Гости Guest Написано Фебруар 26, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Mirko Vidačak, bivši starešina Crkve Lazarica u Beogradu proneverio je 80.000 evra crkvenog novca, saznaje "Blic". Foto: RAS / RAS Srbija Patrijarh Irinej je zbog ovoga udaljio Vidačaka sa mesta starešine. Više o ovoj velikoj aferi u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, kao i o tome kako je ova krađa otkrivena pročitajte u današnjem štampanom izdanju lista "Blic". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 26, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 http://www.telegraf.rs/vesti/2017586-skandal-u-srpskoj-crkvi-nestalo-80-000-evra-iz-hrama-novac-uzet-od-vernika-patrijarh-irinej-provalio-kradju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Чистити своје двориште је изнад поста и молитве. Што патријарх буде више оваквих ствари радио, више ћемо га волети. Драгана Милошевић, keka and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 26, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ја сам о овоме човеку чуо све најбоље... не знам шта се "ваља иза брега" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Kako pronevere toliki novac tj. Kako je to moguce ? Sta tacno urade ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 26, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Kako pronevere toliki novac tj. Kako je to moguce ? Sta tacno urade ? Искрено, и мени није јасно.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ово се десило давне 2014 године,тако да блиц зна кад треба да пусти коју поруку у јавност и обелодани како је Црква корумпирана и лоша.Мој супруг је јутрос купио Блиц и слатко са њим подложио ватру. П.С.Није се тај попа накрао кад је завршио на периферији Бг,где су примања тродупло већа од било ког сеоског попе Баба, verum est in beer and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ma sve to i nekako, al kako je ovaj znao da je rec o 80.000 bas Vidim da su aktivni pred izbore, kao Crkva se bori protiv korumpiranih svestenika... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ne vidim bas neku vezu sa izborima. Osim ako ce Srpska Svetosavska Stranka ucestvovati na izborima Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Бољег свештеника у СПЦ нисам срео. Већ 4-5 година не живим у Београду, и од тада немам контакт са оцем Мирком. Отац има велики дар беседништва (као и ревности, молитвености), што је тако ретко данас. И поред ове вести, моје мишљење о оцу Мирку није промењено. Само могу да приметим да су у центру финансијских афера најбољи свештеници СПЦ. Не могу да се не сетим оца Радивоја Панића (и свукупног клира храма Светог Саве). Исто тако бих се сетио и смене (неограничено? боловање) владике нишког. Nicifor and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 27, 2016 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Бољег свештеника у СПЦ нисам срео. Већ 4-5 година не живим у Београду, и од тада немам контакт са оцем Мирком. Отац има велики дар беседништва (као и ревности, молитвености), што је тако ретко данас. И поред ове вести, моје мишљење о оцу Мирку није промењено. Само могу да приметим да су у центру финансијских афера најбољи свештеници СПЦ. Не могу да се не сетим оца Радивоја Панића (и свукупног клира храма Светог Саве). Исто тако бих се сетио и смене (неограничено? боловање) владике нишког. Mislim da je upravo prica u tome sto on kao staresina nije dao dovoljno novca u kasu Patrijarsije.. A najlakse je nekoga nabediti da je kriv. Ja bih sproveo istragu, pa da vidimo koja je njegova odgovornost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Бољег свештеника у СПЦ нисам срео. Већ 4-5 година не живим у Београду, и од тада немам контакт са оцем Мирком. Отац има велики дар беседништва (као и ревности, молитвености), што је тако ретко данас. И поред ове вести, моје мишљење о оцу Мирку није промењено. Само могу да приметим да су у центру финансијских афера најбољи свештеници СПЦ. Не могу да се не сетим оца Радивоја Панића (и свукупног клира храма Светог Саве). Исто тако бих се сетио и смене (неограничено? боловање) владике нишког. Хвала брате што си поделио ову информацију са љубитељима жуте штампе и мрзитељима Цркве,пошто овде као и на пијаци,има нас и оваквих и онаквих а има и оних што долазе сваки дан овде и читају и наслађују се"информацијама" које "потврђују" њиховом болесном уму како је наша Црква....пропала,без благодати,попови-лопови и остало. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Jadan covek... Sad ce da ga oteraju u penziju Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Хвала брате што си поделио ову информацију са љубитељима жуте штампе и мрзитељима Цркве Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali ovakvo razmišljanje je je jedan od razloga zašto se naši mladi teolozi ponašaju kao mlada devojka iz seoske sredine koja je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Čim progovoriš o negativnostima odmah si rušitelj,, mrzitelj, strani plaćenik, niko ti ništa ne veruje. Nemamo mi prostora da opravdavmo bilo koga, svako je kriv dok se ne dokaže suprotno. Ako se sprovede detaljna istraga, znaće se ko je kriv i koliko, a straešina je kriv , hteo ili ne hteo, "komandna " odgovornost. Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Што значи да је хтео или не хтео, патријарх најодговоринији, пошто је он први у командном ланцу. Крив је патријарх док се не докаже супротно! Upravo tako, ako komanda zakaže , ode sve u propast. Za sada se patrijarh pokazao dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука