Santi Написано Јун 20, 2016 Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 Ja sam vašar... trista čuda... АлександраВ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 ...ja sam stvorena za prenosenje zivota...zadatak mi je da se usavrsavam dokle god sam ovde...i da to bude moja slobodna volja... Драшко, Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 21, 2016 Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Ja sam moj bliznji, onaj bolesnik, onaj beskucnik i onaj mali i veliki. Ja sam ono sto nosim u dusi, sa tim cemo izaci pred Boga i naci svoje mesto u vecnosti. Н И Н Е, Kaludjerovic Sreten and Goku је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука