Кратос Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 To je, kratko rečeno, vezano za anatomiju tela. Čakre veze nemaju sa anatomijom tela osim što su ih raznorazni gurui ,,vezali,, za određene organe.Po principu odapnem strelu i kad ona pogodi drvo oko strele crtam centar mete i ostale koncetrične krugove.U jednoj stvari je Buda bio u pravu: „Свако је сам себи водич. Зар би ико други могао то бити?” Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 Kratos, već smo saznali da ti sve znaš. Ja znam da ništa ne znam i to je jedino što znam ali...ako budeš pročitala ono što sam rekao na početku u vezi čakri shvatićeš zašto tako i mislim... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 A za VSB vezano za telo: Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 AkUpunktura blage veze sa čakrama nema. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Ti svakako nemoj da primeniš ništa za šta osećaš da bi ti moglo biti pogrešno, poslušaj svoj instinkt. Na znam kakvom se gimnastikom baviš tačno, ali ne mislim da je potrebno da se baviš čakrama pri gimnastici. Mislim, ni za crni majstorski pojas u nekoj borilačkoj veštini ne traže ti nešto takvo. Ne, ne primenjujem ja nista, pa mi je ovo povod. Ja zelim, da se o ovome govori, sa svih uglova. Mi na pravoslavnom forumu smo duzni, da pored nase vere govorimo i o drugacijim pogledima i da imamo i jedno nase vidjenje, tudjeg gledanja na razne duhovne i telesne cinioce covekovog kompleksnog bica. Secam se da je svestenik Oliver Subotic govorio, kako je joga losa i kako ne moze da se odvoji od tog duhovnog momenta, koji nije bas najispravniji a pri tom je rekao takodje, da je uspeo da istocnjacke borilacke vestine odvoji od duhovnog dela istih. To jednostavno nije moguce, odnosno negde nije u pravu, da li nije u pravu u pogledu na jogu ili u pogledu na kug fu recimo, ja ne mogu i necu da sudima ali hocu o tome da pricam. Sa druge strane imali smo takodje i uvazenog igumana o.Savu, koji je rekao, da joga moze da se odvoji, dakle telesne vezbe ne moraju pratiti duhovni aspekt svega, Dakle ja volim sport, tu takodje nailazim na nebulozne (za mene) delove pravoslavnog ucenja, gde profesionalni sport i uopste previse sporta ako ga je ikako moguce po meni ikad biti previse, svrtavaju u ideolopoklonstvo i zamenu za Isusa Hrista, sto je svojevrstna nebuloza i neverovatna gadost za mene licno. Dakle ti stavovi, koji mozda i jesu pravoslavno ispravni ili nisu, jesu ustvari povod, da potegnem pricu o tome. Drugo, duhovnost, koju sam namerno izabrao jer je namenjena decjem uzrastu, niti je neverovatno zabludela niti bajkovita na prvi drugi i treci pogled, pa je i ona negde predmet mozda dubljih rasprava o tome, zasto na pitanje o ovim stvarima ustvari u Pravoslavju dobijamo odgovor> To nije dobro. Amin i Bog s tobom. To sve je negde mala tacka onog, kako ja gledam na ovaj forum. Iskreno, dovoljno i dosta je ovde toga zastupljeno ali o ovim pitanjima nemamo dnevne teme da tako kazem sve se zavrsava krutim i sturim postovima, pri tom secam se teme o jogi bilo je bas dosta vatre uneseno a argumenata nigde. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Pa jesi li pročitao ceo članak? A jesi li ti ikada radila na svojim čakrama? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Nisam, ali ako ikad budem, prvo ću se uveriti šta je šta zaista. I od koga mogu nešto da naučim stvarno, jer je prepuno informacija, ali to ne znači i pravog znanja. Za mnoge stvari kažem. @saraguda nije to nista posebno, mene stari kad je znao opaliti po glavi zazuje mi sve cakre, al dovede se tijelo u ravnotezu sa duhom, sto jes, jes... ej, a nije lose ni stavljati obloge od listova kiselog kupusa preko glave i tako prenocis, izvlaci zle duhove Јелена011 and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 @saraguda nije to nista posebno, mene stari kad je znao opaliti po glavi zazuje mi sve cakre, al dovede se tijelo u ravnotezu sa duhom, sto jes, jes... ej, a nije lose ni stavljati obloge od listova kiselog kupusa preko glave i tako prenocis, izvlaci zle duhove Dobro odlicno ali je li lose to sto ovi rade? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Nisam, ali ako ikad budem, prvo ću se uveriti šta je šta zaista. I od koga mogu nešto da naučim stvarno, jer je prepuno informacija, ali to ne znači i pravog znanja. Za mnoge stvari kažem. A koja je razlika između informacije i pravog znanja? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 "....Drugo, duhovnost, koju sam namerno izabrao jer je namenjena decjem uzrastu..." U principu, mislim da je ta priča, crtać, na osnovu istočnih verovanja. Slično kao kad bi ovde pravili crtać za Čardak ni na nebu ni na zemlji. Da, upravo zato jer je sazeto zanimljivo i to je bio povod. Kao neka reklama je zar ne? Dakle misljenja sam da privlaci paznju i uvlaci u pricu a gde ima dima ima i vatre i otuda onda sve ovo, jer o ovome mora da se prica. Dodje ti sin kuci i krene neku duhovnou istocnjacku filosofiju pri tom sve to upakuje da ne znas gde mu je izvor...... Dobro, blago blagocestivim, oni to odmah prepoznaju, nemaju problema sa decom ali ja znam ko ima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Dobro odlicno ali je li lose to sto ovi rade? ma brate, neka rade sta god, samo neka budu ljudi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 A koja je razlika između informacije i pravog znanja? Kratos ja sam nekako dosao do zakljucka recimo, da je vladika Nikolaj Velimirovic pisao o istoku u delovima i mislima koje nas spajaju a ne razdvajaju pa mozda u tom smislu i pravcu a? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 ma brate, neka rade sta god, samo neka budu ljudi... Joj krdun a ko bi pametan mogao reci da su oni neljudi? Dobro, nema veze vidim koji pravac biras. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Joj krdun a ko bi pametan mogao reci da su oni neljudi? Dobro, nema veze vidim koji pravac biras. znam tih jogija kolko hoces, i tih orjentalnih mistika, nisu to neki ljudi, to su za mene egoisticne budale da prostis sa citavim nizom kompleksa u glavi. ja ti jos jednom kazem, nek radi ko sta hoce samo nek bude covijek ili u mnozini nek budu ljudi, ako ce im cakre u tom pomoci ja ih podrzavam, al meni se cini da tu nema vajde , bar ne po ovom pitanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 znam tih jogija kolko hoces, nisu to neki ljudi, to su za mene egoisticne budale da prostis sa citavim nizom kompleksa u glavi. ja ti jos jednom kazem, nek radi ko sta hoce samo nek bude covijek ili u mnozini nek budu ljudi, ako ce im cakre u tom pomoci ja ih podrzavam, al meni se cini da tu nema vajde , bar ne po ovom pitanju Dobro, ja ne govorim o tim ljudima. Ja ih ne poznajem nemam razlog da ti ne verujem tako da je sve ok. O razlicitim stvarima govorimo, ja govorim o skoro pa celom istoku. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука