Милан Ракић Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Ako ih i ima pojele su ih ove trecesrbijanske galamdzije koji bestidno gaze srpsko dostojantvo svojim sumanutim idejama o sopstvenoj superiosrnosti izrazenoj kroz toboz patriotizam a zapravo su odraz nemogucnosti izlazenja na kraj sa sosptvenim frustracijama. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Gluposti. ja jesam patriota ali to je moje privatno osecanje... ti kordune mozes da me zoves i Miki Mausom ali to jednostavno nikad nece biti tacno... poljubac za tebe od mene Zakljucujem da patis od stokholmskog sindroma... on te razara, a ti ga simpatises feeble је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Па хвала ти на то плавуша, србендо латинична . Шта се палиш, шта се љутиш.......... Ја се не љутим на то плавуша ........................ццццццццццццц Аууууууу................са Кордунашима изгледа нема шале........ ne ljutim se! koristim samo US ENG tastaturu zbog programiranja, tako da sam se odrekao nasih slova na kompjuteru, kao i velikih slova... na telefonu pisem iskljucivo cirilicom, to znaju svi sa foruma kojima se javljam tako. srbi imaju dva pisma, oba su srpska. sa mnom se mozes zezati u cemu god, samo ne mojim svetinjama, za svetinje su mi pretci davali glavu, drugacije me ne bi ni bilo, ko sam ja da to izdam, prodam. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Milane, primjetio sam Caneta da se mota sa dverima, znam njega volis, ne samo zbog muzike nego i stavova, a dveri ne trpis, jel imas sta da kazes na ty temu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 za svetinje su mi pretci davali glavu, drugacije me ne bi ni bilo, ko sam ja da to izdam, prodam. Da bar vecina nas vole svoje djedove i korjenje. Рапсоди and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Milane, primjetio sam Caneta da se mota sa dverima, znam njega volis, ne samo zbog muzike nego i stavova, a dveri ne trpis, jel imas sta da kazes na ty temu? Ништа Никола брате. Мсм не знам за ту информацију, Цанета знајући сумњам, А Двери не да не трпим, него их сматрам промашајем. Класичним лумпенпролетаријатом. Не видим заправо опцију, нажалост, како би нам могло бити боље, а тај покрет свакако није весник бољитка. Можда и грешим могуће је, али сам и давно дигао руке од политике, у смислу да не излазим на Изборе последњих 15-ак година... Остаје ми још да се трудим са жениом да ишколујемо ову децу и да их пошаљемо негде ван ове долине плача... Нажалост,ал` тако је. cloudking, Драшко, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 po cemu su dveri patriote? Te patriJote poput Dverjana i njihovih simpatizera po forumu su najveci krivci za cabar u kome nam se nalazi drzava. PatriJota si u Srbiji ako ispunjavas nekoliko uslova - prvo treba na sva usta i sto glasnije da pricas da si patriota - da mrzis sve sto je tesko da se voli - Da lose stanje u zemlji pripisujes stranom faktoru - da pokazujes apsolutno slepilo za probleme koji izjedaju narod iznutra - da se gnusas razvoja, napretka i usavrsavanja - Da ti istorija bude i biologija i geografija i matematika A patriote, ljudi koji papiric bace u kantu umesto na ulicu, koji za novu godinu (obe) na bacaju pedarde uz bolesnicku ozarenost na licima, brinu o ekologiji svoje zemlje i svog okruzenja, rade svoj posao vredno i predano (bez muljanja, korupcije i sive zone), koji postuju zakone (da, cak i saobracajne (!), pa ulicu prelaze iskljucivo na zebri a pojas vezuju automatski cim udju u auto) u Srbiji gotovo i da nema... Ako ih i ima pojele su ih ove trecesrbijanske galamdzije koji bestidno gaze srpsko dostojantvo svojim sumanutim idejama o sopstvenoj superiosrnosti izrazenoj kroz toboz patriotizam a zapravo su odraz nemogucnosti izlazenja na kraj sa sosptvenim frustracijama. Oces da budes patriota? Prvo priznaj da si los, jer samo tako mozes da krenes da radis na sebi. Dveri bih zabranio, vodje poslao na goli otok a simpatizere kaznio zakonski zbog kidnapovanja i bespravnog prisvajanja termina "Patriota" kao i zbog sistematskog unistavanja srbije, srpskog naroda i mentaliteta. По чему нису............../ а по чему ти јеси / - Они не причају, то им се види, и програм и дела им одишу патриотизмом. - Они никога не мрзе, не мрзе човека / мрзе, накарадне ставове и идеологије које се намећу српском народу кроз плаћеничку пропаганду/ - Лоше стање у земљи приписују домаћем плаћеничком у сарадњи са страним фактором - Против главног слепила се боре / на фин културан и миран начин / - Позитивно авангардних и напредних идеја / који..................већ сам ти једном рекла да се не понављам/ - Без националне потке /корена/ одувале би нас разноразне евро и друге струје . kordun је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Oces da budes patriota? Prvo priznaj da si los, jer samo tako mozes da krenes da radis na sebi. Dveri bih zabranio, vodje poslao na goli otok a simpatizere kaznio zakonski zbog kidnapovanja i bespravnog prisvajanja termina "Patriota" kao i zbog sistematskog unistavanja srbije, srpskog naroda i mentalitet Голи оток више не постоји / само у твојој машти/ А ти када дођеш на власт отварај нове , па нас све редом хапси , са задовољством ћу, у твојој ери владавине бити дисидент . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Dveri su kolosalni promasaj i samo sluze da se kanalisu odredjeni profili ljudi, tu lepo zavedu i drze na uzici, kako god to neko shvatio. Program navodni jelte im je totalno nerealna, i ekonosmko ili kako god neodrziv. Oni su samo uzeli i ispisali koje su im zelje, eto kako mali Perica zamislja savrsenu hriscansku drzavu, ali nama je potreban realan program i realni ljudi koji na osnovu realnog stanja, koje je objektivna datost ma koliko nam se ne svidjalo, mogu da isprojektuju nesto da se promeni sitnim koracima. Dverjani imaju sjajne ideje, i tamo pre nekih desetak godina svi smo mi isli na Masinac i moglo se cuti i dosta toga lepog...i bilo bi bolje da su se drzali onoga sto umeju, da lepo pisu, da u ljudima bude neka pozitivna lepa razmisljanja, ideje, da ljudi poveruju da je moguce i onda se svako u svom domenu aktivira. Ovako porodicni ljudi, lekari profesori, sta god su OSTAVILI svoj posao i sovj priziv i poziv od Boga dat i krenuli da politicare, i sada nit vremena da CASNO I POSTENO obavljaju svoj pravi priziv (ne njihovom krivicom prosto cinjenicom da dan ima 24h), ostavili su predavanja, ostavili su prijatelje, porodicu i dali se u politiku i nigde nisu, ni jedan jedini posao ne obavljaju do kraja. A to je ako cemo posteno greh. Budi brale pekar pa budi do kraja pekar, radi to sa voljom i zarom kao da je to najvaznija stvar na svetu i najbolja i radi ga kvalitetno i imace mnogi koristi od toga i pomocices mnogima. Ako hoces nekom da pomognes, ti od prihoda odvoji neki procenat za to, ali nemoj sad svima davati na veresiju jer cete tako propasti i taj kome dajes i ti, a onda tek neces moci nikom da pomognes... Davljenih se ne spasava tako sto neplivac skoci iz zanosa u vodu. A to rade dverjani. Druga je prica sto su ih jedno vreme svestenici forsirali i pljuvali sve druge, kao da ne postoji ni jedan jedini posten covek nigde drugde i kao da eto ako si pravoslavan moras biti dverjanin. To jeste fasizam. Kao sto ako si Srbin moras biti pravoslavac...umesto da se udruzujemo, jok mi cemo samo da nadjemo razlog da se pljujemo i miniramo. Милан Ракић, cloudking and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 brate, uvijek sam te cijenio, zao mi bilo sto sam nekoliko puta bio grub prema tvojim komentarima, stoga cu nastojati da budem umjeren... Нема разлога да ти буде жао, колико се сећам увек си био коректан у расправи са мном, тако да је ОК. ako je jedina opcija put kojim srbija sada ide, evropske integracije a bome i sjevernoatlanske zbog toga sto niko nije usao u eu iz istocne evrope a da prije toga nije morao u nato,dakle ako je to jedini realni i pravi put onda smo mi brate pod dobrom okupacijom, gdje nam je sloboda? ako mislis da treba da se zazmuri, povije glava, ja biram da umrem, takav sam, nije moj zivot tudji , da mi ga neko na taj naxcin ogranicava. ja zivim, radim i placam porez u eu, nisam zadovoljan sto je to tako, domovinu, otadzbinu sam izgubio, maticna zemlja mog voljenog naroda je unistena, unakazena, srusena i okupirana svim vidovima demokratskih sila, ja vjerujem u kosovski zavjet i prozivljavam ga dok ne crknem, more bit cim prodje ovo primirje, a na zalost proci ce, mislim da je slijep onaj ko to ne vidi, a jednom kad to bude valjda ce da vas spasava zapadna tomahawk demokratija, ja necu da me spasava, meni je npr. ustaska demokracija unistila djetinjstvo i umalo me dosla glave, necu da se ljubim sa nepravdom, koliko god ne imao drugi izlaz, ne bi da ulazim u raspravu koliko je to pametno ali znam da je ljudski i casno, a to mi prece od nekih drugih potrosackih standarda ako mozes da razumijes. Ако мало прелисташ форум, видећеш да има пар тема о нашем уласку у НАТО. У свим тим темама сам писао да сам против, тако да то је то што се тиче њих. А што се тиче ЕУ, ситуација је мало компликованија. Нисам никакав еврофанатик, нити мислим да је ЕУ нешто много луда за нама. Питање је када и да ли ћемо ући уопште тамо. Али постоји један проблем, а то је наша економска повезаност са том унијом. Од пет највећих спољнотрговинских партнера Србије, и у увозу и у извозу, по три-четири су земље ЕУ. Немачка је прва у обе категорије. Ако ћемо да дижемо руке од њих, онда треба наћи алтернативу да и ово мало економије што је остало у овој измрцвареној земљи не оде до ђавола. Зато сам против када се потежу фразе типа "Никад у Европу, само са Русијом!" Је л' неко уопште питао Русију да ли она уопште хоће с нама и шта и колико хоће с нама? И колико је она уопште у стању да нам помогне, а колико се ми трипујемо очекујући нереалне ствари од њих? Зато не волим неутемељену демагогију, било од Двери или било кога другог. Опет, лако је причати оно што људи воле да чују, мало је теже стварно стајати иза тога и остварити у пракси. А још једна битна ствар: свиђало се нама или не, ми смо у сред западне интересне зоне, окружени смо садашњим и будућим НАТО члановима. Довољно смо пропатили задњих пар деценија, сваки непромишљени потез може врло скупо да нас кошта. Ту су Косово, Војводина, Санџак, јужна Србија, Република Српска...све то може да плане преко ноћи као буре бензина ако се некоме са стране прохте. Зато треба бити ненормално опрезан када се прави било каква дугорочна политика на овим просторима и не заносити се било чиме, јер више немамо тај луксуз. А што се тиче самих Двери, мени је сасвим свеједно да ли ће они доћи на власт или не, ако ћемо искрено. Ако би дошли, расподелили би функције међу члановима и њиховом родбином и одабрали би тренутну политику која би их најдуже одржала на власти. Замлаћивали би народ обећањима и сваљивањем кривице за све проблеме на претходнике, и то је то. Опробани рецепт који увек пали. Кад је Тома изабран за преЦедника, колико су људи кукали "Аууу, готово је са нама, дошо фашиста на чело државе!", кад оно постадоше преко ноћи гори европејци и од самих Европљана Тако да нема ту никакве разлике у идеологији или шта ти ја знам, политика је овде одувек била само добар бизнис и ништа друго. Justin Waters, Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Dveri su kolosalni promasaj i samo sluze da se kanalisu odredjeni profili ljudi mislim da malo znas o tom profilu ljudi, garant ih svodis na neke huligane jer su ti tako servirali preko medija, sto je inace najeftinija taktika u rusenju neke drzave, nauci masu da se boji sama svoga, globalizuj je i utopi u korisnu masu... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 mislim da malo znas o tom profilu ljudi, garant ih svodis na neke huligane jer su ti tako servirali preko medija, sto je inace najeftinija taktika u rusenju neke drzave, nauci masu da se boji sama svoga, globalizuj je i utopi u korisnu masu... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 mislim da malo znas o tom profilu ljudi, garant ih svodis na neke huligane jer su ti tako servirali preko medija, sto je inace najeftinija taktika u rusenju neke drzave, nauci masu da se boji sama svoga, globalizuj je i utopi u korisnu masu... Ne, govorim iz licnog iskustva zamisli, medije ne pratim, tv ukljucujem samo po potrebi i svodi se na animal planet i neki crtac za decu, vesti i novine ne citam, eventualno ako vidim kod nekoga na fejsu neku vest pa se zeznem i odem na blic i posle se pokajem za citanje bljuvotina... Znam te ljude godinama, decenijama, nisam u Crkvi od juce i ne cesljam se na opiceno. Neke znam jako jako dobro, cak zamisli imamo i zajednickog duhovnika hahaha. Ne mislim da su huligani, kao sto rekoh bili su sasvim ok dok su radili svoj posao i na tribinama na masincu se moglo cuti sjajnih stvari... Ali, ne znaju da plivaju, a skocili su u vodu i povukli mnoge sa sobom nazalost. Pocetna ideja im je ok - nesto jeste debelo trulo u drzavi danskoj pardon stradiji, ali to sto oni pricaju je potpuno neostvarivo, ne zato sto imamo sad velikog vodju, nego sto prosto nije moguce fizicki kako god ga nazvao. Kao da ti i ja sednemo i ispisemo sta bismo voleli da radimo i kakvu drzavu da imamo, a da je sve savrseno, da su resursi neograniceni, ljudi savrseni, sve na mestu... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Нема разлога да ти буде жао, колико се сећам увек си био коректан у расправи са мном, тако да је ОК. Ако мало прелисташ форум, видећеш да има пар тема о нашем уласку у НАТО. У свим тим темама сам писао да сам против, тако да то је то што се тиче њих. А што се тиче ЕУ, ситуација је мало компликованија. Нисам никакав еврофанатик, нити мислим да је ЕУ нешто много луда за нама. Питање је када и да ли ћемо ући уопште тамо. Али постоји један проблем, а то је наша економска повезаност са том унијом. Од пет највећих спољнотрговинских партнера Србије, и у увозу и у извозу, по три-четири су земље ЕУ. Немачка је прва у обе категорије. Ако ћемо да дижемо руке од њих, онда треба наћи алтернативу да и ово мало економије што је остало у овој измрцвареној земљи не оде до ђавола. Зато сам против када се потежу фразе типа "Никад у Европу, само са Русијом!" Је л' неко уопште питао Русију да ли она уопште хоће с нама и шта и колико хоће с нама? И колико је она уопште у стању да нам помогне, а колико се ми трипујемо очекујући нереалне ствари од њих? Зато не волим неутемељену демагогију, било од Двери или било кога другог. Опет, лако је причати оно што људи воле да чују, мало је теже стварно стајати иза тога и остварити у пракси. А још једна битна ствар: свиђало се нама или не, ми смо у сред западне интересне зоне, окружени смо садашњим и будућим НАТО члановима. Довољно смо пропатили задњих пар деценија, сваки непромишљени потез може врло скупо да нас кошта. Ту су Косово, Војводина, Санџак, јужна Србија, Република Српска...све то може да плане преко ноћи као буре бензина ако се некоме са стране прохте. Зато треба бити ненормално опрезан када се прави било каква дугорочна политика на овим просторима и не заносити се било чиме, јер више немамо тај луксуз. А што се тиче самих Двери, мени је сасвим свеједно да ли ће они доћи на власт или не, ако ћемо искрено. Ако би дошли, расподелили би функције међу члановима и њиховом родбином и одабрали би тренутну политику која би их најдуже одржала на власти. Замлаћивали би народ обећањима и сваљивањем кривице за све проблеме на претходнике, и то је то. Опробани рецепт који увек пали. Кад је Тома изабран за преЦедника, колико су људи кукали "Аууу, готово је са нама, дошо фашиста на чело државе!", кад оно постадоше преко ноћи гори европејци и од самих Европљана Тако да нема ту никакве разлике у идеологији или шта ти ја знам, политика је овде одувек била само добар бизнис и ништа друго. znam da si protiv ulaska u nato, ali nema eu bez ulaska u nato, to je jasno ko kristal. tacno je ovo sto tvrdis za ekonomiju da smo ovisnici o njemackoj, tome nije kriv niko drugi do sadasnji put srbije kojim ona ide, svakim danom cemo biti sve veci ovisnici, a svaki ovisnik je i rob na neki nacin, ja te pitam zasto to mora tako biti? moze to biti daleko bolje ali nije, zato sto istoj toj eu ne bi nikako odgovarao neki balkan nezavisan od njihovih kredita, paket aranzmana i ostalih ucjena bez granica, zar ti vjerujes u cast zapada? mislis li da su posteni sa nama? e moj brate, skroz smo u provaliji, dobro kaze milan, dolina placa, to su plodovi demokratskih odnosa sa zapadom zadnjih 30 godina, ne moraju oni vise biti na silu fini na balkanu, nema vise sovjetskog saveza pa da oni balansiraju sa nama, sad je taj zapadnjacki savez, sad cemo da platimo sve sto do sad nismo feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Dveri su kolosalni promasaj i samo sluze da se kanalisu odredjeni profili ljudi, tu lepo zavedu i drze na uzici, kako god to neko shvatio. Program navodni jelte im je totalno nerealna, i ekonosmko ili kako god neodrziv. Oni su samo uzeli i ispisali koje su im zelje, eto kako mali Perica zamislja savrsenu hriscansku drzavu, ali nama je potreban realan program i realni ljudi koji na osnovu realnog stanja, koje je objektivna datost ma koliko nam se ne svidjalo, mogu da isprojektuju nesto da se promeni sitnim koracima. Dverjani imaju sjajne ideje, i tamo pre nekih desetak godina svi smo mi isli na Masinac i moglo se cuti i dosta toga lepog...i bilo bi bolje da su se drzali onoga sto umeju, da lepo pisu, da u ljudima bude neka pozitivna lepa razmisljanja, ideje, da ljudi poveruju da je moguce i onda se svako u svom domenu aktivira. Ovako porodicni ljudi, lekari profesori, sta god su OSTAVILI svoj posao i sovj priziv i poziv od Boga dat i krenuli da politicare, i sada nit vremena da CASNO I POSTENO obavljaju svoj pravi priziv (ne njihovom krivicom prosto cinjenicom da dan ima 24h), ostavili su predavanja, ostavili su prijatelje, porodicu i dali se u politiku i nigde nisu, ni jedan jedini posao ne obavljaju do kraja. A to je ako cemo posteno greh. Budi brale pekar pa budi do kraja pekar, radi to sa voljom i zarom kao da je to najvaznija stvar na svetu i najbolja i radi ga kvalitetno i imace mnogi koristi od toga i pomocices mnogima. Ako hoces nekom da pomognes, ti od prihoda odvoji neki procenat za to, ali nemoj sad svima davati na veresiju jer cete tako propasti i taj kome dajes i ti, a onda tek neces moci nikom da pomognes... Davljenih se ne spasava tako sto neplivac skoci iz zanosa u vodu. A to rade dverjani. Druga je prica sto su ih jedno vreme svestenici forsirali i pljuvali sve druge, kao da ne postoji ni jedan jedini posten covek nigde drugde i kao da eto ako si pravoslavan moras biti dverjanin. To jeste fasizam. Kao sto ako si Srbin moras biti pravoslavac...umesto da se udruzujemo, jok mi cemo samo da nadjemo razlog da se pljujemo i miniramo. Наведи ми програм једне странке који је реалан и економски одржив. Дављеници /маса дављеника/ се спашава тако што највештији пливачи упркос великим бурама и таласима који прете да их одувају и одвуку на дно из несебичних хришћанских и алтруистичких разлога ипак скачу у узнемирено море и по цену своје комотности и лагодног живота спашава несвесне дављенике, који им за то никада неће рећи хвала. Свештеници их нису форсирали већ препознали................ Ако си Србин не мораш бити православац .................али би требао / све по слободи/ nedeljko and kordun је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука