Јуки Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 И ја имам златну ретриверку. Сада има бебе старе недељу дана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=173892165960227#&ref=mf%E2%80%8C Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Rio dobio restoran za pse Prvi restoran zdrave ishrane za pse otvoren je danas u Rio de Žaneiru. Vlasnici objekta ističu da su za pripremanje ukusnih obroka angažovali nutricioniste i da će hrana biti servirana u belim tanjirima i na niskim stolovima. Obećavaju povoljne cene i uslugu „za poneti“. U Brazilu je otvoren prvi restoran zdrave ishrane za pse, u kome će vlasnici svoje ljubimce moći da časte hranom koja ne sadrži konzervanse, niti bilo kakve druge dodatke, a pri tom je bogata vitaminima i mineralnim solima. „Više volimo da objekat nazivamo kutkom za pse, nego restoranom jer, na kraju krajeva, živimo u državi u kojoj mnogo ljudi gladuje", izjavila je vlasnica Roberta Kamara koja je restoran u Rio de Žaneiru otvorila sa suprugom. Oni su na tu ideju došli, jer će, kako kažu, imati veliko tržište za plasiranje svojih proizvoda, s obzirom na to da je Brazil druga zemlja u svetu po broju pasa - pretpostavlja se da ih ima čak oko 32 miliona, prenose španski mediji. Bračni par Kamara tvrdi da je hrana u restoranu pripremljena po savetu stručnjaka i nutricionista za životinje, zbog čega je daleko ukusnija od kupovne i one koju vlasnici mogu pripremiti kod kuće. U restoranu je moguće posmatrati kuvare dok spremaju obroke, koji se zatim serviraju u belim tanjirima postavljenim na niskim stolovima, zbog malih mušterija, i to sve po cenama ravnim najboljim industrijskim proizvodima za pse. Oni koji nisu u mogućnosti da svraćaju svaki dan u restoran, mogu hranu da ponesu. http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/Zanimljivosti/826132/Rio+dobio+restoran+za+pse.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 E...SVAŠTA! 319.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Dancing Merengue Dog - Na ples s kerom Nc9xq-TVyHI Dancing Dog Doing The Merengue. Smartest dog ever! Please note that this dog is from Chile, her name is Carrie, and the owner's name is Jose Fuentes. I want to try and get Carrie and Jose on Dancing With The Stars. I think we should all email ABC to see if they will take them. Send them a note at either their FB page or the ABC website! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 ја имам Белгијског овчара (Малиноа) нема тих пара ради којих би промјенио расу пса. Што би рекао Драган Бјелогрлић у филму Ивкова слава " КАКАВ ЈЕ ТО ПАС".... :cheesy2: службени пас, интелигентан, одличне грађе, издржљив, , једе и стакло ако треба 0442_feel волим га највише од свих домаћих животиња... 0102_laugh кад сам био мали... сада кад сам као велики (има још да расте) klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Ако неко има штенад ове расе и жели да поклони нека ми се јави приватном поруком ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 вук: ја имам Белгијског овчара (Малиноа) нема тих пара ради којих би промјенио расу пса. Што би рекао Драган Бјелогрлић у филму Ивкова слава " КАКАВ ЈЕ ТО ПАС".... Да имаш лепо куче, ја вас оба знам већ двије године с Facebooka или с неког панславистичког сајта. И тамо си се хвалио с цуком, па сам вам видио слику, хахаха! Баш је фин, мени се свиђа! klapklap Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 вук: ја имам Белгијског овчара (Малиноа) нема тих пара ради којих би промјенио расу пса. Што би рекао Драган Бјелогрлић у филму Ивкова слава " КАКАВ ЈЕ ТО ПАС".... Да имаш лепо куче, ја вас оба знам већ двије године с Facebooka или с неког панславистичког сајта. И тамо си се хвалио с цуком, па сам вам видио слику, хахаха! Баш је фин, мени се свиђа! 0110_hahaha прије ће бити са Фејсбука слабо посјећујем ово друго.... пас је змај 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BNHlNWHUgrk&feature=related Ако неко има штенад ове расе и жели да поклони нека ми се јави приватном поруком A sta ce ti? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 мог Алека ујео проклети крпељ, мокраћа му је боје јода, малаксао, без апетита.. био ветеринар дао му терапију али није прогнозирао најбоље... а још ми се на цијелу ситуацију нашао и "добри комшилук" злобници и пакосници па збијају глупе шале и прозивке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BNHlNWHUgrk&feature=related Ако неко има штенад ове расе и жели да поклони нека ми се јави приватном поруком :bla: A sta ce ti? Држао бих тог пса, али немам довољно новца да купим штене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Ова раса ми је исто занимљива: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 доста су дискутабилног изгледа али су велике ДОБРИЦЕ ..... ипак ако имаш двориште купи белгијског овчара јер то ти је прави пас slava3 а ако стан не би ни овај био лош... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука