Jump to content

ОДГОВОРИО ЗА „ХЕРОИН“: Игуман Рафаило величанствено одговорио медијима! (ВИДЕО)

Препоручена порука

25 minutes ago, Дејан рече

Prema svecu i tropar...za nekog je muzika Lene Kovačević a za nekog Grand parada

Управо тако, готово да није било потребе да ишта кажем више у смислу тог да је отац Рафаило углавном нешто заслужио, па сам се пријавила на теми. И не треба му та улога само због имена.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

On 2/10/2016 at 20:58, marko_13 рече

Коме није јасно када говорим о опонашању нека послуша беседу Преподобног на Савиндан, па ће му бити јасно.

Једно је кад имаш некога за узора, а друго је када си копија.

Хришћанин мора бити аутентичан у свету, а игуман Рафаило то свакако није. Такође, приметне су код њега бољке од којих пате сви неофити.

Његово невербално општење - поза и став, покрети, његова гестикулација, је веома природна. Рaзличито тумачимо.
Има нешто што не разумем. Зашто има људи који имају потребу да негативно говоре о другим људима?
Проклето љубоморни што имају живот проповедника и ван четири зида манастира, или шта?

Да додам још мало, па ко хоће нека кући понесе. Пакосни људи, гордост, осуђивање и оговарања!

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Тања1 рече

Пакосни људи, гордост, осуђивање и оговарања!

Поче и ти да проповедаш у том стилу, само још и ђавоиманост да убациш :)))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, RYLAH рече

Поче и ти да проповедаш у том стилу, само још и ђавоиманост да убациш :)))

Ова тема има 25 страница и неки људи поседују само неспособност да схвате да не мисле сви као они. Знате.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Тања1 рече

Ова тема има 25 страница и неки људи поседују само не способност да схвате да не мисле сви као они.

Али зато нема потребе да вређамо оне са којима се не слажемо у било чему, па и у мишљењу око метода деловања и пропаведања једног монаха из Митрополије (значи, не мишљење о њему, његовој личности, или његовим људским квалитетима, него његовом јавном деловању). Твој последњи пост ме је подсетио на оно што он стално ради - све са чим се не слаже или шта не разуме у старту прогласи ђавоиманим или завером неке друге врсте и тиме уклони сваку могућност да можда он греши.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ta metoda manipulisanja ima odličnu efektivnost u narodima plamenskog mentaliteta.

Sve štenika poštuješ zato što ima mantiju, još ako je monah onda je za sve u pravu. On kreira realnost besedama, ako mu se usprotiviš u mišljenju odmah si vaki , naki a pemenski ljudi beže od etikete kao djavo od krsta.

Ne znam zašto toliko halite o. Rafaila, za r se ne bojite da se ne pogordi, spotičete ga :)

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Тања1 рече

Његово невербално општење - поза и став, покрети, његова гестикулација, је веома природна. Рaзличито тумачимо.
Има нешто што не разумем. Зашто има људи који имају потребу да негативно говоре о другим људима?
Проклето љубоморни што имају живот проповедника и ван четири зида манастира, или шта?

Овај конкретно којег си цитирала је на првом месту-добар човек, одличан вероучитељ и диван свештеник и проповедник....

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, RYLAH рече

Али зато нема потребе да вређамо оне са којима се не слажемо у било чему, па и у мишљењу око метода деловања и пропаведања једног монаха из Митрополије (значи, не мишљење о њему, његовој личности, или његовим људским квалитетима, него његовом јавном деловању). Твој последњи пост ме је подсетио на оно што он стално ради - све са чим се не слаже или шта не разуме у старту прогласи ђавоиманим или завером неке друге врсте и тиме уклони сваку могућност да можда он греши.

Не знам да ли си у праву.  Оно што ме чини тужном је да и ти то чиниш. Сигурно се сматраш неком врстог бога за оца Рафаила и мене. :) Знам да свет не виси увек тако за свакога, али можда имаш малих проблема са разумевањем  да тако не мора да виде сви други.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Милан Ракић рече

Овај конкретно којег си цитирала је на првом месту-добар човек, одличан вероучитељ и диван свештеник и проповедник....

Онда веће разочарење.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Тања1 рече

Онда веће разочарење.

Са твоје разине свакако.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Тања1 рече

Не знам да ли си у праву.  Оно што ме чини тужном је да и ти то чиниш. Сигурно се сматраш неком врстог бога за оца Рафаила и мене. Знам да свет не виси уветк тако з а свакога, али можда имаш малих проблема са разумевањем  да тако не мора да виде сви други.

Мене чини тужним да си још ту, а толико сам се молио за тебе када си искрено желела да нас напустиш. Знам да  је искушење било велико.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Милан Ракић рече

Са твоје разине свакако.

Вероватно,  Јер га лично не познајем. Мој коментар се односио на коментар на теми. И на тој разини.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, verum est in beer рече

Мене чини тужним да си још ту, а толико сам се молио за тебе када си искрено желела да нас напустиш. Знам да  је искушење било велико.

Не знам о чему причаш (сам са собом) и није тема.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, Дејан рече

Ne znam zašto toliko halite o. Rafaila, za r se ne bojite da se ne pogordi, spotičete ga :)

Ја сам га само једном и први пут похвалила и овђе и оћасте очи да ми ископате :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Тања1 рече

Не знам о чему причаш (сам са собом) и није тема.

Па што ме цитираш, ако причам сам са собом?

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...