JESSY Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Др Антун Лисец у манастиру Подмаинама у Будви 29. фебруара 2016. године одржао је предавање „Поштовање живота, здравља, предбрачне суздржаности, светости брака, Божјег дара плодности и достојанства зачећа“. Модератор изузетно запажене, веома добро посјећене вечери био је игуман Рафаило, настојатељ подмаинске обитељи. Након предавања др Лисеца, протојереј Јован Пламенац говорио је о пошасти дјецеубиства у мајчиним утробама, које је врхунац суноврата цивилизације у овом добу, и њеним узроцима. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Da prebaciš Dzes, sa Statusa Srdjanovog komentare...........ne bi bilo loše........mislim ako misliš da bi bilo ok...... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Da prebaciš Dzes, sa Statusa Srdjanovog komentare...........ne bi bilo loše.... Обриши · Закључај 05 Mar Срђан Ранђеловић''Девојка која чува чистоту и непорочност изазива у младићу романтична осећања. Управо осећај стида који су данас многи заборавили највише привлачи младића у девојци. Ради ове душевне чистоте и лепоте он је спреман на подвиге. Потрудите се да сачувате венац чедности за свог изабраника! '' - отац Димитрије (Венац чистоте) Сакриј коментаре 05 Mar Обриши БанеЛ"Жена својим врлинским животом морално чува целу нацију, али она је и уништава својим неморалом." - св. Василије Велики 05 Mar Обриши РапсодиА шта рећи колико смо ниско пали .......да се грехом поносимо , и хвалимо.Грех је постао мода............И код Бога нема двостриких аршина ......што важи за женско важи и за мушко бар по овом питању .......... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 05 Mar Обриши БанеЛЈасно, Рапсо. 05 Mar Обриши Лапис лазули@Bane.Zena cuva naciju svojim moralom a covek cuva zenin moral svojom ljubavlju prema njoj:)Prvo mora biti prvo jel 05 Mar Обриши БанеЛСамо љубав и тачка! 05 Mar Обриши Лапис лазули 05 Mar Обриши RonaldAko ce se muskarac obazirati na cednost i u njoj vidjeti nekakvu duhovnu cistotu, on nikada nece biti sposoban da voli!!! 05 Mar Обриши alilujaI muško i žensko bi trebali sačuvati svoju čednost.. pa da čisti udju u brak.. Ne samo zarad jedan drugog.. Nego zarad Svete Tajne.. Дијана. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Ronald Ja mislim da muskarac koji je cedan treba naci djevojku koja nije ili onako kako je starac Pajsije objasnio onom cednom vojniku. 05 Mar Обриши AnikaНема ништа лепше него кад неко чува и пази на себе. И духовно и телесно. 05 Mar Обриши РапсодиНе од овог света......земља пролазна........ Срђан Ранђеловић @Anika ни привлачније 05 Mar Обриши AnikaТако је, слажем се. Богу хвала да неко тако размишља. 05 Mar Обриши БанеЛ@Срђан То! @Ronald Би ли нас мало подсетио и просветио о тој причи? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Лапис лазули Znaci i ovi momci sto nisu cedni mogu da zaborave da ce biti istinski privlacni bilo kojoj devojci? Ronald BaneLUglavnom neki vojnik je trazio savjet od starca gdje da nadje i ozeni djevojku cednu kao on. Starac mu je odgovorio, a sta cemo sa ovim koje nisu cedne ko ce njih ozeniti? Moja razmisljanja su slicna kao starceva od 14. godine. Mnogi muskarci kod nas bi da ozene nevine, po mogucnosti mladje itd. , sto ja smatram uzasom od razmisljanja. na kraju sta je cednost? Evo upoznao sam djevojaka koje su tjelesno cedne, ali su po meni one koje to nisu u dusi mnogo cednije i manje gorde. 05 Mar Обриши KratosHristos je uglavnom posećivao one ne čedne i one su mu bila najvernije učenice tako da glasam za nečedne 05 Mar Обриши РапсодиPrema Svecu i miro ........ 05 Mar Обриши БанеЛ@Ronald Хвала! @Lapis У елементу си! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 aliluja Izgleda da uglavnom u drugom traže čednost oni koji su je sami izgubili.. Pa da je onda uzmu na neki način... Hm? 05 Mar Обриши Лапис лазулиKo o cemu - ku*va o postenju (nikom nista licno!) 06 Mar Обриши Срђан РанђеловићАл' сам закув'о! Морам чешће овак'е статусе да стављам Него, не верујем да је свештетик чији је цитат под "чедност" мислио да је особа невина физички, него физички и духовно, тј. да не наскаче на све што хода, да се не прави фина, а у себи да има Содому и Гомору, и да држи до себе. Свако тражи наспрам себе и свако има своја "мерила" чедности и своје границе до којих иде или не иде. Укратко, волим девојке које бирају. На моју велику жалост, у последњих пет година (оквирно) упознао сам само пар таквих и одлучио сам да ми оне буду др... aliluja Da da ti si zakuvao.. mi začinili.. I sad nek' je svima " Prijatno" 06 Mar Обриши РапсодиTi zakuva i osoli , mi presolismo........viš da neće niko da kuša...... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Џес..... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука