Jump to content

Posao-koliko (žena) treba raditi?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, sanja84 рече

и ја сам тако мислила мицо пре 10 година и убеђивала себе протеклих 10. Није све тако лепо, ма колико неко био православан и прави човек...знаш и сама по себи да смо кварљиви ми први, како не би мушки. И сама знаш колико се човек промени за пар година, а замисли тек 20-30 година... Памет у главу..... ово ти каже скроз фул врджин православна невеста која је испоштовала и Бога и народ у сваком погледу, супер узорна и покорна жена којој је пуко филм... е а одличног мужа имам, нема га на свету...али пукне човек...

Хвала, хвала.?нисам ти ја паметна у ово доба, волим љубав, е сад. Нисмо ми све исте нису ни они. Мене је у везама два пута спуцо тежак мушки карактер, па и на томе се требало радити. Ех, било је и поветараца, као да сам их сама одбила.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Jecić рече

Хвала, хвала.?нисам ти ја паметна у ово доба, волим љубав, е сад. Нисмо ми све исте нису ни они. Мене је у везама два пута спуцо тежак мушки карактер, па и на томе се требало радити. Ех, било је и поветараца, као да сам их сама одбила.

Ti povetarci su ti najgori :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Ti povetarci su ti najgori :)

Ма не, они су били добри и слатки, није нам се дало?. Да не спамујем тему. Жена треба да ради, да се оствари у свим сегментима своје личности. Ја сам луда кад се заљубим??. Не видим ништа, ослепим, све оставим..Та енергија треба да се усмери на све, а ја само на њега..❤️..а мушки то воле да користе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...