коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Па не бих пристао, као што ни Недић није пристао. И види ми смо једини народ у Трећем рајху који није послао војску на Русију. А верујем да и данас ма ко да је на власти исто би се десило. Значи русофилија ипак постоји ма колико да је неко негира. Није русофилија неко константно видљиво стање душе српског народа. Типа иде русофил улицом и кад наиђе на тебе каже: Добар дан, како сте , ето ја сам русофил. Уосталом већина тих емоција проради само у најекстремнијим ситуацијама. Хвала Богу сад их немамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 И види ми смо једини народ у Трећем рајху који није послао војску на Русију. А верујем да и данас ма ко да је на власти исто би се десило. Значи русофилија ипак постоји ма колико да је неко негира. Није русофилија неко константно видљиво стање душе српског народа. Типа иде русофил улицом и кад наиђе на тебе каже: Добар дан, како сте , ето ја сам русофил. Уосталом већина тих емоција проради само у најекстремнијим ситуацијама. Хвала Богу сад их немамо. Pa da se mene pita ne bih poslao nase vojnike ni u Afganistan a kamoli u Rusiju. Citam juce CG salje nekih 300-400 vojnika u misiju u Afganistan. Samo im fali da im neki talibani dodju i seku glave. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Па не. Грешиш, грешиш потпуно. Ја никад нисам био нарочити русофил, у том политичком смислу, само нисам волео ту америчку политику, ни сад је не волим уопште. Али ми сметају те усијане главе које су се што рече Зоске преко разних интернет сајтова наложиле као млади мајмуни. То је болест, поптуно одсуство разума. Све сам Милошевић до Милошевића. Е то ме јако иритира. То разумем потпуно. Ја да сам Амер користио бих те напаљене русофиле за остварење својих циљева. Рецимо амер сам и хоћу да унитаризујем Босну. Доведем у Босни десничаре на власт у Хрватској такође и на крају у Србији неке ултрадесничаре ( а сви су наши десничари русофили) и онда окувам рат у коме наравно а ко би други Срби губе битку. И ето нама мало избеглица а босна цела без Р Српске. И све власти у региону одиграле онако како су Амери замислили. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Pa da se mene pita ne bih poslao nase vojnike ni u Afganistan a kamoli u Rusiju. Citam juce CG salje nekih 300-400 vojnika u misiju u Afganistan. Samo im fali da im neki talibani dodju i seku glave. Па то ће им на крају бити, као уосталом и свим чланицама НАТО-а, нарочито у ЕУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Него си први набацио лоптицу да је руски човек и да је то проблем. Ја ти постављам другу страну ако је руски човек што га онда десничари нападају да је амерички човек? Нисам ја бацио никакву лоптицу, он се тако декларише, тако говори о себи и такав је програм странке коју он води који он тако представља. Зашто га десничари нападају - како који. Неки га нападају јер пљују све живо осим себе, неки га нападају јер се увлачи Вучићу, неги га нападају јер је био на молитвеном доручку у Вашингтону... Мене искрено не занима много, само кажем да је његов програм прича за малу децу и једноставно не могу таквог човека да схватим као озбиљног политичара. Ваљда смем да кажем шта мислим о њему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 И види ми смо једини народ у Трећем рајху који није послао војску на Русију. Има на Балкану још русофила осим Срба. Бугарска није објавила рат СССР-у иако су били су савезу са Немачком. Не знам да ли су слали неку војску на Источни фронт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Нисам ја бацио никакву лоптицу, он се тако декларише, тако говори о себи и такав је програм странке коју он води који он тако представља. Зашто га десничари нападају - како који. Неки га нападају јер пљују све живо осим себе, неки га нападају јер се увлачи Вучићу, неги га нападају јер је био на молитвеном доручку у Вашингтону... Мене искрено не занима много, само кажем да је његов програм прича за малу децу и једноставно не могу таквог човека да схватим као озбиљног политичара. Ваљда смем да кажем шта мислим о њему. Извини али малопре си говорио како је он бизнисмен и ја сам ти на то одговорио а ово што сад радиш је извртање ствари. Сервираш ми одбрану Поповића а ти као невинашце ето ништа ниси рекао него те ја као нападам јербо ти нападаш Поповића. Ај немој ме зајебавати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Има на Балкану још русофила осим Срба. Бугарска није објавила рат СССР иако су били су савезу са Немачком. Не знам да ли су слали неку војску на Источни фронт. Јесу, и они и Румуни ( О Хрватима да не причам, усташе су ишле на Стљинград да кољу, па су их тамо Руси десетковали). Једино се режим Недића супротставио захтеву Немаца да се формирају одреди за источни фронт и то по цену стрељања владе. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Друга ствар ви сви овде критикујете Вучића и његову политику. А када се постави питање како бисте ви водили политику. Сви причате оно што Вучић прича и ради. Није ми јасно шта вам је. Није тачно, пре свега зато што Вучић отворено продаје суверенитет своје земље, а нисам видео да се неко овде за то залаже, осим русофила и квазиевропејаца којих нема много на форуму. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Цела америчка економија је изграђена на том принципу. Ви либертаријанци управо вучете корене из те америчке приче и сад ми објашњаваш како је то лоше. Мислим не контам. Ако је у Србији боље него у Америци онда шта ће нам та америчка идеологија? Ако је у Америци боље него у Србији, што онда оспораваш систем који је до тога довео? Малопре сам левичар, а сад либертаријанац? Фино, фино, балансирам га ко Вучић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Али не ради се о томе. Само сам подвукао да Вучића, нити било ког из Србије, ни у чему не можеш да поредиш са нечим са Косова, из Хрватске или из ФБиХ, јер је квалитативна разлика, без обзира на демоагогију једних или других. Трећи пут - не поредим, ни најмање. Само кажем да ако некој будали из околних држава падне на памет да зарати са Србијом, Вучић је међу последњим личностима које бих у том тренутку желео да имам на власти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Малопре сам левичар, а сад либертаријанац? Фино, фино, балансирам га ко Вучић. Сад си и политичар. Ма мени сте сви који нисте десничари заправо левичари. У Србији је и онако све измештено. Овде узму па ДСС прогласе за екстремне десничаре. И то се прихвата здраво за готово. Медији тако пишу. Што онда и ја не бих могао да етикетирам по нахођењу. Елем избегао си одговор на питања: https://www.pouke.org/forum/topic/42428-100-000-потписа-за-расписивање-референдума-против-ул/?p=1415540 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Трећи пут - не поредим, ни најмање. Само кажем да ако некој будали из околних држава падне на памет да зарати са Србијом, Вучић је међу последњим личностима које бих у том тренутку желео да имам на власти. Што? Мислиш да би Тадић био бољи? Или рецимо Радуловић? Већ замишљам Радуловића на челу врховне команде све у униформи како издаје наређења. Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Трећи пут - не поредим, ни најмање. Само кажем да ако некој будали из околних држава падне на памет да зарати са Србијом, Вучић је међу последњим личностима које бих у том тренутку желео да имам на власти. I ja takodje zato sto bi on odmah potpisao kapitulaciju. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Већ замишљам Радуловића на челу врховне команде све у униформи како издаје наређења. @SasaRadulovich #dostajebilo #ratturcima #ojustašenekaneka! hajmo sad svi haštag #srbijasebraninatviteru da sredimo dušmane! kordun and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука