Jump to content

Klub "Vesele žene forumske"

Оцени ову тему

ВИЛМА

Препоручена порука

On 4. 2. 2016. at 7:41, Рапсоди рече

Brate Vilma.......natovcima smo oprostili onolike zrtve i to kolektivno..........a meni jadnoj, maloj,nezasticenoj...........ne mozete  :scratch_head:

E gde je hriscanska ljubav...........oprostite .......da vam bude oprosteno............ ;)

E, a da se ne foliraš više. Kakva hrišćanska ljubav ? Ideš po forumu i peckaš ljude, aludiraš da su drugi gluplji od tebe,uzdižeš se, a onda kad te neko tresne po nosu,trepćeš i pozivaš se na hrišćansku ljubav.

Zaobiđi me s tim.

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 9:07, ВИЛМА рече

E, a da se ne foliraš više. Kakva hrišćanska ljubav ? Ideš po forumu i peckaš ljude, aludiraš da su drugi gluplji od tebe,uzdižeš se, a onda kad te neko tresne po nosu,trepćeš i pozivaš se na hrišćansku ljubav.

Zaobiđi me s tim.

Što si ljuta stvarno mi nije jasno........zbog one pesme na početku.......pa lajkovala si je..........

Ja stvarno nisam ljuta na tebe...............ovo je ipak tema vesele žene forumske ........a ne  ljute žene forumske  :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Vesele žene forumske.......da znate kakva ste mi umetnička inspiracija.............. :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 9:19, Рапсоди рече
Vesele žene forumske.......da znate kakva ste mi umetnička inspiracija.............. :D

И ти нама........ :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Мешчини да је вама овде неко нешто уврачо. Ево ја сам рад да вам поскидам све.... кхм....

овај, шта оно рече...

а, да...

реко да вам поскидам све то што вам је набачено за џ.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 10:41, Драган_П рече

Мешчини да је вама овде неко нешто уврачо. Ево ја сам рад да вам поскидам све.... кхм....

овај, шта оно рече...

а, да...

реко да вам поскидам све то што вам је набачено за џ.

:))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 10:41, Драган_П рече
Ево ја сам рад да вам поскидам све.

Аплицираш за место гардеробера у клубу или...? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 9:07, ВИЛМА рече

Zaobiđi me s tim.

Čini ti se @@ВИЛМА, samo mi nekada ne razumijemo...ili smo preosjetljive, a možda smo odrasle a drugi to ne primjećuju, pa nam se obraćaju kao djeci. Ko će ga znati...

Kako god, divna ti je tema i neka ostane takva :)

On 4. 2. 2016. at 9:15, Рапсоди рече

Što si ljuta stvarno mi nije jasno........zbog one pesme na početku.......pa lajkovala si je..........

Ja stvarno nisam ljuta na tebe...............ovo je ipak tema vesele žene forumske ........a ne  ljute žene forumske  :)

Ajde de...neka sad. Nastavite veselo.

Evo jedna za društvo u ćošku  :))) 

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 10:52, Снежана рече

Аплицираш за место гардеробера у клубу или...? :)

Тачно сам знао да ће погрешно да се протумачи. Оно је била пословна понуда више у једној осјетљивијој сфери. Ти си то схватила мало..... непрецизно.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...