GeniusAtWork Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ali uvijek smajlije posle vrijedjanja, mada zna nekada dosta dobrih stvari da napise. Izgleda da je on iz burzujske porodice, pisao je gdje se kretao jos kao student, to je stara beogradska elita za koju on misli da su je komunisti I kriptokomunisti zajedno sa Crkvom, protjerali na zapad I po njegovu rijecima u Srbiji ima jos vrlo malo sposobnih ljudi. I sad su mu svi krivi sto Srbija nije onakva kakva on misli da treba.☺ Najludji je od svih Kinik na B92, ali kad se ne svadja je ok, jer kad pocne da pise o Rusiji, jednom je ispisao gdje studiraju djeca od Ruskih poslanika, naveo je ogroman broj I sve na zapadu. Meni je smijesno kad pojedinci tek ulete na B92 forum I pocni da pretjeruju o Rusiji , I onda kad ih Milan I Kinik docekaju, ludnica, hehehe. Milan kaze da mu nije licemjerno ako negdje pise normalno, a negdje se svadja, pa I vrijedja, on pojedine forume ne shvata ozbiljno, jer znam da je on ove ljude koje je napadao zvao na PP da im kaze ko je I da ih usmjeri koje knjige da citaju.☺ Не спорим да је образован и интелигентан, али се види из орбите да зрачи врло гадним фрустрацијама и на ничему заснованим идејама о сопственој супериорности у свему. Човек је у најмању руку тежак социопата. А пре ми се чини да би он хтео да је из буржујске породице, па зато изиграва неког лорда где год се појави Ronald and Плутон је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Има ли некакве снаге, било какве, која нуди програм развоја за наредних 20 година? Ал не мислим ове тачке које су прича за рају које фурају све политикантске партије, него стварно нека институција озбиљна или можда и политичка партија ако има таква да је то и интересује уопште, која нуди свеобухватан програм, на неких две стотине до пет стотина страница, колико би тај програм морао да садржи минимум, а који почиње са променом културног обрасца и/или свести о себи и другима? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Штета што их више нема јоги летачи и Партија природног закона да лепо окупе опозицију и победе кроз трансцеденцију -Владимир-, feeble, Ronald and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 postale mi smijesne, jer psuje a stavlja smajlije.☺ То је много истриповано, кад неком наброји да је све од фашисте, комуњаре, овог, оног до класичних псовки и стави . Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Где си, Манолисе! Нема те нешто по форуму, размишљам, да те није Вучић у'апсио... Ma di, neće on, mi smo u OK odnosima. Nego bio malo do tasta Putina, pa dok sam obišao Rusiju od Krima do Aljaske, treba vremena bre. Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Zoran Živković?! Hahaha! Ne mogu da verujem da će neko glasati za njega. Tzv. "jedina prava opozicija" u ovoj skupštini. Teško nama. Jel' vratio vinograde? feeble, -Владимир-, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Не спорим да је образован и интелигентан, али се види из орбите да зрачи врло гадним фрустрацијама и на ничему заснованим идејама о сопственој супериорности у свему. Човек је у најмању руку тежак социопата. А пре ми се чини да би он хтео да је из буржујске породице, па зато изиграва неког лорда где год се појави Ne bih rekao, pricao je gdje je zivio u Bogradu, spominjao i gdje su mu radili roditelji, dosta poznatih ljudi poznaje iz bvse Juge. Par puta su ga Vladimir i Slavisa pitali da li je on mozda osoba koja je dobila NiN-ovu nagradu, ali nije rekao, Slavisa je jos nagadjao, ali je on cutao, medjutim kad se otvori i pocne da pise o knjizevnim djelima, cini se kao da je vise od nacitanog covjeka, sad steta je sto mu se 80% komentara svodi na pljuvanje. Jednom je pljuvao MMMilana, mislim da se tako potpisuje i tu je takodje opisivao gdje zivio, a primjetio sam da mu je stil pisanja slican kao kod pojedinih pisaca koji su znali po 10-15 strana da napisu u jednoj recenici, tako i on. Jednom je htio svoj blog da napravi i odustao. Mislim on jeste lud, ali ima i pametnihh stvari da kaze sigurno, dugo citam TR. Ne znam da li je EU citizen isti covjek kao on jer ga nisam vidio da pljuje humanisticke nauke, a mozda i grijesim. Medjutim Milan Cirkovic ti isto tako pljuje prirodne, PMF, FON, Fizicki, Medecinski( znam koliko je jednom pisao o korupciji na istom), a Filozofski ne moze sa ocima vidjeti, jer tamo i predaje i zna kakva je situacija, za ostale drustvene fakultete ima sve najgore pocev od Politickih nauka( osim par ljudi), Pravni, Ekonomski, pitam se da li je i jedan fakultet pohvalio. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ne znam da li je EU citizen isti covjek kao on jer ga nisam vidio da pljuje humanisticke nauke, a mozda i grijesim Имају потпуно исти стил писања, исте трипове са смајлијима и исти фетиш према Енглеској, коју и један и други стално зову 'Уједињено Краљевство' (Барем оно колико сам ја видео. Што ми је увек било смешно, јер ако он мрзи нешто из дна душе то су онда социјална помоћ и читав систем социјалне заштите. А УК има један од најјачих на свету, који се врло често злоупотребљава и одлази се у другу крајност). Тако да ми се се чини да ипак јесте иста особа. Јесте он занимљив лик. Штавише, кад се не понаша као психопата и пише нормално око доста ствари се слажем с њим. Ћирковић исто има снобовске испаде, али нисам нешто често налетао на њих, тако да ми је он и даље врло кул лик. Ronald and Плутон је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Имају потпуно исти стил писања, исте трипове са смајлијима и исти фетиш према Енглеској, коју и један и други стално зову 'Уједињено Краљевство' (Барем оно колико сам ја видео. Што ми је увек било смешно, јер ако он мрзи нешто из дна душе то су онда социјална помоћ и читав систем социјалне заштите. А УК има један од најјачих на свету, који се врло често злоупотребљава и одлази се у другу крајност). Тако да ми се се чини да ипак јесте иста особа. Јесте он занимљив лик. Штавише, кад се не понаша као психопата и пише нормално око доста ствари се слажем с њим. Ћирковић исто има снобовске испаде, али нисам нешто често налетао на њих, тако да ми је он и даље врло кул лик. Ma pljuje on UK, nego smatra to manjim zlom od Istoka. Sto se tice Milana, po meni je on najobrazovaniji covjek u Srbiji,mislim da malo ko cita kao on knjigu dnevno, eventualno u dva dana, plus brdo naucnih clanaka i svega jos. Mogao je da ostane i na Stoony da radi, ali se vratio, predavao je 4 semestra. Milos Babic je skroz suprotna osoba, smiren, povucen, siroko obrazovan, pravi primjer kako treba voditi dijalog, ali Milan je mnogo vise nacitan, jednom su ga zezali na B92 da boluje od insomnie, hehehh. Milos je los iz filozofije nauke, ali dobro, zanimljivo mi je njegovo obrazovanje na primer, raznovrsno: https://www.linkedin.com/in/babicmilos http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ћирко јесте елитиста са "снобистичким испадима". И види се да му фали шлифа у комуникацији и да није баш често боравио међ народом, у неком селу рецимо. Као да је одрастао изолован на неком двору или пак у кругу двојке. Али не могу да га замислим да изјави како су црнци генетски инфериорнија раса у смислу интелигенције, а управо то је изјавио Спикер. Баш ме брига што је начитан, човек је психо. Разне психопате током историје су биле веома начитане. GeniusAtWork, Ronald, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Али не могу да га замислим да изјави како су црнци генетски инфериорнија раса у смислу интелигенције, а управо то је изјавио Спикер. Ау, и то ли је успео да лупи Плутон and Ronald је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Ћирко јесте елитиста са "снобистичким испадима". И види се да му фали шлифа у комуникацији и да није баш често боравио међ народом, у неком селу рецимо. Као да је одрастао изолован на неком двору или пак у кругу двојке. Али не могу да га замислим да изјави како су црнци генетски инфериорнија раса у смислу интелигенције, а управо то је изјавио Спикер. Баш ме брига што је начитан, човек је психо. Разне психопате током историје су биле веома начитане. Cirko je verbalno los, ali literarno je odlican, pa i ona njegova postapalica, heeeehhe, ali dobro. Da rekao sam da je lud Spiker, i cesto ima rasisticke stavove, naravno da to treba zestoko kritikovati, i ispljuvati ga maksimalno kada je rasizam u pitanju. On na primer ima i one ispade da su siromasni sami krivi, i da ih treba pustiti da umru jer nije lud da im on daje pare, slicno Maltusu, ali ima i ponesto korisno. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Spiker je kralj, bez obzira na sav cesto bespotrebni bezobrazluk kojim mu obiluju postovi! Ne zamerite, ja sam jedna emotivna zenska dusica koja apsolutno pada na ANTIkomuniste koliko god bili ludi i nezgodni tipovi. Btw. Jako mi je tesko, ali se moram sloziti sa njim da su neki predlozi iz onih 20 izlozenih tacaka, poput onih o socijalnim davanjima, cisto "komunisticko djubre" i kao takvi apsolutno neprihvatljivi za bilo koga ko se ikada ozbiljnije bavio ekonomijom! Doduse, necu (za sada) ici tako daleko kao Spiker, u smislu da im ne dam sansu na izborima (sada vec samo zato sto trenutno ne vidim nikakvu bolju opciju) ali sam vrlo blizu toga. Sta da se radi, kao sto rekoh, ipak sam ja jedna zenska emotivna dusica Ronald је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Свашта. Били су и нацисти антикомунисти. У ствари, сви тоталитарци су по правилу једни против других. Антикомунизам нам јако мало говори о некоме. А социјална помоћ која је на списку жеља је ваљда од Канаде преписана (ти си Флорентина тамо ако се не варам) и у Србији довољна тек да се не умре од глади. Чак је с тим парама готово немогуће платити рачуне и не умрети од глади. Постоје хиљаде и хиљаде људи који су се озбиљно бавили и баве се економијом, а немају ништа против социјалне помоћи. Један од њих се звао Фридрих Хајек, вероватно познатији као комуниста у талибанским либертаријанским круговима. Не бих смео да се закунем, али чини ми се да сам чак и код фон Мизеса негде налетео да нема ништа против да држава брине о неспособнима за рад. Постоје две врсте либертаријанаца. Једни верују да ће потпуно слободно тржиште да искорени потребу за социјалном помоћи или да су пак добровољне хуманитарне организације довољне (Звонко на пример). О томе се да расправљати. Други верују да они који не успеју на тржишту немају право да живе. Нижа су раса и треба их пустити да умру. То је облик економског нацизма, расизма или како год га звали. Спикер заступа баш такву идеологију. Ту монструозну идеју заступа јако мало људи, а мислим да ју је измислио и започео онај нациста Ротбард са својом идејом о инфериорним црнцима које ће тржиште истребити и коалицијом са кју-клукс вођом као начином да се дође на власт. Све људина до људине у тој веселој екипи... Justin Waters, Плутон, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Треба кршити Споразум о стабилизаији и придруживању, што значи заустављање европских интеграција, које даље вуку стагнацију и рересију целокуоне привреде. На шта тачно мислиш да би било кршење ССП-а? Ово под 11? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука