Jump to content

Прави, права... ОЖЕЊЕНИ И УДАТЕ СТОП! (важи и за уреднике, много бре, зановетате)

Оцени ову тему

21 члановâ је гласало

1. 1. Пејџ или Непејџ, питање је сад!

• Само Пејџ и нико више!
    • Па... може и нека друга, љубав ће доћи.
    • Ма ко ће чека "Пејџ"! Давај квантитет, Србија се опоравити мора!
      0
    • Не постоји само једна једина Пејџ, на пример.
    • Није живот једна Пејџана, што си главо замишљенааа...

Препоручена порука

Ма бре ........има нешто труло у држави Данској..................

Не могу даље од Хамлета да одмакнем ................превише га анализирам........можда отуда моје лудило......... :smeh1:

Како се то каже у психо, нека Ди прискочи у помоћ............ел беше нека пројекција........... :scratch_head:

ko ti reko da si luda??? :)

Подели на овим сајтовима

O čemu ti pričaš?

Rapsodi je za mene rekla da sam histerična i da u je u našem razgovoru udarila histerija na nevinost.

Ja sam ponovila tvoj poziv Rapsodi da nam se u petak pridruži - osim ako me stvarno ne doživljava kao histeričnu vešticu koja napada nju nevinu.

Ne znam šta si ti razumeo i iskreno, plašim se da i pitam.

pohvalio sam te, i rekao da nema smisla cak ni u sali da postavis pitanje da li si prema nekome ispala vestica

uvek imaj dobru pomisao

sad sam se ja smorio

Подели на овим сајтовима

ko ti reko da si luda??? :)

Или луда ил превише мудра треће нема............ :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Еееее да ми је да посматрам тај чувени састанак лајв, онако из неког ћошета...

Ја мислила да одем да конобаришем да осмотрим  ситуацију.....па ако видим да не уједају..........да се представим.......... 12:smeha:  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Rapsodi je za mene rekla da sam histerična i da u je u našem razgovoru udarila "histerija na nevinost".

Опет твоја погрешна пројекција.Што рече Иван имај добру помисао.......... :)  

Подели на овим сајтовима

pohvalio sam te, i rekao da nema smisla cak ni u sali da postavis pitanje da li si prema nekome ispala vestica

uvek imaj dobru pomisao

sad sam se ja smorio

Ko će te shvatiti kad koristiš izraz "nemaš pravo"? :)

Еееее да ми је да посматрам тај чувени састанак лајв, онако из неког ћошета...

Ја мислила да одем да конобаришем да осмотрим  ситуацију.....па ако видим да не уједају..........да се представим.......... 12:smeha:  

Nema. Samo lepo lice u lice, ništa iz prikrajka. ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ko je Pejdž?

Tvoja dragana, idealna ;)

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Опет твоја погрешна пројекција.Што рече Иван имај добру помисао.......... :)  

Citiraš me i pominješ histerične i histeriju koja napada nevinost. Postoji granica do koje je moguće nešto dobronamerno tumačiti. Ne možeš sve uvek da pripišeš onome ko čita.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ko će te shvatiti kad koristiš izraz "nemaš pravo"? :)

Nema. Samo lepo lice u lice, ništa iz prikrajka. ;)

Код мене израсло младо перје па сам мислио да га сачувам док у исто вријеме присуствујем невиђеном спектаклу. Мада, ако ствари измакну контроли тешко да ће опстане и једно перо у радијусу од неколико блокова... :)
Подели на овим сајтовима

Ljudi... Aj malo smirite strasti ili stavljam temu pod kljuc. Niste jedni drugima ni oci videli, a vec znate sta je ko mislio dok je pisao i kako.

Svakako je daleko od teme.

Dakle, should I stay or should I go now? :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

samo je u ljubavi sve idealno

U zaljubljenosti je sve idealno jer je to stanje idealizacije,u ljubavi znaš da nije idealno ali i pored toga voliš tu osobu. 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ljudi... Aj malo smirite strasti ili stavljam temu pod kljuc. Niste jedni drugima ni oci videli, a vec znate sta je ko mislio dok je pisao i kako.

Svakako je daleko od teme.

Dakle, should I stay or should I go now? :D

Тако бива кад допустиш удатим  и ожењеним  да уђу на тему.........јел ти рече СТОП..... :)

Подели на овим сајтовима

Jao sto ste smaraci... Svako trli nesto na svoju stranu... Znaci ono, ne zna se

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...