Jump to content

Pravoslavno gledanje na čakre.

Оцени ову тему

Volim_Sina_Bozjeg

Препоручена порука

Mene je ucitelj pozvao da krenem na aikido , prvo nisam htela , razume se ... morala sam da ucim ... Poznavali smo se godinama , objasnio mi je sve aspekte ...I ja pristanem samo da gledam taj performans ...Dok su svi vezbali , ja sam se izmotavala na spravama  ... Odlucila sam da i ja probam ... Nisam imala nikakve sanse ...pala sam na parket ... Sve sam zvezdice prebrojala ... To mi je bio poslednji put ...Naljutila sam se , razume se ...  

Nastavi sa spravama nema druge, heheheh :)

Подели на овим сајтовима

Generalno trening kao trening, sve je isto, ne znam kako neko moze da misli kako ce zbog praktikovanja vjezbica koje nisu nista drugo do duboko koncentrisano istezanje svih djelova tijela, odjednom i duhovno poceti da se vezuje za nekakav religijski pravac u kome je joga duboko ukorjenjena. 

Подели на овим сајтовима

Generalno trening kao trening, sve je isto, ne znam kako neko moze da misli kako ce zbog praktikovanja vjezbica koje nisu nista drugo do duboko koncentrisano istezanje svih djelova tijela, odjednom i duhovno poceti da se vezuje za nekakav religijski pravac u kome je joga duboko ukorjenjena. 

Pa biće im dosadno dok se rastežu. :)

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Plivanje je moj izbor ...

Rekreativno je zdravo, profesionalno i ne bas, brzo hodanje i cisto par vjezbica kako bi se odrzao misicni tonus su nenadmasivi, mada sve je gubljenje vremena ako hrana to ne prati. Ovako to izgleda: hrana 60%, trening 20%, suplementi 10%, odmor 10%.

Подели на овим сајтовима

Pa biće im dosadno dok se rastežu. :)

Pa to mora neko izgovarati Om, om , om :) , a ljepse zvuci u grupi :)

Подели на овим сајтовима

Ja sam jedino za krav magu za zene i neki judo za decu. Zlo je vreme, valja znati kad pobeci, a kad udariti iz sve snage.

Nas malac ima tek cetri i po, jos malo pa krecemo na judo.

Zenama i devojkama preporucujem krav magu zdusno, bez filozofije no udri.

Da je mene neko ucio tako gde bi mi kraj bio

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Rekreativno je zdravo, profesionalno i ne bas, brzo hodanje i cisto par vjezbica kako bi se odrzao misicni tonus su nenadmasivi, mada sve je gubljenje vremena ako hrana to ne prati. Ovako to izgleda: hrana 60%, trening 20%, suplementi 10%, odmor 10%.

nije ti to tacno, najvaznija je genetika i da nemas gliste libertarijanac... za odrzavanje misicnog tonusa je potrebna normalna fizicka aktivnost i normalna ishrana, za sticanje misicnog tonusa koji je iznad normalnog stvari se komplikuju, tu moras da varas tijelo i da jako mnogo odmaras, sve si pobrkao

Подели на овим сајтовима

samo ljudi danas nece da budu normalni, onakvi kako ih genetika diktira, hoce da budu drugaciji, zato i vidjamo zene sa konjskim udovima na ulici, jerbo je to seksi, muskarce takodjer

JNNcHD7.png

kosta mnogo vremena, bola, znanja, al onda mozes da sa ponosom se prsis kroz grad i da uzivas sto ti se drugi dive, sujetu jos malko zacinis sa jogom, suzbijes grizu savjesti i nek crknu dusmani

Подели на овим сајтовима

nije ti to tacno, najvaznija je genetika i da nemas gliste libertarijanac... za odrzavanje misicnog tonusa je potrebna normalna fizicka aktivnost i normalna ishrana, za sticanje misicnog tonusa koji je iznad normalnog stvari se komplikuju, tu moras da varas tijelo i da jako mnogo odmaras, sve si pobrkao

Hocemo li sliku mojih trbusnjaka i tvojih da pokazemo iz empirije, posto je to najbolji i jedini relevantan pokazatelj u fitnesu 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

meni se ne vide trbusnjaci od sisa

Onda kod dr Colica da ti operise ginekomastiu, a ja cu ti reci kao da sredis lipomastiu i nema problema, gdje Dinarac da ima gino, hehehehehe 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...