ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Arso,legendo,carice ! ZA tebe crveni tepih ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 A šta kažeš da cepnemo jednu rakijucu ?! Лапис Лазули, Arsenija and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Sad ću da kažem ovom mom mlađanom dečku da skokne da nam sipa po jednu. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Jutro, djevojke I ja bih molila za jednu kafu...uz Melody Gardot, bilo bi lijepo.Hvala. :*** ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 A šta kažeš da cepnemo jednu rakijucu ?! Razume se . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Kafu ne služimo. Šalim se. Može rakijica ? Da budemo veselije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 A šta kažeš da cepnemo jednu rakijucu ?! ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Živeli ! Nego, ta Travijata. SLobodne asocijacije - prva misao kosilica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Živeli ! Nego, ta Travijata. SLobodne asocijacije - prva misao kosilica. Ја не смем да погађам.........увек убодем у центар......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 .увек убодем у центар......... Ne,to uradi kosač, promašila si Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Ne,to uradi kosač, promašila si П.С. Док сам као клинка играла кошарку увек само трице погађала, и лупала банане............. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 U,Rapso,viri đavolak iz tebe Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 U,Rapso,viri đavolak iz tebe Драга Вилма.........осунча ми облачно јутро........морам да кренем.....обавезе зову.......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Pretpostavljam da spadam ovde, barem me je Rapsodi klasifikovala tako. Doduše, često sam vesela, žena sam, i forumska sam! ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Naravno ,draga ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука