Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

:DDD Obožavam kad vidim sličice ovih tzv opasnih rasa pasa kako su umiljati kao mačkice.

Skoro nam je dolazila ženka kavkaskog ovčara na UZ, toliko je bila mirna i dobra da sam jedva odolela da ne legnem pored nje i zagrlim je :)))

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

postoji nesto sto mi zovemo "dual nature of dogo argentino"

Prosla i ova slika ce to da ilustruju

6HbHV.jpg

cisto da se razumemo, ne promovisem niti volim bilo kakvo izivljavanje na zivotinjama. Rasa je pravljena izmedju ostalog za zastitu imanja i ljudi od Puma... koje mogu biti opasan problem u zabacenim delovima argentine.

Bilo je sluchaja kada su deca spasena zato sto je sa njima bio Dogo argentino koji je skocio na pumu koja ih je napala.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Jebiga, kako ga dresiraš, to ćeš i da dobiješ. 

Instinkti igraju vaznu ulogu. Ja stelu u zivotu nisam pujdao na svinju, ona sama skace kada god vidi svinju.. u zivotu je nisam video toliko agresvnu.....

Pretecu dogo argentino cordoba dog je kazu bio instinktivno toliko agreisvan da se desilo da prilikom parenja ubije partnerskog psa umesto da ga "oplodi", najteza stvar je bila umiriti taj agresivni instinkt koji je i vlasnike neretko napadao

Zato sada imaju tu "dualnu" prirodu.. kada su agresivni onda nema nazad, ali su generalno miroljubivi, to jest doveli su tom divljastvu aspekt neustrasivog ali stabilnog karaktera.

Подели на овим сајтовима

Da, ali kako su mene naučili- da bi se probudila ta agresivnost uvek je potreban okidač. 

Pa ne znam koji bi okidac mogao da bude da prvi put vidi svinju kako prolazi i krene toliko jako da me vuce i cima ka toj svinji i da rezi i da kidise... ne znam stvarno...

znaci to je prvi kontakt sa svinjom u zivotu...

Подели на овим сајтовима

Pazi, jedno je svinja koju svidi prvi put u životu. Ta svinja je neće gajiti, hraniti, maziti, šetati.

Drugo su ljudi sa kojima komunicira svakodnevno, koji ga (valjda) ne povređuju, na koje se pas adaptirao od malena... 

Ako na to mislis to jeste. DA generalno nije agresivan prema ljudima osim ako nije napujdan da bude takav. Normalno temperamentna rasa brani svoju teritoriju ali van nje je sasvim fina i pristojna, kao i na njoj dok sam ja tu.

Ko stovidis moju stelu grli malo detence od dve god...

Подели на овим сајтовима

Dragi moji ja nisam imao nameru da se sa bilo kim ovde prepucavam vec vam pricam moja iskustva iz prakse sta i kako. Ovo vec postaje glupo psi se porede sa ljudima, vidim pominje se zubar i svakakve glupost a najmanje imam nameru da se prepucavam sa devojkama koje su navikle da uvek budu u pravu i da njihova bude zadnja, kad ste vi vec krenuli da radite poredjenje evo ja vas da pitam zasto idete kod frizera, pedikira, manikira, one starije na botoks itd. zasto nebude sve prirodno? Eto jako je glupo zar ne i takodje postavljnje textova koje je neko drugi pisao stvarno je glupo, Ali kao sto sam rekao nismo tu da bih se svadjali vec da bismo se voleli. A onom ko mi neveruje da govorim iz licnog iskustva, mozemo se slobodno naci sa svojim ljubimcima pa da vidimo ko sta zna, moj pas bukvalno samo sto nezna da govori a pritom me se uopste neplasi tj. neoseca prema meni strahopostovanje i nije ucen batinama vec me slusa iz ljubavi jer pas oseca ko ga voli i uzvraca visestruko on nezna da glumi.

devojkama koje su navikle da uvek budu u pravu i da njihova bude zadnja - jako "lepo" od tebe Slavko, sram te bilo! staniiiiiii kad ste vi vec krenuli da radite poredjenje evo ja vas da pitam zasto idete kod frizera, pedikira, manikira, one starije na botoks itd. zasto nebude sve prirodno? - to se moze uporediti sa odsecanjem delova tela?  7896634 

Подели на овим сајтовима

devojkama koje su navikle da uvek budu u pravu i da njihova bude zadnja - jako "lepo" od tebe Slavko, sram te bilo! staniiiiiii kad ste vi vec krenuli da radite poredjenje evo ja vas da pitam zasto idete kod frizera, pedikira, manikira, one starije na botoks itd. zasto nebude sve prirodno? - to se moze uporediti sa odsecanjem delova tela?  7896634 

http://en.wikipedia.org/wiki/Plastic_surgery :D

(inace slazem se sa tobom samo jace je od mene haha )

Подели на овим сајтовима

ja ti da pripomognem kolegi u borbi protiv zlih zena cija je uvek zadnja :P :P :D

Vidim, postujem :D, ali Slavko ocigledno nije dobro procitao, niti je moja bila zadnja, niti sam bila zla i nekog vredjala, mislim sto se mene tice, otisla sam kad sam napisala sta sam imala i bacila se na komentarisanje imena :D

Подели на овим сајтовима

Instinkti igraju vaznu ulogu. Ja stelu u zivotu nisam pujdao na svinju, ona sama skace kada god vidi svinju.. u zivotu je nisam video toliko agresvnu.....

Можда се ложи на Роксанду. Пас ти је двоструко перверзан - лезбејка и зоофил.

P. S.

Инстикти играју важну улогу, али их је (у већини случајева) могуће укротити, најбоље од малих ногу. Једини истински проблем које имају те велике расе је сирова снага. Агресивни пекинезер јако ретко може да нанесе озбиљну штету, па није занимљив новинарима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...