijo eve me!!!

A joj majko mila, nemojte opet molim vas! Daj bre Nedeljko, apeluj u centrali ako mozes da unaprede ekonomski program. Ovo bi stvarno bila katastrofa i to govorim cisto kao ekonomista, nevezano za politicko opredeljenje. Verujem da imate nekog dobrog ekonomistu u stranci, ako vec ne verujete nikom drugom, da vas posavetuje.

Znate li ljudi sta bi za Srbiju znacilo da pocne da stampa pare?! Pa SAD se urusava upravo iz tog razloga a ako sebi iko moze dozvoliti stampanje novca, onda su to oni jer se dolar koristi kao medjunarodna valuta pa samim tim mogu da "izvezu" inflaciju. I pored svega toga,  ipak takvo "bildovanje" domace ekonomije-djavo dolazi po svoje, kao sto i sami mozete videti...

Ako postoji ijedna stvar koju je ovaj nas nesrecnik od premijera uradio da valja, jeste sto nije stampao novac. Gde bas za to da se uhvatite, da menjate...

Подели на овим сајтовима

САНДА: ИМАМО ВЕЛИКЕ ШАНСЕ ДА БУДЕМО ДВОЦИФРЕНИ

lajkovac-valjevo-2-770.jpg

Председница Демократске странке Србије, Санда Рашковић Ивић, обишла је Лазаревац, Лајковац и Ваљево у склопу изборне кампање. Главне теме овог обиласка су оживљавање предузећа Колубаре, као и захвалност целом Колубарском округу за дугогодишње пружање значајне подршке у овом делу државе.

Обиласком Лазаревца, Санда Рашковић Ивић је рекла Колубара је некада хранила овај град, ове људе и довело до тога да Лазаревац расте и развија се.

lajkovac-valjevo-3-770.jpg

„Премештањем Колубаре у Електропривреду, долазимо у ситуацију да Лазаревац није ништа друго него једна најамна фирма и тиме се крши обећање о децентрализацији и ономе да нешто што се заради у одређеној општини, тамо и остане. Такође, Демократска странка Србије је док је била на власти у Лазаревцу кренула са реконструкцијом главне улице, међутим она за ових осам година колико ДСС није на власти, још увек није завршена“, изјавила је Санда Рашковић Ивић.

lajkovac-valjevo-1-770.jpg

Колубарски округ је крај на који је Демократска странка Србије увек рачунала и имала негде своје чврсто бирачко тело. Лајковац је место које је географски постављено тако да може да има веома велики потенцијал. „Лајковчанима се допада понуда економског патриотизма о коме говоримо. Ово је крај људи који су навикли да живе од свог рада и који воле да живе од свог рада а не од туђе милостиње“, рекла је председница Демократске странке Србије.

Демократска странка Србије је једина странка која има жену на челу партије. О лошем положају жена у друштву, ова партија има детаљан план о материнству и пропагирању женског предузетништва.

lajkovac-valjevo-4-770.jpg

„Није лако носити се са свим мушкарцима на српској политичкој сцени. Наша политичка култура је мушка култура, и наш политички свет је мушки свет. Многи напади на мене који су били вулгарни, нису били тако оштри само зато што сам ја представница опозиције и представљам једну сасвим другачију политику. Има нешто и у томе што сам  жена, а лако је и једноставно, безмало и дозвољено вређати жену“, закључила је Санда Рашковић Ивић.

http://www.dss.rs/sanda-imamo-velike-sanse-da-budemo-dvocifreni/

Подели на овим сајтовима

Мислим да би био ред подсетити се неких ранијих изјава госн. Обрадовића. Стварно би била штета да падну у заборав, и то сад пред изборе...

https://twitter.com/BoskoObradovic/status/590781495347937280

Подели на овим сајтовима

Rilee, bio si u pravu!

PAROVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: SAD dale Dverima za kampanju 1.000.000 evra!

http://informer.rs/vesti/politika/64957/PAROVIC-OTKRIO-SOKANTNE-PODATKE-dale-Dverima-kampanju-evra

• Волим 1
  On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Dveri: Za Srbiju je najbolje da se okrene Rusiji

bosko-obradovic-Tanjug-Jaroslav-Pap.jpg

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da je Srbija "unesrećena zemlja" i da je za nju najbolje da se okrene Rusiji.

"Danima me nazivaju, jedni američkim đakom, drugi ruskim, a ja sam srpski đak pre svega. Nisam čak ni rusofil, ali mislim da je bolje da se Srbija okrene Rusiji, jer nam oni, za razliku od drugih, nikada nisu odmogli", rekao je on za B92.

Prema njegovim rečima, Srbi su evropski narod i Dveri nemaju ništa protiv Evrope. "Nećemo da budemo član Evropske unije, ali želimo saradnju sa njima", rekao je Obradović i dodao da su Dveri jedina "novost" na srpskoj političkoj sceni.

Obradović je kazao da je Srbija "unesrećena" zemlja, zbog ogromnog broja mladih ljudi koji odlaze iz zemlje, zbog bele kuge, zbog penzionera, i drugih stvari.

"Želimo da vratimo sreću građanima Srbije", rekao je on i dodao da je za to neophodno promeniti katastrofalnu politiku vlasti koja je donela ogromna zaduženja Srbiji.

http://rs.n1info.com/a149547/Vesti/Dveri-Za-Srbiju-je-najbolje-da-se-okrene-Rusiji.html

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2016. at 0:17, nedeljko рече

Dveri: Za Srbiju je najbolje da se okrene Rusiji

bosko-obradovic-Tanjug-Jaroslav-Pap.jpg

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da je Srbija "unesrećena zemlja" i da je za nju najbolje da se okrene Rusiji.

"Danima me nazivaju, jedni američkim đakom, drugi ruskim, a ja sam srpski đak pre svega. Nisam čak ni rusofil, ali mislim da je bolje da se Srbija okrene Rusiji, jer nam oni, za razliku od drugih, nikada nisu odmogli", rekao je on za B92.

Prema njegovim rečima, Srbi su evropski narod i Dveri nemaju ništa protiv Evrope. "Nećemo da budemo član Evropske unije, ali želimo saradnju sa njima", rekao je Obradović i dodao da su Dveri jedina "novost" na srpskoj političkoj sceni.

Obradović je kazao da je Srbija "unesrećena" zemlja, zbog ogromnog broja mladih ljudi koji odlaze iz zemlje, zbog bele kuge, zbog penzionera, i drugih stvari.

"Želimo da vratimo sreću građanima Srbije", rekao je on i dodao da je za to neophodno promeniti katastrofalnu politiku vlasti koja je donela ogromna zaduženja Srbiji.

http://rs.n1info.com/a149547/Vesti/Dveri-Za-Srbiju-je-najbolje-da-se-okrene-Rusiji.html

Zar ovo nije faca kojoj se veruje! :D

Krivo mi samo sto nedeljlko ne moze da uzme postojanje  u nasem multiverzumu makar na 5 minuta da ga pitamo licno par stvari... 

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Мени ова коалиција личи на оне класичне цензус коалиције, састављене само ради цензуса. Између ДСС и Двери постоје нека идеолошка и друга неслагања, због којих је немогуће да буду у коалицији, али ипак јесу у коалицији. Што говори да се ради о цензус коалицији.

Разлике су рецимо, Двери су за укидање аутономије Војводине, ДСС одлучно против. Двери су за окретање ка Русији, ДСС је одлучно за неустралност и сарадњу са свима, чак и са НАТО-пактом. Двери се залажу за породичне вредности и забрану геј-парада, а Санда је изјавила да нема ништа против педера и да ће многи од њих чак гласати за њихову коалицију. И тако даље.

Ова коалиција је због тога неприродна. 

Подели на овим сајтовима

Ево, пошто Недељко неће, ја ћу да причам са вама о Дверима.

Двери не ваљају, гласајте за Радула!

Подели на овим сајтовима

Radule ne valja glasajte za DVERI... :)))

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Glasajte za Boška,  mladog perspektivnog političara sa zdravim izgledom,  a ne na nekog tamo Radula  koji usput liči na teškog rekonvalescenta... :)))  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...