Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Kada je imao oko 10 nedelja, Ogi je bio vezan za stub i koriscen kao mamac za trening puitbulova. Leva strana glave je u tom procesu bila otkinuta a levi deo lobanje smrskan. Igrom slucaja policija je izvrsila raciju i hapsenje na tom mestu i nasla Ogija kako se bori za svoj zivot. Pokazao je temperament pravog argentinca i neustrasivo se izborio da nastavi da zivi. Ovo na slici je Ogi danas, putno izrasli argentinac, koji zivi jedna dobar i srecan pseci zivot.

1013761_664455456954103_500167053_n.jpg

Boze dragi, koliko je monstruoznih ljudi na ovom sveti  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Boze dragi, koliko je monstruoznih ljudi na ovom sveti  :cmizdrenje:

U pitanju su bili verovatno karteli ili gangovi oni uglavnom drze krvolochne i besne pitove oko kuca da napdaju ukoliko im se priblizi policija ili bilo ko nepozeljan.... a kao sto vodis treniraju ih na visku pasa..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

U pitanju su bili verovatno karteli ili gangovi oni uglavnom drze krvolochne i besne pitove oko kuca da napdaju ukoliko im se priblizi policija ili bilo ko nepozeljan.... a kao sto vodis treniraju ih na visku pasa..

Ili organizuju borbe pasa: pitbul koji je mene ujeo je bio mlad pas, možda godinu i nešto, dve, a već je imao ozbiljnih ožiljaka od borbi... Siroti pas...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Pretpostavila sam, mi imamo ovde u Bg-u i to bas u mom bloku koji drze takve agresivne pse kod jedne igraonice i sumnja se da oni sluze za borbu, a moju malu su jednom napali  :0120_angryy:

Подели на овим сајтовима

Javljeno nam je da ih covek vise ne zeli i da ce ih izbaciti na ulicu  I tako je njih dvoje zavrsilo kod nas ....  Ocisceni su od parazita i juce su primili prvu valcinu. U pitanju su decak i devojcica, stari dva meseca. Udomljavaju se uz ugovor o odgovornom vlasnistvu, prednost Beograd radi lakseg daljeg obilazenja. Kontakt za vise informacija 069/2432382 069/2462382

1978713_294580510697752_2067065470_n.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...