Дијана. Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Adelaida, u pitanju su različite kombinacije senzibilnosti i mehanizama odbrane. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Nesto ima mnoooogo, bre, senzibilnih na forumu....ajmo malo tolerancija, razlicitosti, empatija..... Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Adelaida, u pitanju su različite kombinacije senzibilnosti i mehanizama odbrane. Joj ja moram ozbiljno... Niko od nas nije imun na rec drugog, reci itekako mogu da povrede, pa bile i virtuelne. Ali, e sad dolazi ono nase ali, to sto nas je neko zakacio tamo gde nas boli je nas problem, ne njegov\njen ciji vec. Jer to znaci da imamo nerazjasnjene racune sa nama samima, i dobro mozda ne u tom trenutku ali par sekundi kasnije mozemo reci -aha, eto ovo me je povredilo, sta to zapravo meni znaci, kakve to veze ima sa mnom licno (reci nepoznatog i nikad vidjenog lika s kojim nemamo ziv odnos, moze samo kao nasa projekcija da bude odnos, ali bez zivog odnosa tu odnosa nema), dakle nesto je tudja rec "aktivirala" sto je u nama. I mozemo zahvaliti Bogu na prilici d vidimo sta to ima u nama. Ja prva imam neke teme koje izbegavam bas zbog toga jer me povredjuju i ono sto kazu radovi su u toku, ali mislim da je covekougadjanje misliti da sad svi treba oko mene da hodaju ko po jajima. To je moj problem. Moze mi neko samo uciniti medvedju uslugu zaobilazeci ga. Osecanja koja izazivaju nepoznati ljudi sa kojima nemamo realan odnos prijateljstva, drugarstva, kojeg god tipa...su obicno samo senka onog u nama. Kad otkrijemo sta je to u nama, eto resenja i prilike za rad. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Pomiri se sa sobom pa ce se sa tobom pomiriti i nebo i zemlja. Nakon toga, niti ces koga vredjati niti ces se nalaziti uvredjen.... Natasa., Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Suncokret54, Natasa., Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Шта смо ми, сви тикве недоказане Mилена КШ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Neko je i banana. Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 12, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2016 Snezo to niko ne moze:-) па што сте онда тему отварали? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука