Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 25 minutes ago, Дејан рече Prema svecu i tropar...za nekog je muzika Lene Kovačević a za nekog Grand parada Управо тако, готово да није било потребе да ишта кажем више у смислу тог да је отац Рафаило углавном нешто заслужио, па сам се пријавила на теми. И не треба му та улога само због имена. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 On 2/10/2016 at 20:58, marko_13 рече Коме није јасно када говорим о опонашању нека послуша беседу Преподобног на Савиндан, па ће му бити јасно. Једно је кад имаш некога за узора, а друго је када си копија. Хришћанин мора бити аутентичан у свету, а игуман Рафаило то свакако није. Такође, приметне су код њега бољке од којих пате сви неофити. Његово невербално општење - поза и став, покрети, његова гестикулација, је веома природна. Рaзличито тумачимо. Има нешто што не разумем. Зашто има људи који имају потребу да негативно говоре о другим људима? Проклето љубоморни што имају живот проповедника и ван четири зида манастира, или шта? Да додам још мало, па ко хоће нека кући понесе. Пакосни људи, гордост, осуђивање и оговарања! emilija је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 1 minute ago, Тања1 рече Пакосни људи, гордост, осуђивање и оговарања! Поче и ти да проповедаш у том стилу, само још и ђавоиманост да убациш Светислав Павловић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 7 minutes ago, RYLAH рече Поче и ти да проповедаш у том стилу, само још и ђавоиманост да убациш Ова тема има 25 страница и неки људи поседују само неспособност да схвате да не мисле сви као они. Знате. billy2014 је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 1 minute ago, Тања1 рече Ова тема има 25 страница и неки људи поседују само не способност да схвате да не мисле сви као они. Али зато нема потребе да вређамо оне са којима се не слажемо у било чему, па и у мишљењу око метода деловања и пропаведања једног монаха из Митрополије (значи, не мишљење о њему, његовој личности, или његовим људским квалитетима, него његовом јавном деловању). Твој последњи пост ме је подсетио на оно што он стално ради - све са чим се не слаже или шта не разуме у старту прогласи ђавоиманим или завером неке друге врсте и тиме уклони сваку могућност да можда он греши. Милан Ракић, Јелена011 and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Ta metoda manipulisanja ima odličnu efektivnost u narodima plamenskog mentaliteta. Sve štenika poštuješ zato što ima mantiju, još ako je monah onda je za sve u pravu. On kreira realnost besedama, ako mu se usprotiviš u mišljenju odmah si vaki , naki a pemenski ljudi beže od etikete kao djavo od krsta. Ne znam zašto toliko halite o. Rafaila, za r se ne bojite da se ne pogordi, spotičete ga Светислав Павловић, Јелена011 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 24 minutes ago, Тања1 рече Његово невербално општење - поза и став, покрети, његова гестикулација, је веома природна. Рaзличито тумачимо. Има нешто што не разумем. Зашто има људи који имају потребу да негативно говоре о другим људима? Проклето љубоморни што имају живот проповедника и ван четири зида манастира, или шта? Овај конкретно којег си цитирала је на првом месту-добар човек, одличан вероучитељ и диван свештеник и проповедник.... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 16 minutes ago, RYLAH рече Али зато нема потребе да вређамо оне са којима се не слажемо у било чему, па и у мишљењу око метода деловања и пропаведања једног монаха из Митрополије (значи, не мишљење о њему, његовој личности, или његовим људским квалитетима, него његовом јавном деловању). Твој последњи пост ме је подсетио на оно што он стално ради - све са чим се не слаже или шта не разуме у старту прогласи ђавоиманим или завером неке друге врсте и тиме уклони сваку могућност да можда он греши. Не знам да ли си у праву. Оно што ме чини тужном је да и ти то чиниш. Сигурно се сматраш неком врстог бога за оца Рафаила и мене. Знам да свет не виси увек тако за свакога, али можда имаш малих проблема са разумевањем да тако не мора да виде сви други. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 3 minutes ago, Милан Ракић рече Овај конкретно којег си цитирала је на првом месту-добар човек, одличан вероучитељ и диван свештеник и проповедник.... Онда веће разочарење. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 1 minute ago, Тања1 рече Онда веће разочарење. Са твоје разине свакако. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 1 minute ago, Тања1 рече Не знам да ли си у праву. Оно што ме чини тужном је да и ти то чиниш. Сигурно се сматраш неком врстог бога за оца Рафаила и мене. Знам да свет не виси уветк тако з а свакога, али можда имаш малих проблема са разумевањем да тако не мора да виде сви други. Мене чини тужним да си још ту, а толико сам се молио за тебе када си искрено желела да нас напустиш. Знам да је искушење било велико. orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 5 minutes ago, Милан Ракић рече Са твоје разине свакако. Вероватно, Јер га лично не познајем. Мој коментар се односио на коментар на теми. И на тој разини. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 6 minutes ago, verum est in beer рече Мене чини тужним да си још ту, а толико сам се молио за тебе када си искрено желела да нас напустиш. Знам да је искушење било велико. Не знам о чему причаш (сам са собом) и није тема. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 22 minutes ago, Дејан рече Ne znam zašto toliko halite o. Rafaila, za r se ne bojite da se ne pogordi, spotičete ga Ја сам га само једном и први пут похвалила и овђе и оћасте очи да ми ископате Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 13 minutes ago, Тања1 рече Не знам о чему причаш (сам са собом) и није тема. Па што ме цитираш, ако причам сам са собом? orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука