Jump to content

Да ли све жене имају проблем са паркирањем...? :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 31. 5. 2016. at 8:20, Dijasporka рече

A to da parkiram tako da moram da izadjem na suvozaceva vrata sebi uopste ne racunam u lose parkiranje :smeh1:

Expand  

Naravno da nije lose. To je maestralno i vrhunski. Uglaviti auto tako da ne mozes da izadjes iz njega komotno, to muskarac nikad ne bi uradio. Kruzio bi trazeci drugo mesto za parking.

Ja sam i kroz prozor izlazila iz auta :)) nisu mogla ni suvozaceva vrata da se otvore.

Jedino me muci kod parkiranja kad ne mogu lepo da uglavim auto pa mi strci rep...e tad moram da se preparkiravam ili kad nakon pola sata vidim da ne moze, odustanem i trazim drugo zgodno mesto.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  On 31. 5. 2016. at 9:56, Adelaida рече

Naravno da nije lose. To je maestralno i vrhunski. Uglaviti auto tako da ne mozes da izadjes iz njega komotno, to muskarac nikad ne bi uradio. Kruzio bi trazeci drugo mesto za parking.

Ja sam i kroz prozor izlazila iz auta :)) nisu mogla ni suvozaceva vrata da se otvore.

Jedino me muci kod parkiranja kad ne mogu lepo da uglavim auto pa mi strci rep...e tad moram da se preparkiravam ili kad nakon pola sata vidim da ne moze, odustanem i trazim drugo zgodno mesto.

Expand  

Adel kraljice, kroz prozor izlazila, hhahahah12:smeha:

Подели на овим сајтовима

И сам сам возач, али без обзира на то, ако стицајем околности треба неко други да вози више волим да је мој возач женскога рода. Најчешће не возе брзо , а и пажљивије су. Возе на сигурно.

Што се тиче паркирања, то зависи од самог возача без обзира напол.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2016. at 19:24, Ненад. рече

И сам сам возач, али без обзира на то, ако стицајем околности треба неко други да вози више волим да је мој возач женскога рода. Најчешће не возе брзо , а и пажљивије су. Возе на сигурно.

Што се тиче паркирања, то зависи од самог возача без обзира напол.

Expand  

ti sto voze nas sigurno i prave saobracajne nesrece, ja bi im oduzeo vozacku dozvolu, to su oni koji sljepo postuju sva pravila i sada ako se vozis iza njega pocnes polako da ludis, minut po minut sve si ludji dok ne puknes sa zivcima i ides da rizikujes sve samo da ga preteknes jer ti pojede dzigericu, al ja cu od skoro da nosim lovacku pusku u aVtu

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2016. at 19:27, kordun рече

ti sto voze nas sigurno i prave saobracajne nesrece, ja bi im oduzeo vozacku dozvolu, to su oni koji sljepo postuju sva pravila i sada ako se vozis iza njega pocnes polako da ludis, minut po minut sve si ludji dok ne puknes sa zivcima i ides da rizikujes sve samo da ga preteknes jer ti pojede dzigericu, al ja cu od skoro da nosim lovacku pusku u aVtu

Expand  

Е када би сви поштовали правила, где би нам крај био.

Ја Кордун полудим када неко вози без прасвила, насилнички, и када због усијане своје главе унесрећи неког човека.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2016. at 19:37, Ненад. рече

Е када би сви поштовали правила, где би нам крај био.

Ја Кордун полудим када неко вози без прасвила, насилнички, и када због усијане своје главе унесрећи неког човека.

Expand  

ja imam 2 miliona kilometara do sada, volim da vozim brzo i neudobno, nikada nisam bio ni blizu udesa,ali u zadnej vreme imam atrakciju jutarnju, kad picim na posao volim suprotnom trakom ako vidim mali auto, jer mali auto vozi ili stara baab sa 4 noge ili neki smuljo, idem na kamikaza sistem, samo da im vratim za one popodnevne guzve. samo nesigurni ljudi vire po grabama u potrazi za kakvom tablom sa propisima, ajde brate.... pravilna je voznja da se prilagodis uslovima koji su na jednom te istom mjestu bitno razliciti u razno vreme, a propisi su fiksni

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2016. at 19:42, kordun рече

pravilna je voznja da se prilagodis uslovima koji su na jednom te istom mjestu bitno razliciti u razno vreme, a propisi su fiksni

Expand  

Са овим се слажем. Прописи су фиксни , али они не могу да предвиде ситуацију у датом моменту, али са друге стране ако ти прекорачиш брзину или возиш неко возило возило са преко 02 промила алкохола, увек ћеш бити крив ако дође до неке несреће.

Ово што сам написао јесте крајност, али може да се деси.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2016. at 19:57, Ненад. рече

Са овим се слажем. Прописи су фиксни , али они не могу да предвиде ситуацију у датом моменту, али са друге стране ако ти прекорачиш брзину или возиш неко возило возило са преко 02 промила алкохола, увек ћеш бити крив ако дође до неке несреће.

Expand  

ne mogu da predvide situaciju i zato ne treba sljepo u njih gledati jer ti propisi su u vecini slucajeva prestrogi, gdje god je ogranicenje u gradu 30 ja ga psotujem, jer tu ima djece, ali da vozim lokalnom cestom 50, da kocim sa 100 na 50 zbog jedne blage krivine ne pripada mi na pamet, posebno ako tih krivina ima na svakih 100 metara, trosim i vreme i gorivo i zivot potrosi

Подели на овим сајтовима

Samo ovo da napisem , i necu vise , odlazim sa foruma ... Odrastali smo u vreme rata , vreme smo provodili na selu , moja komsinica je vozila auto sa 12 godina ... Otac ju je naucio sve , znala je i gumu da zameni  ... Jednom prilikom sam gledala kroz prozor i videla kako se ona u crvenom kecu zalece u dvoriste i ide pravcem u garazu ... U jednom trenutku je auspuh pukao , nesto se zadimilo i ona je promasilia vrata , istog momenta se srusio i krov na garazi ... Njena baba je izletela iz kuce i pocela je da vice na nju ... Hvala Bogu , nista joj nije falilo ... Danas je ona udata zena i ima dvoje dece .... Odlicno vozi .

Znam da zvuci kao izmisljotina , ali ovo je istinita prica . 

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2016. at 20:01, Arsenija рече

Samo ovo da napisem , i necu vise , odlazim sa foruma ...

Expand  

I ja bih isto. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2016. at 19:23, Ronald рече

Adel kraljice, kroz prozor izlazila, hhahahah12:smeha:

Expand  

jos samo nisam kroz gepek....0703_read

ali mislim da mi ni to ne bi predstavljalo problem :smeh1:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...