Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Moja mala Сунчица. and Рада. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 malo je, ima par meseci. Da li je istina da se linjaju kao mačke u proleće ? Videla je na jednom stovarištu odraslog psa, nije sigurna da li mu otpada dlaka zbog dolaska proleća ili se ofucao zbog nebrige i loše ishrane ? Pa svaki pas godisnje menja dlaku, u prolece se linja i dobija novu. Ali posto je toj rasi jako duga dlaka to se narocito primeti, bude kao ovca. Dok npr. rase koje su ostrodlake ili kratkodlake tj. sa kracom dlakom nisu toliko upadljive pri menjanju. Nadam se da sam ti bar malo pomogao ako imas jos nesto pitaj slobodno. Imas li ti ljubimca? Ja imam AMERICKE STAFORDE ako znas koja je to rasa? Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Pa svaki pas godisnje menja dlaku, u prolece se linja i dobija novu. Ali posto je toj rasi jako duga dlaka to se narocito primeti, bude kao ovca. Dok npr. rase koje su ostrodlake ili kratkodlake tj. sa kracom dlakom nisu toliko upadljive pri menjanju. Nadam se da sam ti bar malo pomogao ako imas jos nesto pitaj slobodno. Imas li ti ljubimca? Ja imam AMERICKE STAFORDE ako znas koja je to rasa? Hvala na informacijama oko haskija,iako joj ne odgovara, rešila je da ga zadrži zbog plavih očiju Uvek sam imala te kratkodlake pse zato nikad i nisam primetila da se linjaju onako mnogo kao mačke Moj ljubimac je onaj crno beli avlijaner na prethodnoj strani. Pre deset godina su mi ukrali psa, nekome se svideo, bio je previše umiljat i samo je nestao bez traga. Zato sam posle tog nestanka planirala da nabavim crno belog staforda ili pitbul terijera ili tako nekog strašnog u faci i zbog dvorišta (bilo je provala i krađa u komšiluku), ali ne neku preveliku rasu. I šta se desilo kad su mi ga doneli, dezen crno beli je pogođen, i beli vrhovi šapa i belo krzno ispod vrata ali ne i rasa ali nema veze, posrećio mi se njegov karakter. Prema meni je umiljat kao mače, odličan je čuvar, nepoznate ljude napada i skače da ih ujede ali ne za nogu već za vrat . Laje samo konkretno i opravdano, stalno nešto mrmlja-brblja-frflja. Nemiran je, tek kad padne sneg i pretrči po dvorištu,vidim koliko je prepun energije i da nema mesta gde nije izgazio.Preživeo je trovanje i štenećak, u takvim situacijama ostaje razuman i sa puno poverenja, poslušan i sarađuje. Slavko... and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Hvala na informacijama oko haskija,iako joj ne odgovara, rešila je da ga zadrži zbog plavih očiju Uvek sam imala te kratkodlake pse zato nikad i nisam primetila da se linjaju onako mnogo kao mačke Moj ljubimac je onaj crno beli avlijaner na prethodnoj strani. Pre deset godina su mi ukrali psa, nekome se svideo, bio je previše umiljat i samo je nestao bez traga. Zato sam posle tog nestanka planirala da nabavim crno belog staforda ili pitbul terijera ili tako nekog strašnog u faci i zbog dvorišta (bilo je provala i krađa u komšiluku), ali ne neku preveliku rasu. I šta se desilo kad su mi ga doneli, dezen crno beli je pogođen, i beli vrhovi šapa i belo krzno ispod vrata ali ne i rasa ali nema veze, posrećio mi se njegov karakter. Prema meni je umiljat kao mače, odličan je čuvar, nepoznate ljude napada i skače da ih ujede ali ne za nogu već za vrat . Laje samo konkretno i opravdano, stalno nešto mrmlja-brblja-frflja. Nemiran je, tek kad padne sneg i pretrči po dvorištu,vidim koliko je prepun energije i da nema mesta gde nije izgazio.Preživeo je trovanje i štenećak, u takvim situacijama ostaje razuman i sa puno poverenja, poslušan i sarađuje. Nisam te najbolje razumeo ovaj pas sto je na slici dali si za njega mislila da je staford i dali njega jos uvek imas? Staford je predivan pas koji je lak za drzanje koji netrazi mnogo a puno daje i nije prevelik, naravno u pravim rukama zna itekako da vlasniku uzvrati ljubav i paznju.Ja sam do sada imao dva legla i ljubitelj sam tigrasto belih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Prema meni je umiljat kao mače, odličan je čuvar, nepoznate ljude napada i skače da ih ujede ali ne za nogu već za vrat . То је неки гонич лавова :3 ево још једна слика моје звери oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 То је неки гонич лавова :3 ево још једна слика моје звери Ubica lavova hahaha dobar si, sta je ovo brate lici mi na dogo argentino? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ubica lavova hahaha dobar si, sta je ovo brate lici mi na dogo argentino? јесте дого аргентино, само је још мала oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ubica lavova hahaha dobar si, sta je ovo brate lici mi na dogo argentino? Koliko je stara i hoces li kupirati usi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Koliko je stara i hoces li kupirati usi? Neeeeemoooj da joj kupiraš uuuušiiiii Рада. and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Nisam te najbolje razumeo ovaj pas sto je na slici dali si za njega mislila da je staford i dali njega jos uvek imas? Staford je predivan pas koji je lak za drzanje koji netrazi mnogo a puno daje i nije prevelik, naravno u pravim rukama zna itekako da vlasniku uzvrati ljubav i paznju.Ja sam do sada imao dva legla i ljubitelj sam tigrasto belih Crno beli avlijaner na slici je moj ( avlija= dvorište) mešanac bez markirane rase Nisam mislila da je staford, kad su mi ga doneli, videla sam da nije to ta rasa već da je samo crno bele boje, hahaha imala sam sreće da mi nisu doneli crno belu mačku Imam ga još uvek i nadam se još jakooo dugo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Koliko je stara i hoces li kupirati usi? На тој слици 10 месеци, за уши је касно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Neeeeemoooj da joj kupiraš uuuušiiiii Vidi ti Danka se i u to razume, Pa nije to strasno dok je stene mada ni ja nisam mojim psima kupirao usi. Puno su lepsi sa kupiranim usima onako su kao ovce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Crno beli avlijaner na slici je moj ( avlija= dvorište) mešanac bez markirane rase Nisam mislila da je staford, kad su mi ga doneli, videla sam da nije to ta rasa već da je samo crno bele boje, hahaha imala sam sreće da mi nisu doneli crno belu mačku Imam ga još uvek i nadam se još jakooo dugo Cuti jos si dobro prosla mogli su ti uvaliti naku lasicu ili tvora. Hahaha Рада. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Vidi ti Danka se i u to razume, Pa nije to strasno dok je stene mada ni ja nisam mojim psima kupirao usi. Puno su lepsi sa kupiranim usima onako su kao ovce. A ono skraćivanje repa i odsecanje palčeva na nogama pod izgovorom da se ne povredi dok trči ??? Pre ovog ljubimca sam imala crno belog jazavičara tako unakaženog kao štene. Boli kad ti pukne nokat na ruci a zamisli tek koliko štene boli to mučenje Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 A ono skraćivanje repa i odsecanje palčeva Купитање ушију може да се пореди са вађењем умњака код људи. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука