Jump to content

Пси

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Clever dog using crosswalk

https://www.youtube.com/watch?v=KtsYOAFYNho

Ruski pas prelazi cestu na pješačkom prelazu.

A clever dog shows good traffic safety awareness
while using a crosswalk somewhere in Russia.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Delfin spasio psa od utapanja - Dolphins Help Save Dog from Drowning!

Na havajskom se delfin kaže "pas trčeći po morskim valovima" ili "iliohohoikauaua" :) 

Dakle morski cuko spasio svog prijatelja suvozemnog cuku.

Ljudi inače najbolje i najduže pamte gluposti koje im nikad ne trebaju.

Ja sam ovo "iliohohoikauaua" pročitao prije 3 godine i momentalno zapamtio.

A znam to i dan danas, jedan je tako isto upamtio nekakve takve slične besmislice

na mađarskom kad je bio srednjoškolac i dan danas ih poslije više od 30 godina zna.

:bendoff: 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Мешанац Меда веома доброћудно и паметно куче. Име је добио због боје длаке.

gallery_15281_128_106617.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Moja drugarica je danas dobila haskija kuče. Da li neko zna da li je istina da ta vrsta pasa ne laje , da zavija svaki put kad je pun mesec ? I da nije preoporučljiva za čuvanje dvorišta zato što se svima raduje ? Malo mi nelogično :.mislise.

Ta rasa nije predvidjena da bude cuvar, za tako ne bas malu rasu previse su miroljubivi da nekazem glupi, imao sam iskustva sa tom rasom drzi je moj drugar i stvarno neznam koja je njihova namena sem da se setaju po dvoristu, kod nas sigurno nece vuci sanke. :)  Video sam nesto fascinantno, prosle zime na -12c nije hteo pas da udje u kucicu vec spava pored nje na ledu, zapanjujuce kako dobro podnose hladnocu. Za zavijanje si u pravu ali nezavijaju samo kad je pun mesec vec kad im dodje a to moze biti svaku noc, znaci jezivo je i sigurno nema spavanja. joooj Dali je u pitanju stene i koliko je staro?

Подели на овим сајтовима

Ta rasa nije predvidjena da bude cuvar, za tako ne bas malu rasu previse su miroljubivi da nekazem glupi, imao sam iskustva sa tom rasom drzi je moj drugar i stvarno neznam koja je njihova namena sem da se setaju po dvoristu, kod nas sigurno nece vuci sanke. :)  Video sam nesto fascinantno, prosle zime na -12c nije hteo pas da udje u kucicu vec spava pored nje na ledu, zapanjujuce kako dobro podnose hladnocu. Za zavijanje si u pravu ali nezavijaju samo kad je pun mesec vec kad im dodje a to moze biti svaku noc, znaci jezivo je i sigurno nema spavanja. joooj Dali je u pitanju stene i koliko je staro?

malo je, ima par meseci. Da li je istina da se linjaju kao mačke u proleće ? Videla je na jednom stovarištu odraslog psa, nije sigurna da li mu otpada dlaka zbog dolaska proleća ili se ofucao zbog nebrige i loše ishrane ?

Подели на овим сајтовима

cg.jpg

Ovaj mališa nije moj, crnogorska lutalica :cmizdrenje:

Na godišnjem odmoru se uvek sprijateljim sa nekim psom. Sami mi se zakače  :D . Pa čak i kad je strašan i velik kao tele :D  meni se umiljava kao malo mače.Da li osete da ih se ne bojim ili osete da volim životinje, pojma nemam. Bude mi žao, ako je lutalica, kad se setim da ga ne mogu usvojiti tj. prošvercovati preko granice :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...