Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Живот у лепом, природном, окружењу не подразумева обавезно "село" и пољопривреду. Многи људи на западу живе у предграђима која су цела у зеленилу и природи... Овде код мене се шетају срне, има неки зецови живе у жбуњу преко пута. Градић је у ствари једна велика шума по којој су раштркане куће. Хоћу да кажем, савремен живот и бављење разним занимањима осим пољопривреде не значи аутоматски живот у бетонској џунгли и облацима смога. Може да значи управо супротно. Da, to je fino uredjeno na zapadu, zive u predgradju, rade u centru. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Код нас, као што ти је добро познато, то је мислена именица. Ма знам каква је катаклизма, али мислим да није баш толико недостижно... Кад би променили неке ствари, као што нећемо. Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Где бре леп... Ја те велике градове не могу да поднесем уопште. Гушим се и физички и духовито. O, glas razuma! Tako je Grizli, pametnice! Pravi ljudi znaju sta valja, radujem se. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Da, to je fino uredjeno na zapadu, zive u predgradju, rade u centru. zapravo sirotinja zivi u centru, ova srednaj klasa tamo samo radi, kod nas obrnuto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Beograd je lep Nije . Anika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Kako to da je cela Srbija pohrlila u Bg, a niko ga ne voli? E to mi nije jasno? Ajde sad vi meni pojasnite što se svi "Beogradjani" ne vrate u svoje rodne grude kad je tamo trava zelenija. Samo nemojte da se vadite na posao. Снежана and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Nije . Tebi nije, meni jeste. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Kako to da je cela Srbija pohrlila u Bg, a niko ga ne voli? E to mi nije jasno? Ajde sad vi meni pojasnite što se svi "Beogradjani" ne vrate u svoje rodne grude kad je tamo trava zelenija. Samo nemojte da se vadite na posao. pa mnogi ga ne vole bas zbog toga sto su svi navalili tamo, kako ne kontas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Kako to da je cela Srbija pohrlila u Bg, a niko ga ne voli? E to mi nije jasno? Ajde sad vi meni pojasnite što se svi "Beogradjani" ne vrate u svoje rodne grude kad je tamo trava zelenija. Samo nemojte da se vadite na posao. Ne zivim u Beogradu, Bogu hvala. Super mi je tu gde jesam, kad se uzelim skoknem i sve kul. Pitaj ove koji zive. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 pa mnogi ga ne vole bas zbog toga sto su svi navalili tamo, kako ne kontas Kontam sve to. Za vreme studija najviše su me iritirali likovi koji su došli u Bg, pa im ne valja, te gužva, te veliki, te ovo, te ono. Mislim se, što niste ostali u svojoj selendri i muzli krave kad vam ne valja. Plus što su takvi likovi najbolji studenti, a glavni im je motiv da se nikad ne vrate u svoje rodno mesto. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Ne zivim u Beogradu, Bogu hvala. Super mi je tu gde jesam, kad se uzelim skoknem i sve kul. Pitaj ove koji zive. I čemu ta potreba da se to ističe? E, hvala Bugu ne živim u Bg-u, pa šta sad? Da ja napišem hvala Bogu ne živim u Koceljevi, ispala bih snob. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Kontam sve to. Za vreme studija najviše su me iritirali likovi koji su došli u Bg, pa im ne valja, te gužva, te veliki, te ovo, te ono. Mislim se, što niste ostali u svojoj selendri i muzli krave kad vam ne valja. Plus što su takvi likovi najbolji studenti, a glavni im je motiv da se nikad ne vrate u svoje rodno mesto. Izvini sestro, ali mesta u unutrasnjosti nisu selendre i ne muzu svi krave, jer ih i nemaju. :coolio: Uffff, ovo kad cujem, napad dobijem. Ako si iz Beograda, nisi iz Njurojka, majku mu. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Izvini sestro, ali mesta u unutrasnjosti nisu selendre i ne muzu svi krave, jer ih i nemaju. :coolio: Uffff, ovo kad cujem, napad dobijem. Ako si iz Beograda, nisi iz Njurojka, majku mu. Vala, što je veća bila zabit, to je i otpor bio veći. Nisam iz NYC, al nije ni NYC Menhetn, ima tu i Harlem, Bronx, Bruklin... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 I čemu ta potreba da se to ističe? E, hvala Bugu ne živim u Bg-u, pa šta sad? Da ja napišem hvala Bogu ne živim u Koceljevi, ispala bih snob. Procitaj sta je Grizli napisao, pa ce ti biti jasno. I mene kao i njega guse velika mesta i beton. Ne bih dalje da ulazim u diskusiju ove vrste, posto mi je besmisleno. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Procitaj sta je Grizli napisao, pa ce ti biti jasno. I mene kao i njega guse velika mesta i beton. Ne bih dalje da ulazim u diskusiju ove vrste, posto mi je besmisleno. Sistem na zapadu je drugačiji, ne može da se meri. Dobro, guše te, niko nikog puškom ne tera da ide u veće mesto. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука