Фидер Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Укупно на планету земљи има свега 10% белачке популације све остало су друге расе, Тако је брате, вајт пауер рулс. Не секирај се бели брате, Шиптари раде ко сингерице на повећању наше беле расе. Треба се удружити и са вековним пријатељима Хрватима по том питању, јер са ким ћеш ако нећеш са својим најближима!!! Дражи ми је све и један Абориџин и Еским, од ове беле браће, а и од неких Срба. Јелена011, PredragVId, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Ne moze se naterati na brak neko ko brak ne zeli...onaj ko zeli, nacice nacin...dovoljno je sto postoji crkva u koju se moze odlaziti, ako cemo preko crkve...eto, ima i ovaj forum ( za one kojima je dostupna tehnologija) sta znam...direktno da se mladi bas namenski prijavljuju za brak u toj sluzbi za bracno posredovanje pri crkvi....tesko da bi proslo. Ljudi se stide i ovde na forumu sto se ne vide direktno, a kamoli tako...ne znam... PredragVId, Agaton Vuzman and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Нисам фашиста и нациста, Mozda ali mozes biti shvacen kao rasista...evo recimo mozda sam ja delom Romkinja...pa bi se sad zaista uvredila na tvoj komentar. Nije lepo ljude nazivati " obojenima" i ti za nekog mozes biti " obojen" ....nemoj tako... ruzno je . PredragVId, Плутон, ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Такво решење неби дало никакав ефекат, него би људи остали без гаћа, повећала би се стопа алкохолизма итд. То би био потпуно супротан ефекат, Срби би применули свој Српски инат. Дужност државе и цркве је да помогне појединцу у сваком смислу, а не да му држава узима кроз порез и то мало сиротиње што има. Опусти се мало брате ......ми се овде мало шалимо ....превише си озбиљан .....додај неки емотикон.. Ina Ina and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 ruzno je . А и изузетно православно, замисли дође нека православна сиријка и после Литургије пита свештеника да ли зна неког ко би је оженио?! Замисли њихову децу, још после треба да имамо обојене Србе?! Далеко било... Плутон, PredragVId, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 да имамо обојене Србе?! Далеко било... Боље и обојене, него никакве ....... Срби су Срби па ма које боје били....... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Ma ceo njegov post je da se najezis... Mi ovde imamo mogucnost da upoznajemo jedni druge samo na osnovu onoga sto pisemo...ja ne znam kakve je " boje" osoba sa druge strane ekrana...niti to ima ikakve veze. Nema veze ni nacionalnost te osobe...bitno je kakav covek jeste iznutra. To da li je beo, Srbin ili crni Afrikanac ne cini ga dobrim niti losim. Juanito, milijan75, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Замисли њихову децу, још после треба да имамо обојене Србе?! Далеко било... ... Srbi i nisu plavi ljudi , nisu bela rasa ... Srbi najvise lice na Turke , ne gledate serije , zato i ne znate ... Jedan glumac meni lici na naseg Dedu i ja pozovem Sestru , nije mogla da veruje ... Kaze - Isti Mitropolit Amfilohije ... Smejale smo se kao lude . Рапсоди, Ina Ina and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Боље и обојене, него никакве ....... Срби су Срби па ма које боје били....... https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0 Ма наравно......скапирала.........мада мени је више личило на сарказам PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Нисам фашиста и нациста, али Милан Ракић, Adelaida, Agaton Vuzman and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 "Pu,da vidimo,sine,ima jedna plava,malo punija al fiiinaa,kad svetim vodicu kolaci uvek domaci,mirisu...pa ima jedna ovako vizljava crnka,malo je temperamentnija,a peva u horu ko slavuj,...pa ima jedna,jedna,a ne,ta je vec bezecovana...cekaj de mi je onaj list..šuš,šuuš,šuš...aha!Pu,cekaj ko mi je sad ovu precrtao,de je onaj nesposobni crkvenjak neko mi je liste pomesao sa protinim!Al nista se ne sekiraj sine, znam ja vec sta ti volis,dogovoricemo,pa ces da biras." :namig: Danijela and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 inace odusevio me nick postavljaca teme o popo provodadzisanju "sto bih naglasio"! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Можда би било боље да се забрани размножавање Црнима, док се Бели не снађу преко тог црквеног бироа за проводаџисање. Него, шта да радимо ми - мелези? Где смо ми у тој причи? Juanito, Плутон, Adelaida and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Нисам фашиста и нациста, али само износим пуке чињенице које ће уследити, и које може свако да види ко прати шта се догађа. Не верујем да си фашиста и нациста, али треба да имаш у виду да су они радили то што су радили управо јер су живели у времену када су људи дељени на "расе". Расе људи не постоје као нека објективна категорија, то је глупост измишљена управо да би се правиле бесмислене поделе међу људима и читавим групама људи приписивале индивидуалне особине (добар, лош, мање и више вредан, итд), да би се онда лакше оправдавали разни ратови и погроми чињени над 'нижим расама'. Али гобално гледано број црне и жуте расе у односу на белу расу је неупоредиво велик. Укупно на планету земљи има свега 10% белачке популације све остало су друге расе, Низак наталитет нема никакве везе са бојом коже или расом, него са технолошким и економским напретком друштва. Баш сам то писао овде на једној другој теми јуче. Имаш рецимо Јапан и Јужну Кореју, у којима живи "жута раса", а обе државе имају наталитет гори и од Србије и од већине земаља Запада. Или рецимо у Саудијској Арабији, исламској земљи у којој не живи "бела раса", стопа наталитета константно опада, тренутно је једва мало виша него у Западној Европи. Исто важи за све друге боје коже. Што је боље економско стање у држави, мањи је наталитет. Зашто је то тако, то је посебна тема, али сама та чињеница нема везе са никаквим расама. У наредних 20 година број муслимана у Европи ће достићи толики број да ће бити изједначен са бројем становника народа Европе Ово је апсолутно немогуће, било шта да се деси. Муслимана у целој Европи има негде око 6% (у самој ЕУ проценат је још мањи) и по свим статистикама њихов наталитет је у паду, управо из оног разлога који сам ти поменуо горе. ако неко мисли да ће ове године опасти број такозваних "избеглица" из Азије и Африке онда се грдно вара. Вероватно неће, пошто већина људи воли да живи, па онда беже из региона где бесне ратови да би сачували главу. И докле год трају ратови тамо, биће тако. И већина њих јесу избеглице, нема потребе за наводницима. Има и економских миграната, то нико не спори (такве углавном и не пуштају да уђу у земље ЕУ, чим виде да долазе из неке земље у којој нема сукоба), али већина хоће само да спаси себе и своје породице из ратног лудила. Милан Ракић, Иван ♪♫, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука