Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 months later...

Rio dobio restoran za pse

Prvi restoran zdrave ishrane za pse otvoren je danas u Rio de Žaneiru. Vlasnici objekta ističu da su za pripremanje ukusnih obroka angažovali nutricioniste i da će hrana biti servirana u belim tanjirima i na niskim stolovima. Obećavaju povoljne cene i uslugu „za poneti“.

U Brazilu je otvoren prvi restoran zdrave ishrane za pse, u kome će vlasnici svoje ljubimce moći da časte hranom koja ne sadrži konzervanse, niti bilo kakve druge dodatke, a pri tom je bogata vitaminima i mineralnim solima.

Постављена слика

„Više volimo da objekat nazivamo kutkom za pse, nego restoranom jer, na kraju krajeva, živimo u državi u kojoj mnogo ljudi gladuje", izjavila je vlasnica Roberta Kamara koja je restoran u Rio de Žaneiru otvorila sa suprugom.

Oni su na tu ideju došli, jer će, kako kažu, imati veliko tržište za plasiranje svojih proizvoda, s obzirom na to da je Brazil druga zemlja u svetu po broju pasa - pretpostavlja se da ih ima čak oko 32 miliona, prenose španski mediji.

Постављена слика

Bračni par Kamara tvrdi da je hrana u restoranu pripremljena po savetu stručnjaka i nutricionista za životinje, zbog čega je daleko ukusnija od kupovne i one koju vlasnici mogu pripremiti kod kuće.

Постављена слика

U restoranu je moguće posmatrati kuvare dok spremaju obroke, koji se zatim serviraju u belim tanjirima postavljenim na niskim stolovima, zbog malih mušterija, i to sve po cenama ravnim najboljim industrijskim proizvodima za pse.

Oni koji nisu u mogućnosti da svraćaju svaki dan u restoran, mogu hranu da ponesu.

Постављена слика

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/511/Zanimljivosti/826132/Rio+dobio+restoran+za+pse.html

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Dancing Merengue Dog - Na ples s kerom

:drugarstvo:                                                    

Nc9xq-TVyHI

Dancing Dog Doing The Merengue. Smartest dog ever!

Please note that this dog is from Chile, her name is Carrie,

and the owner's name is Jose Fuentes.

I want to try and get Carrie and Jose on Dancing With The Stars.

I think we should all email ABC to see if they will take them.

Send them a note at either their FB page or the ABC website!

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

ја имам Белгијског овчара (Малиноа) нема тих пара ради којих би промјенио расу пса. Што би рекао Драган Бјелогрлић у филму Ивкова слава " КАКАВ ЈЕ ТО ПАС".... :cheesy2:

службени пас, интелигентан, одличне грађе, издржљив, , једе и стакло ако треба  0442_feel

волим га највише од свих домаћих животиња...  0102_laugh

кад сам био мали...

Постављена слика

сада кад сам као велики (има још да расте) klapklap

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

вук: ја имам Белгијског овчара (Малиноа) нема тих пара ради којих би промјенио расу пса. Што би рекао Драган Бјелогрлић у филму Ивкова слава " КАКАВ ЈЕ ТО ПАС"....

Да имаш лепо куче, ја вас оба знам већ двије године с Facebooka или с неког панславистичког сајта. И  тамо си се хвалио с цуком, па сам вам видио слику, хахаха! Баш је фин, мени се свиђа!

klapklap

Подели на овим сајтовима

вук: ја имам Белгијског овчара (Малиноа) нема тих пара ради којих би промјенио расу пса. Што би рекао Драган Бјелогрлић у филму Ивкова слава " КАКАВ ЈЕ ТО ПАС"....

Да имаш лепо куче, ја вас оба знам већ двије године с Facebooka или с неког панславистичког сајта. И  тамо си се хвалио с цуком, па сам вам видио слику, хахаха! Баш је фин, мени се свиђа!

0110_hahaha

прије ће бити са Фејсбука слабо посјећујем ово друго.... пас је змај 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BNHlNWHUgrk&feature=related

Ако неко има штенад ове расе и жели да поклони нека ми се јави приватном поруком  dobar decko

A sta ce ti?

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

мог Алека ујео проклети крпељ,  мокраћа му је боје јода, малаксао, без апетита.. био ветеринар дао му терапију али није прогнозирао најбоље... а још ми се на цијелу ситуацију нашао и "добри комшилук" злобници и пакосници па збијају глупе шале и прозивке...  dobar decko:)

Подели на овим сајтовима

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BNHlNWHUgrk&feature=related

Ако неко има штенад ове расе и жели да поклони нека ми се јави приватном поруком  :bla:

A sta ce ti?

Држао бих тог пса, али немам довољно новца да купим штене.
Подели на овим сајтовима

доста су дискутабилног изгледа али су велике ДОБРИЦЕ :)..... ипак ако имаш двориште купи белгијског овчара јер то ти је прави пас amin-nas slava3 а ако стан не би ни овај био лош...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...