Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Виђи, виђи ови удати и ожењени опет нешто жаре и пале на девичанским темама... ццц... мало ли вам је што нам рушите основе роматичарског заноса, него `оћете и да пратите ситуацију... Модерација! Немој сада да вам зовем вучка! :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Само да не буде после - "нико ми није реко"...

Јаоо... како је то племенито... па ви бисте нас да спасите, те се родитељски бринете. Душице... Море, мотка ће да ради! :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Nemo Nidžo da se tepamo,Pos' je :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

On 10.2.2016. at 20:22, Deja Vu рече

Ma kakva Pejdz, da je ona ziva i zdrava i da moze da radja decu. 

A ako se razboli ili,recimo,nemaju dece?  Šutneš  ovu i zameniš drugom/drugim koji nema problem sa začećem,ili šta? Samo pitam...

Nedavno sam čitala i slušala Iliju Šugajeva,ruskog sveštenika, "Jednom za ceo život" i dopala mi se teza da se niko i nikad nije udao-oženio iz ljubavi. Nisam videla da li ima ta tema na forumu,ali,da ne prepričavam,nije loše da se pogleda.Pogotovo oni koji još nisu stupili u brak ili su u potrazi za "pravom".

E,da...malo mi smeta ćaskanje na forumu jer skrećete sa teme,imate chat pa se prepucavajte,pozivajte na kafu. Preletim komentare jer me zanima šta drugi misle o datoj temi,razmena mišljenja i tako to,zato i jesmo tu,da nešto i naučimo i sagledamo stvari i iz drugog ugla. Ali,ovo ćeretanje koje nema veze s temom,smara. Verovatno će sve ostati po starom,ali ajd` da kažem

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Snezana Pilic рече

E,da...malo mi smeta ćaskanje na forumu jer skrećete sa teme,imate chat pa se prepucavajte,pozivajte na kafu. Preletim komentare jer me zanima šta drugi misle o datoj temi,razmena mišljenja i tako to,zato i jesmo tu,da nešto i naučimo i sagledamo stvari i iz drugog ugla. Ali,ovo ćeretanje koje nema veze s temom,smara. Verovatno će sve ostati po starom,ali ajd` da kažem

Све је то шоубиз! :)

Него, Илија Шугајев, да... Воле свештеници да се позивају на ту књигу, па оно, све само да нас пожене/поудају. Онда моја "Пејџана" нема никаквог смисла по њима. Искрено, много лепо звучи та прича о прихватању супружнице/супруга, а да нас не тресне она опасна заљубљеност. Да, могуће је, али мислим да не за свакога. Јер дешавају се и ту грешке.. мислим да овде долазимо до онога да свако мора да јасно одлучи за шта је: Чека Пејџану или оставља Пејџану писцима романа, а он узима Даринку, из добре куће, за своју жену и онда је мази, пази и зове је Ђоле... :) 

Подели на овим сајтовима

Rece mi pre izvesnog vremena drugar jednu misao nekog duhovnika mislim da je starac Pajsije ne secam se ali je imalo poentu bas za ovu temu. Izbor bracnog partnera je stvar kolenopreklone molitve :) 

Tako da @Никола Поповић manje misli citaj pricaj o tome a vise se moli i stize  specijalna Pejdz u celofanu sa masnicom i karticom samo za Nikolu :)  

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Лапис Лазули рече

Rece mi pre izvesnog vremena drugar jednu misao nekog duhovnika mislim da je starac Pajsije ne secam se ali je imalo poentu bas za ovu temu. Izbor bracnog partnera je stvar kolenopreklone molitve :) 

Tako da @Никола Поповић manje misli citaj pricaj o tome a vise se moli i stize  specijalna Pejdz u celofanu sa masnicom i karticom samo za Nikolu :)  

Е нека си ми рекла! 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Ne slušaj ti mnogo Живану, nego, trebalo je da ideš na predavanje o. Ивана Цветковића. :)

Јес па да ме народ пита: Ожени ли се ти? 
А ја шта да кажем?! Да гледам у под и смишљам добро објашњење... Овако сам се завио у ћебе моје мекано, испекао неке колачиће, диго ноге, сео за комп и правим се да ми је живот страва! (руку на срце, стварно ми је живот океј, нисам незадовољан) Па где ћеш боље :D 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Никола Поповић рече

Јес па да ме народ пита: Ожени ли се ти? 
А ја шта да кажем?! Да гледам у под и смишљам добро објашњење... Овако сам се завио у ћебе моје мекано, испекао неке колачиће, диго ноге, сео за комп и правим се да ми је живот страва! (руку на срце, стварно ми је живот океј, нисам незадовољан) Па где ћеш боље :D 

Da je žena dobra i Bog bi je imao :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Nemoj da te čuje Nataša. 

Ma zna i ona to,pa žena je zaboga miloga...:smeh1:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Никола Поповић рече

Е нека си ми рекла! 

Iz najbolje namere, sestrinski iskeno, ne zameri  O:) 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

@Никола Поповић

Možda se i Pejdž zavila u mekano ćebe i grickala kolačiće za kompjuterom, maštajući o princu sa belim BMW-om.

Твртко, ти ли си?! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Otkud znaš?  :smeh1:

Консултовао сам моју куглу. Она никад не лаже! :D

Подели на овим сајтовима

Ma kineska neka, vrlo je ogranicenih mogucnosti, a i stalno moram baterije da joj menjam :D

Sent from my Tesla_SP9 using Pouke.org mobile app

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...