Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Који део Њујорка или који део жене? Менхетн, цела жена. kordun је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Grizli, dobro je da je Menhetn u pitanju. Da si rekao Bruklin, druga prica bi bila. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Grizli, dobro je da je Menhetn u pitanju. Da si rekao Bruklin, druga prica bi bila. Не идем ја по та села... Juanito, Anika, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Pa molim te brate, nemoj da izneveris nasa ocekivanja, toliko nade polazemo u tebe. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Не идем ја по та села... Pusti da li je selo, već da li je bezbedno. Kad smo kod bezbednosti, kako je tamo? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Pusti da li je selo, već da li je bezbedno. Kad smo kod bezbednosti, kako je tamo? Па ако имаш паре и одседаш на добром месту, супер. Ако немаш, онда говори тихо и носи бејзбол палицу са собом. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Па ако имаш паре и одседаш на добром месту, супер. Ако немаш, онда говори тихо и носи бејзбол палицу са собом. Da, pazi da te ne pojede mrak i ne skreći van glavnog puta http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ма шалим се мало. Менхетн је углавном безбедан, има пуно туриста, пословних људи. Не мораш баш у пола ноћи да шеташ споредним улицама, ал` то важи за све те предивне и миришљаве метрополе. Послаћу вам сличке ако стигнем. kordun and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ма шалим се мало. Менхетн је углавном безбедан, има пуно туриста, пословних људи. Не мораш баш у пола ноћи да шеташ споредним улицама, ал` то важи за све те предивне и миришљаве метрополе. Послаћу вам сличке ако стигнем. Mislila sam na Bruklin, Bronks, Harlem...i ta ozloglašena mesta. Jel se sredilo ili je otprilike kao što mediji predstavljaju? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Па ако имаш паре и одседаш на добром месту, супер. Ако немаш, онда говори тихо и носи бејзбол палицу са собом. https://youtu.be/mCtJnP4rRD8?t=106 Grizzly Adams, verum est in beer, ИгорМ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Mislila sam na Bruklin, Bronks, Harlem...i ta ozloglašena mesta. Jel se sredilo ili je otprilike kao što mediji predstavljaju? Па нешто нисам био расположен да проверавам... Мислим да је врхунац криминала тамо био пре пар деценија кад су снимани они филмови по којима су познати, сада је ваљда боља ситуација. Има делова који су безбеднији, неки мало мање... Нисам био, али из приче са људима кажу да није као што је некада било. RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Па нешто нисам био расположен да проверавам... Мислим да је врхунац криминала тамо био пре пар деценија кад су снимани они филмови по којима су познати, сада је ваљда боља ситуација. Има делова који су безбеднији, неки мало мање... Нисам био, али из приче са људима кажу да није као што је некада било. Al nisi ni raspoložen da eksperimentišeš RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Па нешто нисам био расположен да проверавам... Мислим да је врхунац криминала тамо био пре пар деценија кад су снимани они филмови по којима су познати, сада је ваљда боља ситуација. Има делова који су безбеднији, неки мало мање... Нисам био, али из приче са људима кажу да није као што је некада било. onda nemoj ni zalaziti tamo, da ne kvaris ljudima situaciju, samo im jos balkanac fali i to iz srbije Grizzly Adams, RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 @ Grizzly Adams Koje si još lepe gradove obišao u SAD-u ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 @ Grizzly Adams Koje si još lepe gradove obišao u SAD-u ? Какве везе то сад има са пољопривредом? Па и нисам много, мада би требало. Ај` написаћу нешто на оној теми о издајниц... пардон, животу у разним земљама света. Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука