Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:593080-Sobajic-Ko-ce-nas-hraniti-kad-svi-dodju-u-Beograd "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ješćemo junk food iz EU i ko zna još odakle. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Кинези . Већ нас облаче, могу и да нас хране . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Pa Beograd na vodi, i Prokop. Kad budu gradili Beograd na vodi, i zavrsavali Prokop, onda ce zaposliti radnike iz unutrasnjosti jer imaju manji standard i jeftiniji ce biti. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука