Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Zašto mi odgovaraš izbegavajući moju suštinu u postu? I pitanje je bilo ako ga je opšte bilo postavljeno suštinski u tome, da posle nacista ne ostaje niko živ a posle komunizma dodje do promena, jer im nije cilj istrebljenje nego ideologija. Nacisti su imali za cilj istrebljenje podljudi, nižih rasa, nearijaca. Dakle genocid na rasnom i nacionalnom osnovu. Komunisti su imali za cilj istrebljenje kapitalista, "kulaka" velikoposjednika, ostataka plemstva u Rusiji i u Evropi itd. Potom nazadnih reakcionarnih elemenata, popova, kaludjera, Crkve, antikomunista itd. Dakle genocid na klasnom, vjerskom i ideološkom osnovu. Izmedu ta dva genocida ti vidiš razliku - u čemu tačno. I jedni i drugi su to imali isplanirano programski -. istrebljenje nearijaca i antikomunista. Jesi li čuo za prvu fazu revolucije - proleterski teror? Očigledno da nisi? Najpoznatijom njegovom žrtvom su ruska carska porodica i RPC, episkopi, klir. Koliko misliš da je bilo protivnika komunizma u Rusiji 1917. protivnika Tita na Balkanu 1945? Jedan bio humaniji od drugog? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Istoričari čak spekuluju o tome i to na osnovu vrlo ozbiljnih i dokazanih indicija da su Njemci upravo zbog tog izgubili Staljingradsku bitku jer umjesto da su sve raspoložive logističke kapacitete iskoristili za prevoz vojne logistike oni su je zaslugom najtvrdoglavijeg esesačkog krila u Wermachtu praktično svjesno a sumanuto riskantno obogaljili i paralizovali, ogromili i do apsurda obesmislili svu tu njemačku logistiku na Istočnom frontu vremenski i kapacitetno tom svojom opsesijom s transportom "podljudi" na likvidaciju a poraz pod Staljingradom je bio taj poslije kojeg se cijela situacija zvrtla i okrenula naopako i zlo po nackove i poslije koje nije bilo oporavka ni napredovanja, samo ustupanje i povlačenje pred Crvenom Armijom. Tako da su si za Staljingrad krivi ustvari najviše oni sami. Za to, kako sam rekao je najviše kriv Eichmann a to je i na sudjenju u Izraelu bilo dokazano, on sam je to potvrdio a postojali su i mnogobrijni pismeni dokazi da je pod cijenu bojeve sposobnosti Wermachta žrtvovao tj. pretpostavio ratne ciljeve likvidacijskim i kad je znao da to može završit kobno po njemačke oružane sile i vojne akcije.. A to im došlo glave. Историјски упитно становиште. Прво њихово заустављање није било под Стаљинградом, него под Москвом, а нису успели да освоје ни Лењинград, иако су га држали под опсадом. Проблем је што су, следећи економску логику ратовања, Немци превише развукли своје трупе по огромним територијалним пространствима СССР да би освајали ресурсе за даље напредовање, а у исто време морали иза да остављају трупе да се брину о већ освојеним територијама, и што су у исто време Совјети пребацили огромне трупе са Далеког истока када су сазнали да их Јапан неће напасти. Међу тим пребаченим трупама је било и много артиљерије и тенкова, што је знатно допринело промени исхода рата. Такође, СССР је у то време већ добио америчке системе за везу, и доста је обновио командни кадар после Стаљинових болесних чистки, па је цела совјетска војска била много боље организована него на почетку рата, када су били у тоталном хаосу. Логорима су руководиле јединице које и иначе нису биле по фронтовима, а СС је имао одељења која су се бавила искључиво руковођењем логорима и одељења која су искључиво ратовала, као и друга, у СС су те ствари биле строго подељене. Али пред крај рата, због инсистирања на чисткама, почели су да пребацују знатне трупе са фронтова да би убрзавали "чишћење", односно да би побили што више људи могуће. Ту су били обогаљени, када је требало да се брани оно што се могло одбранити. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Nacisti su imali za cilj istrebljenje podljudi, nižih rasa, nearijaca. Dakle genocid na rasnom i nacionalnom osnovu. Komunisti su imali za cilj istrebljenje kapitalista, "kulaka" velikoposjednika, ostataka plemstva u Rusiji i u Evropi itd. Potom nazadnih reakcionarnih elemenata, popova, kaludjera, Crkve, antikomunista itd. Dakle genocid na klasnom i ideološkom osnovu. Izmedu ta dva genocida ti vidiš razliku - u čemu tačno. I jedni i drugi su to imali isplanirano programski -. istrebljenje nearijaca i antikomunista. Jesi li čuo za prvu fazu revolucije - proleterski teror? Očigledno da nisi? Najpoznatijom njegovom žrtvom su ruska carska porodica i RPC, episkopi, klir.. Naravno bre da vidim razliku, pogotovo kad ti pišeš i kako ti objašnjavaš da je nema. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Naravno bre da vidim razliku, pogotovo kad ti pišeš i kako ti objašnjavaš da je nema. Onda, bilo humanije zplinovat Jevreja ili lopatom ubit antikomunistu u gulagu? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Videli smo u silnim novijim manjim ratovima, kako SAD objašnjava i raščišćava protivnike demokratije po čitavoj zemaljskoj kugli. Kao i u samoj SAD. GAS je možda kriv.. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Videli smo u silnim novijim manjim ratovima, kako SAD objašnjava i raščišćava protivnike demokratije po čitavoj zemaljskoj kugli. Kao i u samoj SAD. GAS je možda kriv.. Jednako su to sotoniste i komunisti i nacisti. Tačka! Ne može jedan sotonista biti akceptabilniji od drugog, naročito ne medju hrišćanima. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Naravno bre da vidim razliku, pogotovo kad ti pišeš i kako ti objašnjavaš da je nema. Navedi koja je to razlika? Moižda ti vidiš nekakvu, ja je ne vidim kako god da pogledam. Možda u tom što su komunisti zlikvidovali rusku carsku porodicu što se ni nacistima nije povelo za rukom? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ponekad se neko seti, da pokaže recimo i Američke logore, koji su otvoreni širom sveta, tamo isto ne lopataju samo, nego imaju razradjene sisteme okrutnog mučenja. Ajde opet da potegnemo cifre, verovatno će ti na kraju to biti argument. A kontra argument imaš tamo negde u prethodnim strana ove teme, kad ste rilahu spomenuli da JEDAN ljudski život ima vrednost a ne samo konačni brojevi. Pa kad se saberete tako kontradiktorni, onda mi objasnite sličnosti i razlike. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ponekad se neko seti, da pokaže recimo i Američke logore, koji su otvoreni širom sveta, tamo isto ne lopataju samo, nego imaju razradjene sisteme okrutnog mučenja. Ajde opet da potegnemo cifre, verovatno će ti na kraju to biti argument. A kontra argument imaš tamo negde u prethodnim strana ove teme, kad ste rilahu spomenuli da JEDAN ljudski život ima vrednost a ne samo konačni brojevi. Pa kad se saberete tako kontradiktorni, onda mi objasnite sličnosti i razlike. Ja sam ti objasnio zašto ne vidim razliku izmedju zločina komunizma i zločina nacizma i svih drugih zločina indirektnih ili direktnih koji su u to ime, komunizma ili nacizma bili počinjeni. Ako neka takva razlika postoji onda mora biti jansa, vidljiva i uočljiva svima i razumski objašnjiva kao razlika na primjer medju pticom i avionom. Ne uvlači sad USA i Amerikance, riječ je o komunizmu i nacizmu, zatim još ni jedfna vlada američka nije imala takav program ni komunistički a ni nacistički tj. klasno ili rasno istrebljivački. A djeneral Draža je bio saveznik Amerikanaca i Britanaca u borbi protiv komunista. Ako ništa valjda bi on znao s kim će a s kim neće da je to tako s Amerikancima i Britancima zlo i naopako bilo kao što pričaš. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ja sam ti objasnio zašto ne vidim razliku izmedju zločina komunizma i zločina nacizma i svih drugih zločina indirektnih ili direktnih koji su u to ime, komunizma ili nacizma bili počinjeni. Ako neka takva razlika postoji onda mora biti jansa, vidljiva i uočljiva svima i razumski objašnjiva kao razlika na primjer medju pticom i avionom, ne uvlači sad USA i amerikance, riječ kje o komunizmu i nacizmu, zatim još ni jedfna vlada američka nije imala takav program. Ovaj post sada govori kako si potpuno postao dekoncentrisan, jer razmišljaš još kako da mi odgovoriš na smernice koje sam pokazao. Uzmi si vreme ovo nije chat varijanta, kopiraj posle dve godine post pa mi odgovori kad ne budeš dok pišeš sumnjao u konačan odgovor. Ovaj tvoj je možda dobar ali ti još nije u glavi konačan. Uzmi si vreme. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Ovaj post sada govori kako si potpuno postao dekoncentrisan, jer razmišljaš još kako da mi odgovoriš na smernice koje sam pokazao. Uzmi si vreme ovo nije chat varijanta, kopiraj posle dve godine post pa mi odgovori kad ne budeš dok pišeš sumnjao u konačan odgovor. Ovaj tvoj je možda dobar ali ti još nije u glavi konačan. Uzmi si vreme. Vaši argumenti imaju snagu tog koji tvrdi da abortus i "čišćenje" uopšte nisu ista stvar. Dakle obično rječičkovanje kao po običaju, vaša omiljena forumska preokupacija.. Ja na to na kraju imam svoje šefove crkvene, to, ako bih bio u sumnji po pitanju toga. Inače nisam, meni je jasno i ovako 1/1 da su to isti sotonisti s kukastim krstom ili zvijezdom, čekićem i srpom. Ovdje je objašnjeno sve to, zašto i u čemu su isto sotonski, isto djavolski i zato isto antemisani i jedni i drugi: Vi za anatemisanje jednih sotonista i antiteista, bogoboraca imate jednu vrstu anateme a za druge drugu? MIT BRENNENDER SORGE http://w2.vatican.va/content/pius-xi/en/encyclicals/documents/hf_p-xi_enc_14031937_mit-brennender-sorge.html DIVINI REDEMPTORIS http://w2.vatican.va/content/pius-xi/en/encyclicals/documents/hf_p-xi_enc_19031937_divini-redemptoris.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Vaši argumenti imaju snagu tog koji tvrdi da abortus i "čišćenje" uopšte nisu ista stvar. Dakle obično rječičkovanje kao po običaju, vaša omiljena forumska preokupacija.. Ja na to na kraju imam svoje šefove crkvene, to, ako bi bio u sumnji po pitanju toga, inače nisam, meni je jasno i ovako da su to isti sotonisti s kukastim krstom ili zvijezdom. Ovdje je objašnjenoi sve, zašto i u čemu su isto sotonski, isto djavolski i izato sto antemati: MIT BRENNENDER SORGE http://w2.vatican.va/content/pius-xi/en/encyclicals/documents/hf_p-xi_enc_14031937_mit-brennender-sorge.html DIVINI REDEMPTORIS http://w2.vatican.va/content/pius-xi/en/encyclicals/documents/hf_p-xi_enc_19031937_divini-redemptoris.html Da,da,da,da.... Ok,ok možda je bolje da ja uzmem vreme. Znaš unu psovku kad ti neko i seme i pleme... ? vidiš? Ne ostavlja nikog, čak ni posle abortusa žena ne može više da rodi. U komunizmu, može žena da se porodi ponovo. Posle komunizma,pleme opet živi slobodnije i u miru, neki nedostaju ali su im barem deca ostala, da im podignu seme. Komunizam nema opravdanja u svom zločinu zato što fašizam postoji ali prijatelju to nije isto. Komunizam kao državno uredenje i ideologija je odneo mnogo života ali i demokratija je na tom putu, pogotovo u poslednjim novijim vremenima. Ideologija sama po sebi nije opasna, dok je u jedinki ali vatrena želja za proširivanjem ideologije je već opasna stvar i krajnji cilj joj je u budućem fizičkom zločinu, to je fakat to je činjenica. Zato je ideologija opasna već u samoj želji, dok još nije ni počela da izlazi od izvora, od čoveka ideologa. Ali fašizam i komunizam nisu isto. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Da,da,da,da.... Ok,ok možda je bolje da ja uzmem vreme. Znaš unu psovku kad ti neko i seme i pleme... ? vidiš? Ne ostavlja nikog, čak ni posle abortusa žena ne može više da rodi. U komunizmu, može žena da se porodi ponovo. Posle komunizma,pleme opet živi slobodnije i u miru, neki nedostaju ali su im barem deca ostala, da im podignu seme. Komunizam nema opravdanja u svom zločinu zato što fašizam postoji ali prijatelju to nije isto. Komunizam kao državno uredenje i ideologija je odneo mnogo života ali i demokratija je na tom putu, pogotovo u poslednjim novijim vremenima. Ideologija sama po sebi nije opasna, dok je u jedinki ali vatrena želja za proširivanjem ideologije je već opasna stvar i krajnji cilj joj je u budućem fizičkom zločinu, to je fakat to je činjenica. Zato je ideologija opasna već u samoj želji, dok još nije ni počela da izlazi od izvora, od čoveka ideologa. Ali fašizam i komunizam nisu isto. Izvini molim te ali pišeš zaista besmisle. Pa ni najveći i najzadrtiji nacisti nisu namjeravali zamordovat SVE LJUDE na planeti, Bože ohrani! Oni htjeli samo eliminisat najhumanijim načinom podljude, individuume koji nisu ljudi a arijevci bi se veselo množili dalje. Isto kao ni komunisti, oni htjeli istrijebit samo reakciju i klasnog neprijatelja a pošteni proleter i zemljoradnik lojalan komunizmu bi opstao, takve ne bi dirali! A razlika je u čemu? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Izvini molim te ali pišeš zaista besmisle. Pa ni najveći i najzadrtiji nacisti nisu namjeravali zamordovat SVE LJUDE na planeti, Bože ohrani! Oni htjeli samo eliminisat najhumanijim načinom podljude, individuume koji nisu ljudi a arijevci bi se veselo množili dalje. Isto kao ni komunisti, oni htjeli istrijebit samo reakciju i klasnog neprijatelja a pošteni proleter i zemljoradnik lojalan komunizmu bi opstao, takve ne bi dirali! A razlika je u čemu? U semenu i plemenu ali tebi ne vredi pričati. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 U semenu i plemenu ali tebi ne vredi pričati. OK, car ruski je iz drugačijeg bio semena i plemena nego neki ruski komunista? Što ih poubijaše tamo u Jekaterinburgu? V roce 1993 byl zveřejněn report Jakova Jurovského z roku 1922. Z reportu vyplývá, že poté co se jednotky Československé legie blížily k Jekatěrinburgu, ze strachu, že by Legie dobyly město a osvobodili cara, Jakov a další bolševičtí věznitelé 17. července popravili Nikolaje a jeho rodinu. Druhý den odjel Jurovskij do Moskvy se zprávou pro Sverdlova. 26. července, nedlouho poté co Čechoslováci obsadili Jekatěrinburg, byl jeho byt vydrancován.[11] https://cs.wikipedia.org/wiki/Zavra%C5%BEd%C4%9Bn%C3%AD_carsk%C3%A9_rodiny#N.C3.A1sledky Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука