Jump to content

Klub "Vesele žene forumske"

Оцени ову тему

ВИЛМА

Препоручена порука

On 3. 2. 2016. at 21:48, Рапсоди рече

Коооооо...............долазе у обзир само они од  40 до 48.....може и мало млађи од 40.......пошто ја изгледам младолико........нећете веровати..... :D

Дођи и види :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 21:50, Снежана рече

Дођи и види :)

Ок ........али може да буде на отвореном........мислим мало је незгодно..........где ћу крила......оно не бих да их режем ......ако ћу да уђем.....

или крила.......или кафана .......... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 21:28, Рапсоди рече

Koj ti je ta..............kod mene s :pop: ve na tamjan mirise.........

Obecavam .........necu vise da vas bockam.......... :smeh1:

To je neka pobozna lujka, veliki ktitor velikih manastira, zena pobozna i fina, sa ikonama, jutarnjom molitvom, kadjenjem i cudesima...

Koja bez blama eksploatise radnike i diskiminise zene pre svega, trazi od njih da pristanu da rade tri posla za minimalac i to da se prijave samo ako su vec u godinama i nemaju porodicu ili da garantuju da je nece imati, jer ihaj ona je ipak privatnik i zenama je mesto u kuci uz porodicu kao sto je i ona pocela kad su joj deca odrasla...

Sve tako fino, sa ikonama, sve tako bez duvanskog dima i posteno, a kad bocne, bocnula je...

Nego stvarno bi bilo lepo da dodjes bice mesta i za krila i za krilca  :smeh1:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 22:04, Рапсоди рече

Ок ........али може да буде на отвореном........мислим мало је незгодно..........где ћу крила......оно не бих да их режем ......ако ћу да уђем.....

или крила.......или кафана .......... :)

а што нам лепо не напишеш списак изговора, па да не смарамо ове људе ?

П.С. Бићеш благовремено обавештена где и када, видиш Рапсо, ми осим што смо веселе жене, такође смо и озбиљне.

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 22:08, Јелена011 рече

To je neka pobozna lujka, veliki ktitor velikih manastira, zena pobozna i fina, sa ikonama, jutarnjom molitvom, kadjenjem i cudesima...

Koja bez blama eksploatise radnike i diskiminise zene pre svega, trazi od njih da pristanu da rade tri posla za minimalac i to da se prijave samo ako su vec u godinama i nemaju porodicu ili da garantuju da je nece imati, jer ihaj ona je ipak privatnik i zenama je mesto u kuci uz porodicu kao sto je i ona pocela kad su joj deca odrasla...

Sve tako fino, sa ikonama, sve tako bez duvanskog dima i posteno, a kad bocne, bocnula je...

Nego stvarno bi bilo lepo da dodjes bice mesta i za krila i za krilca  :smeh1:

Волим крилца.............да немаш боцљива места..........не би те боцнуло :smeh2:

П.С.Предајем се............кад не можеш да победиш......придружи им се........ :smeh2:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 22:11, Снежана рече

а што нам лепо не напишеш списак изговора, па да не смарамо ове људе ?

П.С. Бићеш благовремено обавештена где и када, видиш Рапсо, ми осим што смо веселе жене, такође смо и озбиљне.

Да их смарамо.......не би били на теми........виш колико их је.......... :)

Чак има и воајера .......... :)

Подели на овим сајтовима

U pravu si Rapso...

Samo sto znas, ljudi smo, svako od nas ima bocljiva mesta, mesta koja bole, mesta koja ih zuljaju...

Juridicki u pravu si, "sam pao sam se ubio", ali hriscanski nije li pokusati da makar svesno zaobidjes tudja bocljiva mesta, da kad znas da nekog nesto dotakne ili izazove na bilo koji nacin, ti ne budes ta koja ce mu dosuti so na ranu.

Luda ljubav Bozija nije samo jurodivost u kojoj saspes sve sto mislis da ne valja, nego u kojoj zakrilis ljubavlju, neznoscu, paznjom.

Ma koliko se ne slagali, svako od nas svom gospodaru stoji ili pada.

;)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 22:17, Јелена011 рече

U pravu si Rapso...

Samo sto znas, ljudi smo, svako od nas ima bocljiva mesta, mesta koja bole, mesta koja ih zuljaju...

Juridicki u pravu si, "sam pao sam se ubio", ali hriscanski nije li pokusati da makar svesno zaobidjes tudja bocljiva mesta, da kad znas da nekog nesto dotakne ili izazove na bilo koji nacin, ti ne budes ta koja ce mu dosuti so na ranu.

Luda ljubav Bozija nije samo jurodivost u kojoj saspes sve sto mislis da ne valja, nego u kojoj zakrilis ljubavlju, neznoscu, paznjom.

Ma koliko se ne slagali, svako od nas svom gospodaru stoji ili pada.

;)

dobar decko dobar decko Тачно тако......ја покушам да боцнем став.....мишљење........чак не да боцнем......супроставим..........али увек нажалост ......дирнем

човека.............уместо став ....размишљање. Јер увек помислим....пожелим да је човек много више од онога како тренутно размишља.Но  праштајте...............

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 22:09, kordun рече

_______

ко је "ово" пустио ин тхе клаб...ја кажем лепо ајудиција....где вам је оезбеђење??? ал јооок, оће оне спонтано.... :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 3. 2. 2016. at 22:27, Рапсоди рече

праштајте...............

Jok more !

On 3. 2. 2016. at 20:57, Рапсоди рече

Vilma je samo posledica....

Ako ćemo da se vređamo,onda dobro.

Ako sam ja posledica, ti si kolateralna šteta.

Подели на овим сајтовима

On 4. 2. 2016. at 6:37, ВИЛМА рече

Jok more !

Ako ćemo da se vređamo,onda dobro.

Ako sam ja posledica, ti si kolateralna šteta.

Brate Vilma.......natovcima smo oprostili onolike zrtve i to kolektivno..........a meni jadnoj, maloj,nezasticenoj...........ne mozete  :scratch_head:

E gde je hriscanska ljubav...........oprostite .......da vam bude oprosteno............ ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...