Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Grizli, bolje da ovo nisi ni spominjao. Pusti ti ove sto ti se iz solitera javljaju, dodji ti kod mene na porciju domaceg mleka. Za tebe ce morati da se nadje, trazicu krave gde znam i ne znam. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Сутра идем тамо, ако нешто више мрзим од те смрдљиве џунгле... Не ради се ту у смраду и о бетону. Наравно да су оне старе зграде углавном естетски ружне. Смрад би се дао решити регулацијом саобраћаја, али то тамо не може да прође, то ми комуњаре у Европи радимо. Ради се о томе да је то центар света, центар наше цивилизације. Ту је на неки начин сабрана читава историја човечанства. То је једини заиста космополитски град на свету. То је град Тесле и Пупина и Фајнмана. То је град са бесконачним културним садржајима. То је град кога чак и ванземаљци најпре посете кад дођу на Земљу и најпре нападну они зли. А имаш и ”Централни парк”. Ту се гнезде неке птице селице којима је то прво дрвеће након океана. Били смо пар дана (У Њу Рошелу, али смо путовали свакога дана до Менхетна и околине), и ја већ почео да размишљам: ”А шта се мени није свиђало ономад у овој Америци?!” И онда кренусмо колима за Тенеси и стадосмо у некој селендри у Пенсилванији да једемо. Братеееееее, тад сам се сетио свега... Следећи пут морам да убедим скво да идемо на Карибе преко Чикага. Причају људи та је то такође једна од неколико лепих метропола ове планете. Исто Београд, није Београд скуп неокречених зграда, већ је град у коме Ричард Сандовал има ресторан, град Милутина Миланковића, Мике Аласа, Зорана Радмиловића... Не може све ни да се опише, тај дух мора да се живи и осети. Наравно да га нећеш осетити ако само видиш смог, гужву и пуне аутобусе. Grizzly Adams, Natasa. and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Какве везе то сад има са пољопривредом? Па и нисам много, мада би требало. Ај` написаћу нешто на оној теми о издајниц... пардон, животу у разним земљама света. Moglo bi , volim da čitam gde su sve ljudi putovali . RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Grizli, bolje da ovo nisi ni spominjao. Па морао сам некако да вас смирим, само што се нисте почупале... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Па морао сам некако да вас смирим, само што се нисте почупале... Taman posla, nije Nata ljanka da prlja ruke sa svakim. Ionako je na ignore, pa se ubuduće neću spuštati tako nisko da se objašnjavam sa svakakvima . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Onaj osecaj kad ne morate nista da pricate, sami se ljudi pronadju. Hahaha. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Иначе, за оне који воле дух градова и дух егзотичних места, нарочито онај део о култури хране, препоручујем емисије овог лика. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Иначе, за оне који воле дух градова и дух егзотичних места, нарочито онај део о култури хране, препоручујем емисије овог лика. Ume da bude malo vulgaran. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ume da bude malo vulgaran. То је само форма, површина. Лик је проживео свашта и зна много о животу. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 То је само форма, површина. Лик је проживео свашта и зна много о животу. Zanimljiv je sa hranom svakako, ali ume malo da pretera. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ради се о томе да је то центар света, центар наше цивилизације. Ту је на неки начин сабрана читава историја човечанства. То је једини заиста космополитски град на свету. То је град Тесле и Пупина и Фајнмана. Ма наравно, и ја то најбоље обожавам. Само не би могао да живим на таквом месту, немам ту жицу. Више сам за оно са кравама... То је град са бесконачним културним садржајима. За сад су ми на списку концерт у Карнеги Холу и "Американац у Паризу" на Бродвеју... Остало шта у`ватим. Оћу и Метрополитан да обиђем, прошли пут нисам имао времена па сам само протрчао. И онда кренусмо колима за Тенеси ... Следећи пут морам да убедим скво да идемо на Карибе Кад следећи пут будем слетео на неко од тих острва не враћам се више. Макар морао да се бавим пољопривредом. преко Чикага. Причају људи та је то такође једна од неколико лепих метропола ове планете. Па има неки шмек, ал` никако зими. Само лето и месец дана горе-доле. Осим ако нећеш да останеш замрзнут негде поред језера до априла... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ма наравно, и ја то најбоље обожавам. Само не би могао да живим на таквом месту, немам ту жицу. Више сам за оно са кравама... Moj covek! Idemo mi na Zlatibor. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Moj covek! Idemo mi na Zlatibor. Види ову што салеће ожењене по форумима. А овај ожењени лајкује, а вамо чува жену од сурфера, ко прави Балканац. kordun, feeble, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Гризли и ја смо се разумели, не знам што се мешаш са својом поквареном маштом. Нико никог не салеће, све је на добровољној бази, немој да си љубоморан. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 А овај ожењени лајкује, а вамо чува жену од сурфера, ко прави Балканац. То се зове џентлмен брате, све даме чувам од сурфера и тих разних женскароша... Anika је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука