Zayron Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Clever dog using crosswalk https://www.youtube.com/watch?v=KtsYOAFYNho Ruski pas prelazi cestu na pješačkom prelazu. A clever dog shows good traffic safety awareness while using a crosswalk somewhere in Russia. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Delfin spasio psa od utapanja - Dolphins Help Save Dog from Drowning! Na havajskom se delfin kaže "pas trčeći po morskim valovima" ili "iliohohoikauaua" Dakle morski cuko spasio svog prijatelja suvozemnog cuku. Ljudi inače najbolje i najduže pamte gluposti koje im nikad ne trebaju. Ja sam ovo "iliohohoikauaua" pročitao prije 3 godine i momentalno zapamtio. A znam to i dan danas, jedan je tako isto upamtio nekakve takve slične besmislice na mađarskom kad je bio srednjoškolac i dan danas ih poslije više od 30 godina zna. :bendoff: emilija је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Мешанац Меда веома доброћудно и паметно куче. Име је добио због боје длаке. Zero, Данче*, Tenkista and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Moj ljubimac ima 10 godina Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Moj drugar Nadam se da ću ga videti i ove godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Brate opasna slika, dva prelepa psa, Staford i Doberman. Nedrzis ih valjda u stanu? Ko je ovde musko a ko zensko i kako se slazu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Доберман је од друга пас и угинуо је, стафорд је кумов, мужијаци су Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Ненад Р., Данче*, Сунчица. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Moja drugarica je danas dobila haskija kuče. Da li neko zna da li je istina da ta vrsta pasa ne laje , da zavija svaki put kad je pun mesec ? I da nije preoporučljiva za čuvanje dvorišta zato što se svima raduje ? Malo mi nelogično :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 jaaoj vidi te okice <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Meda <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gagi Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Bobi <3 (u drugoj kuci kod bake) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Moja drugarica je danas dobila haskija kuče. Da li neko zna da li je istina da ta vrsta pasa ne laje , da zavija svaki put kad je pun mesec ? I da nije preoporučljiva za čuvanje dvorišta zato što se svima raduje ? Malo mi nelogično :.mislise. Ta rasa nije predvidjena da bude cuvar, za tako ne bas malu rasu previse su miroljubivi da nekazem glupi, imao sam iskustva sa tom rasom drzi je moj drugar i stvarno neznam koja je njihova namena sem da se setaju po dvoristu, kod nas sigurno nece vuci sanke. Video sam nesto fascinantno, prosle zime na -12c nije hteo pas da udje u kucicu vec spava pored nje na ledu, zapanjujuce kako dobro podnose hladnocu. Za zavijanje si u pravu ali nezavijaju samo kad je pun mesec vec kad im dodje a to moze biti svaku noc, znaci jezivo je i sigurno nema spavanja. Dali je u pitanju stene i koliko je staro? Рада. and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ta rasa nije predvidjena da bude cuvar, za tako ne bas malu rasu previse su miroljubivi da nekazem glupi, imao sam iskustva sa tom rasom drzi je moj drugar i stvarno neznam koja je njihova namena sem da se setaju po dvoristu, kod nas sigurno nece vuci sanke. Video sam nesto fascinantno, prosle zime na -12c nije hteo pas da udje u kucicu vec spava pored nje na ledu, zapanjujuce kako dobro podnose hladnocu. Za zavijanje si u pravu ali nezavijaju samo kad je pun mesec vec kad im dodje a to moze biti svaku noc, znaci jezivo je i sigurno nema spavanja. Dali je u pitanju stene i koliko je staro? malo je, ima par meseci. Da li je istina da se linjaju kao mačke u proleće ? Videla je na jednom stovarištu odraslog psa, nije sigurna da li mu otpada dlaka zbog dolaska proleća ili se ofucao zbog nebrige i loše ishrane ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ovaj mališa nije moj, crnogorska lutalica Na godišnjem odmoru se uvek sprijateljim sa nekim psom. Sami mi se zakače . Pa čak i kad je strašan i velik kao tele meni se umiljava kao malo mače.Da li osete da ih se ne bojim ili osete da volim životinje, pojma nemam. Bude mi žao, ako je lutalica, kad se setim da ga ne mogu usvojiti tj. prošvercovati preko granice Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука