Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Mnogo si mi bitna u zivotu da bi me zanimalo sta tebi smeta. Ali kapiram da si samu sebe smestila na neku visinu, pa mi je logicna ovakva reakcija. Relax. p.s. Selendra je samo i iskljucivo u glavi. Ne zaboravi to. Ajde skini mi se, stavi na ignore, šta mi se uopšte obraćaš. Vi i to vaše da smo mi ovde na visini, shvati da nikog ne interesuje odakle si. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Nemoj Anika , ne znas ti kolika je krava ... P.s. Ja se divim zenama koje muzu krave ... To je rizicno po zivot ... Divim se Ocu Danilu iz Decana ... Divim se svim tim hrabrim ljudima ... Pa ne, ja to nikad nisam radila, ali morala bih da se zrtvujem za ovu napacenu dusu iz Beograda. Vidis ti koliko je to nervozno, covece, hoce da ubije. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 ne moze se sve sto se kaze protiv beograda svesti na provincijski kompleks, to prosto nema veze sa istinom, beograd je u jako losem stanju, to se moze skontati ako se promoli nos u tudje vece gradove, stoga su za mene kompleksasi i oni koji se nestio prse beogradom kao i oni koji beograd ne vole jer je veci od njihovog mjesta, obe sorte su kompleksasi. a ti natasa, ako ti je prva asocijacija van beograda muza krava, ja ne znam sta da ti kazem, ja kad sam prvi puta dosao u beograd dozivio sam kulturni sok, moj rodni grad ima medjuljudsku kulturu i kulturu zivljenja na mnogo visem nivou od beograda, sto mi skroz razocaravajuce bilo i danas mi je razocaravajuce, volio bi da nam je bg svima na ponos, al mi nece zbog ovog mog utiska niko govoriti da sam ja neki provincijski kompleksas, ja biram gdje cu da zivim i zivio sam u vecim i urbanijim sredinama od beograda, kod mene se sigurno ne radi o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 ne moze se sve sto se kaze protiv beograda svesti na provincijski kompleks, to prosto nema veze sa istinom, beograd je u jako losem stanju, to se moze skontati ako se promoli nos u tudje vece gradove, stoga su za mene kompleksasi i oni koji se nestio prse beogradom kao i oni koji beograd ne vole jer je veci od njihovog mjesta, obe sorte su kompleksasi. a ti natasa, ako ti je prva asocijacija van beograda muza krava, ja ne znam sta da ti kazem, ja kad sam prvi puta dosao u beograd dozivio sam kulturni sok, moj rodni grad ima medjuljudsku kulturu i kulturu zivljenja na mnogo visem nivou od beograda, sto mi skroz razocaravajuce bilo i danas mi je razocaravajuce, volio bi da nam je bg svima na ponos, al mi nece zbog ovog mog utiska niko govoriti da sam ja neki provincijski kompleksas, ja biram gdje cu da zivim i zivio sam u vecim i urbanijim sredinama od beograda, kod mene se sigurno ne radi o tome. Nije naravno, samo se na ovakve teme dam isprovocirati...nažalost, karakterna falinka. I nisam primetila da se dičim bilo čime ovde, koga briga odakle je ko. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Nije naravno, samo se na ovakve teme dam isprovocirati...nažalost, karakterna falinka. I nisam primetila da se dičim bilo čime ovde, koga briga odakle je ko. nisam za tebe mislio da se dicis sto si iz bg. kazem generalno, ima i takvih koliko hoces, posebno kad dodju u manje sredine i onda se prse sto su iz bg, misle valjda da ce drugi da im zavide, a uvijek ima onih koji im zavide i to ti sve skupa prljavo i malodusno na kvadrat, ako kontas sto hocu reci , i jedni i drugi su odvratni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Где бре леп... Ја те велике градове не могу да поднесем уопште. Гушим се и физички и духовито. Код мене је баш супротно. Не подносим мала места из више разлога. Волим метрополе, а Београд то дефинитивно јесте. Не значи да волим да живим у центру (предграђе метрополе удаљено до око пола сата је супер). Иначе, није ту битна само величина ( ), већ и дух. Њујорк има тај дух. Или Берлин. А, рецимо, ниједан град у Холандији га нема (Ротердам има потенцијал). Скоро сваки град има дух музеја, а не дух метрополе. Изузетак су наравно приморска места и острва, ту сам свој на своме. Grizzly Adams and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 nisam za tebe mislio da se dicis sto si iz bg. kazem generalno, ima i takvih koliko hoces, posebno kad dodju u manje sredine i onda se prse sto su iz bg, misle valjda da ce drugi da im zavide, a uvijek ima onih koji im zavide i to ti sve skupa prljavo i malodusno na kvadrat, ako kontas sto hocu reci , i jedni i drugi su odvratni To da, slažem se. kordun је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Brate, kad se setim mog prvog duzeg ostanka u Beogradu. Ja sam sto vi kazete dozivela takav kulturoloski sok kad sam cula da moji vrsnjaci slusaju Karleusu. Mislila sam da me zesce zezaju, kad sam shvatila da je ozbiljno, za glavu sam se uhvatila. Reko' gde dodjoh medju ove seljake, haha. Ne, bez sale, nikom ne zavidim, neka zive ljudi kome gde odgovara. Ali ona muza krava mi je stvarno hit. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Не подносим мала места из више разлога. Zato što si snob http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Њујорк има тај дух. Сутра идем тамо, ако нешто више мрзим од те смрдљиве џунгле... Већ једва чекам да се вратим. Изузетак су наравно приморска места и острва, ту сам свој на своме. Е ту би могли да се нађемо! Него треба сачувати жену од оних сурфера брате... kordun and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 I meni je svašta hit...al ajd sad, da ne sitničarimo. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Сутра идем тамо, ако нешто више мрзим од те смрдљиве џунгле... Већ једва чекам да се вратим. Е ту би могли да се нађемо! Него треба сачувати жену од оних сурфера брате... Koji deo? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Сутра идем тамо, ако нешто више мрзим од те смрдљиве џунгле... Већ једва чекам да се вратим. Е ту би могли да се нађемо! Него треба сачувати жену од оних сурфера брате... zato ponesi tu lovacku pusku ko i na forumu sto nosis RYLAH, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Koji deo? Који део Њујорка или који део жене? Менхетн, цела жена. RYLAH, Плутон, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Који део Њујорка или који део жене? Менхетн, цела жена. Njujorka E pa lepo se provedi Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука