Jump to content

ОДГОВОРИО ЗА „ХЕРОИН“: Игуман Рафаило величанствено одговорио медијима! (ВИДЕО)

Препоручена порука

Pa njemu je cilj bio uspjesno djelo cim je mogao da trazi ruznog covjeka tako dug period nije ni to lako:-)

Tako je.Pouka samo slikarima kako biti temeljan,veze sa hriscanstvom nema.

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Mislim da niste skapirali Rapsodiju.Ona hoće da kaže da je fizička lepota prolazna,kao u slučaju ovog čoveka kao Leonardovog modela, a da je duhovna večna.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Види брате  има људи који обожавају сатану и у њему виде лепоту..........наравно да је  лепота субјективна категорија.......и да је лепота у оку посматрача.Једно је одбојност према пороку а сасвим друго према човеку. Није иста ствар осудити човека ........и не волети порок/грех/.

П.С. А што се тиче укуса , не вреди расправљати, рече мачак  лижући сопствено дупе......

Ja ga nikad nisam vido al Pismo da je najlepši od sviju anđela. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Pa njemu je cilj bio uspjesno djelo cim je mogao da trazi ruznog covjeka tako dug period nije ni to lako:-)

Није тражио ружног човека ............ већ такву силину порока која је у стању да од тако лепог  човека који је послужи као модел Христа............створи ругобу. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ja ga nikad nisam vido al Pismo da je najlepši od sviju anđela. :D

БИО.......читава поента приче.......БИО 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Mislim da niste skapirali Rapsodiju.Ona hoće da kaže da je fizička lepota prolazna,kao u slučaju ovog čoveka kao Leonardovog modela, a da je duhovna večna.

Moze bit' 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Surfuje li ona?

Ma kaki.Čuva dasku za muža dok se on kupa. :D

Подели на овим сајтовима

Па отприлике ..........јел ја стварно  пишем шифровано  :)

Не ради се о томе да  ли је или није физичка лепота пролазна.....ради се о томе .....да пороци /грех/ умањују физичку лепоту.......

осети се то, ко осећа....... а ко гледа.......питање је .......како види.

Подели на овим сајтовима

Daska za peglanje?

Svaka čast. :)

Ako je daska ovolka kolka je tek onda pegla? :D

Подели на овим сајтовима

БИО.......читава поента приче.......БИО 

A čekaj sad koje je to poroke Lucifer upražnjavao pa postade Sotona?

Подели на овим сајтовима

Rapso mislim da ova pricica nije bas hriscanska,taj umetnicki zanos je skoro uvek suprotan duhovnom rasporedu prvo covek pa tek onda delo,ovde je covek na drugom mestu.

Не знам ја у свакој причици / причи / нађем неку корелацију са хришћанством.

Причу  је иначе и Свети Владика Николај  помињао не знам тачно у ком делу.

Поента је, занемарујући  уметнички аспект приче........ лепота не може бити  само физичка лепота ако је не прати и духовна / идеал лепоте , савршенство форме и садржаја /

Епилог причице ............шта порок направи  од лепог човека..........

Па ваљда сте читали Портрет Доријана Греја   :)

Подели на овим сајтовима

A čekaj sad koje je to poroke Lucifer upražnjavao pa postade Sotona?

Највећи и најгаднији..........гордост ума .......непослушање........побуна...........зар је мало  :coolio:  ? 

И оде духовна лепота очас посла ..........приликом пада  мора да  се страшно излометао и угрувао   12:smeha:  и оде и физичка .  :smeh1:

Замисли ти  пад са толиких висина  у толике дубине ............ :smeh1:  па брате мили добро је ишта од њега остало  :)))

Подели на овим сајтовима

Не знам ја у свакој причици / причи / нађем неку корелацију са хришћанством.

Причу  је иначе и Свети Владика Николај  помињао не знам тачно у ком делу.

Поента је, занемарујући  уметнички аспект приче........ лепота не може бити  само физичка лепота ако је не прати и духовна / идеал лепоте , савршенство форме и садржаја /

Епилог причице ............шта порок направи  од лепог човека..........

Па ваљда сте читали Портрет Доријана Греја   :)

Pa I Vladika Nikolaj je mogao pogrijesiti u vezi umjetnostin, to je ono sto ja tebi hocu da kazem, kao sto je optuzio I Darvina za social darvinizam, I svetitelji grijese:-) Bolje Lapili poznaje slikarstvo od njega, ja ekonomiju, ti nesto trece I tako.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...