grigorije22 Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Znam ali Snauceri su isto tako dobri. 90 godina je bilo popularno da klinci pustaju pit bulove tacnije da ih ne drze na lancu, pa kad nalete na neko kuce pit ga pogida. E sad desilo se jednom u Velikom parku to u Kragujevcu neka porodica je sedela na klupi sa bebom u kolicima. Imali su Nemackog Snaucera koji je bio pusten i igrao se nije nikog dirao. Naidju neki tipovi i puste pit bula. On jurne kad je video onog snaucera jurne prema njemu, a snaucer pomoslio da on hoce da napadne tu porodicu sa kojom je bio. Kad je ovaj pit bul priso dovoljno blizu snaucer skoci na njega i uhvati ga celjustima za glavu. Tolko ga je jako stego da ovaj pit nije mogao da mrdne. I onda je krenuo da ga baca levo desno i da ga udara o zemlju. Posle nekih desetak minuta ga je pustio posto mu je slomio kicmu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 знам то им је главна одлика.. имам га мој пријатељ, па кажем да су "погани" до боли... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Što sam danas video lepog pasa, mislim da je jedan haski. Lep pas, pravi plemić pas. A kao da je i sam svestan tome pa se još i buca.. .mislise. lijepi jesu ... i to im je jedina odlika :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 може да се ради или о малмуту или о сибирском хаскију и један и други екстеријерно су јако лијепи пси. с тим да у њухову лијепоту треба уложити минимун 50 евра мјесечно.. (витамини, купке, фризер... facenew22222222)... као пси за игру су релативно неупотребљиви, јако тешко уче и схватају ствари... рецимо да је срећан власник који је пса научио на команде "сједи и бокс".... не лају неко завијају што може врло језиво да звучи, како чувари су тотални промашај.... Нису агресивни ни мало, што може имати предност ко има малу дјецу.. Проблем се јавља што су они потпуно безазлени према било коме. Мој комшија има самоједе, тачније кују, која се оштенила и којој се лопови !из бокса! поред ње живе однијели два штенета, чини ми се, ни ланула није. то вам говори колико су безазлени... по мом мишљењу ти пси нису за ништа него или да вуку санке или да буду лијепи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 ово је мој мезимац : патуљасти пинч Uploaded with ImageShack.us Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Hej devojčice i dečaci, pogledajte ovog "lepotana" tog malog štenca dole. Mnogi od vas sigurno nisu ni znali da postoji. Ovo nije čivava već štene autohtone stare češke pasmine srodne pinčevima, takozvani "pražský krysařík" (čitajte - praški krisaržik) tj. praški pacolovac. Upotrebljava se za lov pacova i miševa jer drugog ničeg većeg nije ni sposoban pri toj takvoj svojoj veličini, bolje reći maličkosti. Znači služi kao mačka, strašno opasan, hahahaha! Zato se i zove krysařík - pacolovac, krysa u češkom znači pacov, čita se to "krisa". Ali ni kao odrasli nije mnogo veći, postavim još video i odraslog psića. Inače svakom ko bi htio kupiti čivavu preporučujem radije ove praške psiće jer su samo zanemarljivo, neznatno malo veći od čivave ali nisu toliko "histerični", uštjekani, ne štekću i ne kevću toliko ko čivave i nisu uopšte tako osjetljivi po zdravstvenoj strani kao čivave. To je autohtona srednjoevropska pasmina od davnina poznata u Pragu i Češkoj a psići su neuporedivo bolje "naravi", prirode (karaktera) i ponašanja od čivava i rijetko viđenog željezno čvrstog zdravlja, praktično ni nemaju neku boleščurinu koja bi za to pleme bila karakteristična i vrlo rijetko ozbiljno obolijevaju. Svima preporučijem, 1000 su puta bolji od čivave a i dosta jeftiniji je kad ih kupujete! A ja kad bi mi davali na t4431 čivavu ili krisaržika, dakle zadžaba, da sam izaberem između tog dvoje, normalno da bi si uzeo i bez nekog velikog premišljanja i dilema krisaržika! Jasna stvar sama po sebi, to se podrazumijeva bez ikakve dvojbe! Pražský krysařík Igrajući se štene praškog krisaržika. Mali štenac praškog krisaržika, to je taj u toj šolji gore, hahahaha! Bojovo pleme! Vrlo opasni! Ratuju s papučama, sandalama, cipelama kožnim remenima i tašnama. Zato je bolje držat ih van njihovog dometa. Sve razgrizu i sešrotuju na krpice i rezance, ko zecovi, hahahaha! Šrot-mašina! 0102_laugh Pražský krysařík Jonáš A ovo je odraslo kuče, znači otprilke tako veliko ko mače. Na ovom video-slajdu možete vidjeti koliko su tačno veliki u usporedbi s čovjekom - kao odrasli, naravo. Iran Myš Fyš - Pražský krysařík / Пражский крысарик Evo ovdje u usporedbi s nekim kineskim psićima. pa možete usporediti i tako. Stvarno su maleni, samo malčice veći od čivave. Igraju se zajedno. Ja kad sam došao živjeti u Prag čudio sam se šta je odjednom toliko tih čivava tamo, hahahaha. poslije mi objasniše da nikakve to čivave nisu već njihove praške džepne cuke. Zimi ih ženske nosaju po džepovima od kaputa i po svojim tašnama i torbicama, hahahaha! Cuko ženski i dječiji. Prag je vikendom pun smorenih momaka koji mrzovoljno, preko nosa te cuke šetaju jer ih je cura ili žena istjerala van iz kuće da ih prošetaju dok one usisaju, očiste po kući ili spreme ručak, hahahaha! 0110_hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Pas koji je izuzetno dobar za zastitu porodice je Nemacki Snaucer. On je toliko vezan za porodicu sa kojom zivi tako da ako neko samo pomisli nesto gotov je ово ти је код мене брате Григорије Белгијски овчар и сумњам да би се ко жив извукао... умало пуница да плати главом..... тј раменом пошто је скочио и ту је мало закачиоoleeeee .. по томе знам да брани и чува од непознатих МОЈЕ дијете од 4 мјесеца.... а што се тиче шнауцера слажем се.. изразито пргава раса... facenew22222222 Ја нажалост,не волим да га видим ни на сликама.Сина ми је пре пет година напао,поцепао пола образа,вероватно да син био сам са њим не би се жив ни извукао а добар пас је био,од комшија се отргнуо са ланца. Верујем у то да човек треба да има пса искључиво,кога не мора да држи на ланцу јер то ствара велике проблеме животињи. Молим те,ипак,и ако је твој,води добро рачуна о детету. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Pas koji je izuzetno dobar za zastitu porodice je Nemacki Snaucer. On je toliko vezan za porodicu sa kojom zivi tako da ako neko samo pomisli nesto gotov je ово ти је код мене брате Григорије Белгијски овчар и сумњам да би се ко жив извукао... умало пуница да плати главом..... тј раменом пошто је скочио и ту је мало закачио .. по томе знам да брани и чува од непознатих МОЈЕ дијете од 4 мјесеца.... а што се тиче шнауцера слажем се.. изразито пргава раса... Ја нажалост,не волим да га видим ни на сликама.Сина ми је пре пет година напао,поцепао пола образа,вероватно да син био сам са њим не би се жив ни извукао а добар пас је био,од комшија се отргнуо са ланца. Верујем у то да човек треба да има пса искључиво,кога не мора да држи на ланцу јер то ствара велике проблеме животињи. Молим те,ипак,и ако је твој,води добро рачуна о детету. ова раса је изразито пажљива према дјеци али знаш оно како се каже "какав газда такав пас" Малиноа не подноси ланац, но је чињеница. Жао ми је твој дјетета, ружно звучи али одлично је прошао .... карактеристика малиное као нападача је та што "жртву" кризе свуда и више пута Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Ova rasa se koristi za rasprave umesto nozeva ili pistolja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 то је иживљавање над псима, ЗЛОСТАВЉАЊЕ! газде су им звјери зато су такви! bangin bangin bangin bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 poslusni cuko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 ima isto koji vole pjevati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 izdresirati se daju da su jako brzi,u svemu hahahahhahttp:http://www.youtube.com/watch?v=v8gM02mdNOc&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Pas koji je izuzetno dobar za zastitu porodice je Nemacki Snaucer. On je toliko vezan za porodicu sa kojom zivi tako da ako neko samo pomisli nesto gotov je ово ти је код мене брате Григорије Белгијски овчар и сумњам да би се ко жив извукао... умало пуница да плати главом..... тј раменом пошто је скочио и ту је мало закачио4chsmu1 .. по томе знам да брани и чува од непознатих МОЈЕ дијете од 4 мјесеца.... а што се тиче шнауцера слажем се.. изразито пргава раса... Ја нажалост,не волим да га видим ни на сликама.Сина ми је пре пет година напао,поцепао пола образа,вероватно да син био сам са њим не би се жив ни извукао а добар пас је био,од комшија се отргнуо са ланца. Верујем у то да човек треба да има пса искључиво,кога не мора да држи на ланцу јер то ствара велике проблеме животињи. Молим те,ипак,и ако је твој,води добро рачуна о детету. ова раса је изразито пажљива према дјеци али знаш оно како се каже "какав газда такав пас" Малиноа не подноси ланац, но је чињеница. Жао ми је твој дјетета, ружно звучи али одлично је прошао slava3.... карактеристика малиное као нападача је та што "жртву" кризе свуда и више пута Ћути...и ми увек кажемо,одлично је прошао,Слава Богу! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука